• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LOJZEE: U mě vždy vystvává ta největší otázka lidstva. Tedy hned po 42. Co z toho ten člověk, co cheatuje v kompetitivní online hře, má?

Vyhrát v něčem, co nemá žádnej význam? Vždyť jediným významem týhle výhry je cesta, jak se k ní dostaneš...

Ale tak neni mi 13 a nedržim v ruce tátovu kreditku, že jo...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: imo cheateri tam vicemene nejsou nebo tak jako v kazdy hre. tim, ze to hraje x milionu lidi, tak jsou trosku vic videt na youtube ted, ale ve hre je nepotkas.. ale taktika jinak pekna, ja bych to osobne rovnou strilel.. cheater je pro me neco mezi nackem, youtuberem, komousem a ig influencerem. proste dno.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: PS nebo PC?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tohle je tak krásný poslouchat. Hudba pro moje uši.
    Ne, že bych se nějak často setkával s cheaterama, hlavně proto, protože poslední měsíc hraju jen na ps. Ale, konečně, aspoň větší část zmrdů dohnala karma.
    Call of Duty Warzone hackers are ruined
    https://www.youtube.com/watch?v=Dx6r0cHwaaM
    DICK85
    DICK85 --- ---
    JAKUBMOKRIS: ja bych si někdy dal. Hraju prevazne warzone.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Btw, nedal by někdo takhle po večerech? My jsme s bratrem na to sami dva a chybí nám jeden, kterej by kooperoval. Hrajem teda hlavně Blood Money, ale klidně dáme i Warzone.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Je to solidní, já to tak občas mívám.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    A něco pro PC
    Warzone has Secret Settings (Is this CHEATING?)
    https://www.youtube.com/watch?v=s73b5TR_Pl8
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tady další test FMJ perku:
    Call of Duty Warzone setting the record straight
    https://www.youtube.com/watch?v=u4y7J4p7tmw
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    V týdnu jsem se v rámci lootu po mrtvym hráči setkal s M4, která měla jen deset nábojů. Řikal jsem si, co to kurva bylo. Byl jsem pod tlakem enemy týmu a samozřejmě jsem dojel na nedostatek nábojů v zásobníku. Teď jsem narazil na vysvětlení. Jde o zvětšení ráže a markatní zvýšení dmg. Zajímavá volba. Jen si myslim, že dobrá tak na solo, jelikož s tim downete jednoho, ale když jsou tři...

Call of Duty Warzone Max Damage M4 build is Insane...
    https://www.youtube.com/watch?v=ou2-Wcav5Fw
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    TRAZE: jednou jsem to zkousel v poslednim kruhu, top 5-10 tak neco a neni to tak easy se nakonci drzet s tim zmensujicim se kruhem, spravne vyskocit a doplachtit kam potrebujes.. usoudil jsem, ze to neni dobra taktika, kdyz chces vyhrat. je to zabavny trolleni, ale v tu chvili uz neni moc prostor pro trolleni a result te spis nasere, nez potesi.)
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    LOJZEE: S helinou se dalo v solu bez problemu dostat az do finalni zony, jelikoz na vlastni pest si malokdo da do loadoutu nejake RPG. S trochou stesti se pak dala pustit na posledniho protivnika, ktery nemel kam uhnout.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Např...takže já bych se nebál, heli bude zpět!!!
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Modern Warfare Warzone Glitch FLY HELICOPTER Under Map Easy Wins Top of Gulag Glitch PS4 XB1 PC 1.20
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_J42kEAxsI&t=231s
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: Jo, abych Vojtu doplnil, občas ta heli nesmyslně glitchla. Lítám nízko a rychle, hlavně proto, aby mě nejakej dobrák neposlal zpátky jokrem, nebo pilou. A jednou takhle čistě náhodou, když jsem si to šturmoval kanálem s plně nalootvanym squadem, mi heli explodovala bez jakýhokoliv náznaku kontaktu s čímkoliv. To potěší.

No a pak ještě jednou, trollení na tv station, hlavní rotor se mi hranou přilepil k rohu budovy a helikoptéra se otáčela kolem bodu dotyku s tím rohem. Po krátkém pokusu o odlepení se dá predikovat, co následovalo. Po nádherném ohňostroji gulag party.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    What? A čim teď mám trolit freshspawny na gulagu? :(
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Nehledě na to, že helina vykazovala spoustu dalších glitchů a bugů, jak je vidno na YT nebo z přímých zkušeností, jak někteří místních jistě potvrdí.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Já si myslim, že to vrátí, až si s tím trochu pohrajou. Teda doufám. Ale co si budem povídat, dopravní prostředky, obzvlášť helina, SUV/Land rover nebo co to je a truck jsou dost OP vražedný zbraně. Ne, že by to nešlo zničit, ale třeba s tou helinou šlo dost prasit aniž by jí to nějak výrazně poškozovalo. A třeba někoho zabít v Land Rover občas problém.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    už je všude pryč, psali to k poslednímu updatu
    todle mě třeba moc smysl nedává proč je zrušili
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam