• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Modern Warfare Warzone Glitch FLY HELICOPTER Under Map Easy Wins Top of Gulag Glitch PS4 XB1 PC 1.20
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_J42kEAxsI&t=231s
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: Jo, abych Vojtu doplnil, občas ta heli nesmyslně glitchla. Lítám nízko a rychle, hlavně proto, aby mě nejakej dobrák neposlal zpátky jokrem, nebo pilou. A jednou takhle čistě náhodou, když jsem si to šturmoval kanálem s plně nalootvanym squadem, mi heli explodovala bez jakýhokoliv náznaku kontaktu s čímkoliv. To potěší.

No a pak ještě jednou, trollení na tv station, hlavní rotor se mi hranou přilepil k rohu budovy a helikoptéra se otáčela kolem bodu dotyku s tím rohem. Po krátkém pokusu o odlepení se dá predikovat, co následovalo. Po nádherném ohňostroji gulag party.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    What? A čim teď mám trolit freshspawny na gulagu? :(
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Nehledě na to, že helina vykazovala spoustu dalších glitchů a bugů, jak je vidno na YT nebo z přímých zkušeností, jak někteří místních jistě potvrdí.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Já si myslim, že to vrátí, až si s tím trochu pohrajou. Teda doufám. Ale co si budem povídat, dopravní prostředky, obzvlášť helina, SUV/Land rover nebo co to je a truck jsou dost OP vražedný zbraně. Ne, že by to nešlo zničit, ale třeba s tou helinou šlo dost prasit aniž by jí to nějak výrazně poškozovalo. A třeba někoho zabít v Land Rover občas problém.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    už je všude pryč, psali to k poslednímu updatu
    todle mě třeba moc smysl nedává proč je zrušili
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    LOJZEE: Pokud to bylo singlech, tak to jo. Nejsou tam. Jinak v ostatních modech pořád je. Tedy včera byla.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    vcera zrusili helikoptery? zadnou jsem nepotkal xO
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    LOJZEE: taky sem včera postavil nový load pro m4ku a pářu s ní šíleně, sice na close je trochu pomalá, ale jinak trhám rekordy.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ale is bugama, porad pecka hra.. vcera jsem hrali trio asi 6h a 3x druhy, 14 killu jsem mel best game, miluju svuj novej loadout na run and go m4ku, co zvlada vsechny range a trha lidi na pockani..)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    koukam ze pc master race si tu hru vyloženě užívá. ;)
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    LOJZEE: šílenost! i když včera večer po malém updatu to jelo prvně aspoň trochu dobře od toho velkého updatu.
    Jsem rád že zrušili ten nový super contract to byla hrozná blbost. Přes víkend se jinak moc hrát nedalo z 5 her, se dohrála tak jedna, měl jsem i ten bug s převrácenou obrazovkou, xp se většinou nepočítali a voice chat spadnul vždycky.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    jak říká vojta. jen mi včera nějak blbnul zvuk
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: lagy, problemy s voicechatem a graficky bugy
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Na PS4 se mi naštěstí nezdá, že by ten update nějak rozbil hru. Naopak, dobrý novinky. Čekání v lobby v pohodě, lagy jen jednou a buhvicim to bylo.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LOJZEE: a co s nim?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: ja teda na cheatera nenarazil jeste.. spis to zabil ten posledni update
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Warzone | 15 Secret Settings for Controller Players (PS4 & Xbox One) | Call of Duty Modern Warfare
    http://www.youtube.com/watch?v=lEB6Y9lxu7g
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Něco pro konzolisty. Zatím sem nezkusil nic ze zmíněného, do něčeho se bojím vrtat, protože by to znamenalo znova se to ovládání učit a toho se osobně dost bojim. Ale něco stojí za pokus. Pokud už nemáte.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    jo. ten crossplay měl potenciál. ale ty cheaty to zabily
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam