• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    Podružné auditko pro až nečekaně úspěšnou f2p hru. Hrajeme PS, PC a ti zbylí i Xbox. Nyx regiment - hledej NYXCZ
    rozbalit záhlaví
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    MESKALITO: Cca od půl osmý až od osmi bych dal.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    dnes hra? je mě jedno kdy, kdyztak pm
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Jj, má integrated tlumič, takže vlastně jeden slot k dobru. Ostatně na M4 je podobná hlaveň. Ta poslední.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: Tempus Cyklone na ty m13 má integrovanej tlumič?
    JAKUBMOKRIS: RPG is the way, zvlášť na čistění objektů, v tuhle chvíli to má hroznej space dmg. Do doby, než to nerfnou. Viděl jsem video tria, který mělo setup AR a RPG a nedá se na střední vzdálenost proti tomu hrát. Nepřímej zásah ti je na určitou vzdálenost schopnej shodit komplet brnění a druhá rána tě downe.

Na trefy do pohybujcích se objektů je tu Vojta. :)))
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Používáte někdo raketomet? Já furt nevím, jakej s sebou nosit. Trefit RPG auto na dálku se spíš o náhodě. PILA je nepoužitelná proti vrtulníkům, protože jakmile vystřelíš, tak pilot vyhodí ty světlice a netrefíš. JOKR je docela fajn, ale než ta raketa doletí k cíli, tak je to občas třeba na půl minuty.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Za mě takto. M13 není ještě vymaxovaná, tam mi chybí ještě docela dost věcí otevřít, M4 je v maxu a MP7 až na asi tři věci taky.

MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JAKUBMOKRIS: já koupil battle pass, hraju to dost a celou hru jsem si kupovat nechtěl, MP mě neba. 5 eček nebo kolik to stálo mě přijde ok a teď už mám zas CP na další sezónu z toho.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Možná ještě doplnit proč. Tohle je můj základní setup od začátku, protože jsem moc nevěděl, co hrát. Neumim úplně porovnat výhody a nevýhody oproti M13, případně Grau. Stejně tak u SMG. Tam mi přijde že to je MP7, P90 a MP5 od nejlepšího, po míň dobrý.

Ale rád se nechám poučit, jak to máte vy.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: Tos mi nadhodil na otázku pro všechny. Jaký máte setupy loadoutů?

Já jedu :

MP7 - tlumič, recon hlaveň, tacital foregrip, laser a velkej zásobník - na blízko.
    a
    M4 - tlumič, M16 hlaveň, foregrip, barevnej heatsensor a, tušim, M16 pažba

alternativně

MP7 - stejnej setup a rpg spam
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Hele na blízko se moc nebojuje, to je pravda. Proto ty vymaxovaný brokny a revolvery jsou tak OP. Ale většina bojů se odehrává na střední vzdálenost a tam diktují borci, co mají vymaxovanej control, případně fakt velkej skill, eventuálně jsou schopní kooperovat a napadat druhej tým ze strany a podobně.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOJTASAN: Já se přiznám, že jsem Season Pass koupil na základě těch odměn, co v něm jsou. Prostě ty zbraně, skiny, hodinky... Pak mám o důvod víc to hrát, protože se snažím to odemykat. Jinak samozřejmě mě uspokojuje i odemykat si vylepšení na zbraně, to je taky fajn.

A koupil jsem asi dva balíčky, protože jsem chtěl nějakej konkrétní skin, zbraň nebo třeba takovej ten přívěšek na zbraň.

Je teda pravda, že se to dá hrát dobře i bez toho, to jo, docela bych řekl, že plnohodnotně. Každopádně vylepšování zbraní dělá dost velké rozdíly. Teď jsem třeba expil M13 a ta byla v základu docela zoufalá, ale jak se odemkne větší zásobník a přesnější hlavně, tak je to úplně jiná zbraň. To samý MP7, kterou mám nejradši a která mi vylepšená připadá až trochu OP.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LOJZEE: stejně to nechápu. Dokážu pochopit, že si někdo vyexpí akimbo revolver s unballanced municí a pak diktuje. Jo, je to zneužívaní systému hry, ale legit a musíš pro to něco dělat, grindit.

Tam bych to uspokojení pochopil. Ale tohle? Nikdy. Nikdy jsem to nedělal. Ani když jsem hrál na gameparku COD1. A že tam toho aimbotu občas bylo.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Já mám od Vánoc full MW, ale battlepass ne. Mít full hru dává smysl. Zvlášť pokud si chcete něco vygrindit, tak je hardcore mod way to go. A hlavně je to zábava.

Dokonce mám od včerejška Guilty Pleasure, broknu 870 s dragon breath zásobníkem. Ultimátní prskavka na Shitment, pokud si ho pamatujete. Co trefíte, byť jen pár brokama, zemře. Pokud ne hned, vteřinu potom uhoří, vždycky.

Chtěl bych to zkusit i ve warzone, ale obávám, že i když to teoreticky může fungovat, většina soubojů se odehrává na střední a dlouhou vzdálenost a tam to nemá význam.

Nicméně, battlepass nemá význam. Jak píše vojta. Pokud teda nepotřebujete skiny na auta, operátory a hodinky... skill to stejně nepřidá.

To radši kupte komplet MW, určite už bude někde v akci.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    JAKUBMOKRIS: Já si zatím pořád platím freetoplay pass :) Nějak nevidím vůbec důvod to měnit. K čemu přesně by mi to bylo dobrý? Kromě nejakejch skinů apod? Se bojim, že lama budu pořád stejná s passem i bez.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: spousta lidi si libuje v tom nasirat ostatni lidi, tak kdyz ses lama a nemuzes vyhrat a chces vyhrat, tak je to pro moralne pokleslou pc zumpu jediny reseni
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Když už jsme u těch kreditek, tak platíte si Season Pass nebo jste koupili nějakej ten balíček?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ale ten pocit, že ty zmrdečci trávěj hodiny vymejšlenim, jak to obejít, topěj v tom prachy a ve finále jim to stejně nevýjde. To je hřejivej pocit. :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    LOJZEE: U mě vždy vystvává ta největší otázka lidstva. Tedy hned po 42. Co z toho ten člověk, co cheatuje v kompetitivní online hře, má?

Vyhrát v něčem, co nemá žádnej význam? Vždyť jediným významem týhle výhry je cesta, jak se k ní dostaneš...

Ale tak neni mi 13 a nedržim v ruce tátovu kreditku, že jo...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JOHN_LENON: imo cheateri tam vicemene nejsou nebo tak jako v kazdy hre. tim, ze to hraje x milionu lidi, tak jsou trosku vic videt na youtube ted, ale ve hre je nepotkas.. ale taktika jinak pekna, ja bych to osobne rovnou strilel.. cheater je pro me neco mezi nackem, youtuberem, komousem a ig influencerem. proste dno.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: PS nebo PC?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam