PALEONTOLOG: To diskutovalo, když jsem napsal, že mi po té sračce zkolaboval tchán a umřela sousedka pár dnů po jehle tak jsem dostal ban :-) na tuhle zkušenost není potřeba žádnej ae news apod. stačí jenom nemít zavřené oči. Taktéž definice umřel a měl pozitivní test=umřel na covid není z ae news ale oficiálního prohlášení na webu MZCR tak jaká konspirace? Že je očkování v nejlepším případě k hovnu (ale stojím si za tím, že v mnohých případech i poškozuje zdraví a důvody proč jsem psal nesčetněkrát). Jak je účinné máme možnost vidět ve statistikách. A opravdu nemám pocit, že by se od začátku očkování umíralo méně. Umírá se podle sezónních výkyvů tak, jak jsou či nejsou vhodné podmínky pro šíření viru. Rozvolnění, co udělal Bureš bylo to první a zároveň poslední, co udělat moh. Všechna ostatní šikana byla jedna velká tragédie. Segregace lidí, omezování základních práv a svobod, omezování volného pohybu (imho to všechno byly jeden čas také konspirace) může obhajovat nebo popírat akorát (jak by řekl vyhulenec) jenom totální dezolát.