• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    ESPINOZINO: však to všetko išlo z daní nie :D
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    SPAMST: 80$ na 1 podanu davku. Nejak to nevychadza.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: naopak, já nadával na covidiocii hlavně kvůli devastaci státu a likvidaci některých profesí. Z buzerace jsem si udělal holubník a těžil z ní ale to už jsem psal v minulosti, to zřejmě zapadlo. No a obráceně, kdo je hrdej na svoji vlast je v depresích z cizí vlajky, protože mu to připomíná okupaci...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    HARDCABB: Pak je to čistě otázka víry, ty věříš, já ne. Proto vyvěšuj a já na to seru.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: OK, tak třeba jedno zachrání. Dítě co uteklo z války, vidělo nějaké hrůzy, teď je v depresích a krizi a brzo by třeba spáchalo sebevraždu, ale taková malá vlaječka kterou uvidí na ulici pro něj třeba představuje symbol že i úplně neznámí lidé v neznámé zemi jim fandí. Tak si to rozmyslí.

    Ty vole debilní, ty vlaječky se nevěší proto, aby pomohly Ukrajinské armádě porazit tu Ruskou, ty se tu věší proto, aby se tu tři sta tisíc Ukrajinců třeba cítilo o něco lépe.

    Ale jasně, najednou je tady každý expert na symboly české státnosti a ačkoli ještě před minutou neměl pro cokoli souvisejícího s ČR kvůli covidu ani zlomeček hezkého slovíčka, najednou tu máme posvátné symboly a nic jiného se vyvěsit nesmí. ČR uber alles.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PSYTRANCE007: kazda vlajka zachrani 10 deti. Neni na to zadnej dukaz ani studie, ale rikala to moje mama, muj tata, bracha, tchyne, jeji kolegyne, tata jeji kolegyne a kamarad toho taty, takze je to proste fakt a nevymluvis mi to. Sach mat.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    HARDCABB: že jsem tak smělý, kolik že dětí zachrání taková vlajka vystavená někde na městským úřadě? Pokud alespoň jedno tak si ji vystavím taky. V opačném případě jde o prázdné a bezvýznamné gesto.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Lolek je co za lolka? Minerwiný alterID, páč na mainu už tu má ban?
    LOLEK
    LOLEK --- ---
    HARDCABB: Tak on by je jejich prezident varoval,... oh wait
    Zelenskyj o hrozící invazi záměrně mlčel, Biden znal ruské plány už v říjnu
    Sledujeme online 17. srpna 2022 7:10

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-varovani-hrozba-ruske-invaze-zelenskyj-guterres-erdogan.A220817_061307_zahranicni_pukk"
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    jéje, vyhulencovo škola života se projevila:)) jak vyvěšená vlajka v ČR souvisí s dětma?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARDCABB: a ta tichá třetina, volící babiše, nadávající na fialu a drahotu, preferující pomoc čechům namísto ukrajinským uprchlíkům, to je co za bandu? to jsou jen normální čeští zmrdi? :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ja se ti vubec nedivim, solidarne vyvesena vlajka ciziho napadenyho statu na ceskym urade, kdo to ma kurva trpet! todle si mrtvy a zmraceny ukrajinsky deti nezaslouzej.

    todle je presne ten bod, kdy se z legracniho antivax klauna stane absolutni zmrd, kterej by si zaslouzil prostrilet kolena
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Opovrhovat jde přeci i bez vyvěšování vlajek cizích států místo znaků měst (viz. například nedávná aféra v Brně). Tohle naopak dovedu pochopit, že to někoho nasere, mě to jde taky prosti srsti. Jinak jo, vesměs souhlas.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: To je prave trochu kratkozraky videni. Ja mam na fb schvalne obe, jak ceskou, tak ukrajinskou. Je to virtue signaling, ale tady mi to nevadi. Rusove se musi citit vylouceni, prašiví, musi poznat, ze jsou nechteni, ze jimi opovrhujeme. Jinak si budou porad myslet, ze jsou svetovi. A zasadne jim rikam, kdyz na mne rusky, ze at prosim mluvi civilizovanym jazykem, ze te jejich barbarske reci nerozumim.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Tady je paralela s CoVidiocií úplně stejná, během CoVidiocie jsme bojovali proti viru zákazem prodeje pastelek a zablokováním dveří autobusu, nyní bojujeme tím, že přestaneme topit. Předtím ve jménu "musíme něco udělat" jsme vyplňovali dotazníky a nasadili si hadry přes pusu, nyní vyvěsíme vlajky.....Kdo trochu přemýšlí tak by mu to mělo dojít ale...
    CROME
    CROME --- ---
    Takovy to kdyz kolem sebe vidis samy ovce, ale nevsimnes si ze te pase Putin.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Však jsem psal, že některým ovcím stačí málo a člověk hned zapadne do škatulky :-))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...a už se hezky odkopává. Ani to moc dlouho netrvalo.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Jinak ještě k těm vlaječkám. Já mezi mávače nepatřím ale z principu mě vytáčí, když na památkách visí ta ukrajinská. Jednak vlajka je státní, čili jiná než česká sem nepatří a pak podpora tím, že vyvěsím cizí vlajku má možná tak psychologický efekt ale praktická podpora je nulová.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam