• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHN_LENONCall of Duty: Warzone -aneb ta heli na Gulagu je naše!!
    Podružné auditko pro až nečekaně úspěšnou f2p hru. Hrajeme PS, PC a ti zbylí i Xbox. Nyx regiment - hledej NYXCZ
    rozbalit záhlaví
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: Tak pokud bys to bral podle reálu, standardní granát je kumulativní munice na ničení obrněných cílů. Ne high explosive.

Ale tak jasně, hrajeme hru. Ne ARMU.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Jinak další nerf RPG??? To mě už trochu sere :) To za chvilku bude střílet lízátka nebo co?
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    JOHN_LENON: Duos???

COD developers interview about infinity ward
    https://www.youtube.com/watch?v=0DlXZIx0w5Q
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Season 4

Co víme?
    - start 3. června
    - 2 nové zbraně: Galil, Vector (3. by mohla být přidána v půlce sezóny).
    - 2 nové postavy: Cpt. Price, Kyle "Gaz" Garrick.
    - 1 nová mapa pro multiplayer, Scrapyard (původně z MW2).

Leaks:

- Duos (KONEČNĚ!).
    - Až 200 hráčů v lobby (aby toho shitstormu na začátku nebylo málo).
    - Další nerf RPG. (pravdou je, že ten rocket spam vůbec neopadnul).

NEW SEASON 4 DETAILS: New Weapons, Maps, Operators & MORE - Modern Warfare / Warzone Update!
    https://www.youtube.com/watch?v=ic8V8X8b1io

VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Warzone Season 4: Urzikstan New Map Rumours And Leaks - Verdansk Changes
    https://www.gfinityesports.com/...ne-season-4-urzikstan-new-map-rumours-and-leaks---verdansk-changes
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Subtle Warzone feature reveals where your enemies are camping | Dexerto
    https://www.dexerto.com/call-of-duty/subtle-warzone-feature-reveals-enemies-camping-1371064
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Věděli jste, ze vzlétající hejna ptáků v lese znamenají, že v tom místě nekdo je?

Pro mě teda naprosto nová a zásadní informace...
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    VOJTASAN: Tak ten pohyb závěrečnýho kruhu je vtipnej. To dokáže otrávit i největší kempu. :)
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    To asi přidali s posledním updatem? Jinak tady další novinky, pokud jste již nezaznamenali přímo ve hře.... https://www.infinityward.com/news/2020-05/MW_Patch_Notes_May_18
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Hele, otevřenej bunkr.
    Call of Duty Warzone We got into the Secret bunker!
    https://www.youtube.com/watch?v=Vxwh6hiaaWo
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    MESKALITO: Cca od půl osmý až od osmi bych dal.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    dnes hra? je mě jedno kdy, kdyztak pm
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Jj, má integrated tlumič, takže vlastně jeden slot k dobru. Ostatně na M4 je podobná hlaveň. Ta poslední.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: Tempus Cyklone na ty m13 má integrovanej tlumič?
    JAKUBMOKRIS: RPG is the way, zvlášť na čistění objektů, v tuhle chvíli to má hroznej space dmg. Do doby, než to nerfnou. Viděl jsem video tria, který mělo setup AR a RPG a nedá se na střední vzdálenost proti tomu hrát. Nepřímej zásah ti je na určitou vzdálenost schopnej shodit komplet brnění a druhá rána tě downe.

Na trefy do pohybujcích se objektů je tu Vojta. :)))
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Používáte někdo raketomet? Já furt nevím, jakej s sebou nosit. Trefit RPG auto na dálku se spíš o náhodě. PILA je nepoužitelná proti vrtulníkům, protože jakmile vystřelíš, tak pilot vyhodí ty světlice a netrefíš. JOKR je docela fajn, ale než ta raketa doletí k cíli, tak je to občas třeba na půl minuty.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Za mě takto. M13 není ještě vymaxovaná, tam mi chybí ještě docela dost věcí otevřít, M4 je v maxu a MP7 až na asi tři věci taky.

MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JAKUBMOKRIS: já koupil battle pass, hraju to dost a celou hru jsem si kupovat nechtěl, MP mě neba. 5 eček nebo kolik to stálo mě přijde ok a teď už mám zas CP na další sezónu z toho.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Možná ještě doplnit proč. Tohle je můj základní setup od začátku, protože jsem moc nevěděl, co hrát. Neumim úplně porovnat výhody a nevýhody oproti M13, případně Grau. Stejně tak u SMG. Tam mi přijde že to je MP7, P90 a MP5 od nejlepšího, po míň dobrý.

Ale rád se nechám poučit, jak to máte vy.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: Tos mi nadhodil na otázku pro všechny. Jaký máte setupy loadoutů?

Já jedu :

MP7 - tlumič, recon hlaveň, tacital foregrip, laser a velkej zásobník - na blízko.
    a
    M4 - tlumič, M16 hlaveň, foregrip, barevnej heatsensor a, tušim, M16 pažba

alternativně

MP7 - stejnej setup a rpg spam
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Hele na blízko se moc nebojuje, to je pravda. Proto ty vymaxovaný brokny a revolvery jsou tak OP. Ale většina bojů se odehrává na střední vzdálenost a tam diktují borci, co mají vymaxovanej control, případně fakt velkej skill, eventuálně jsou schopní kooperovat a napadat druhej tým ze strany a podobně.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOJTASAN: Já se přiznám, že jsem Season Pass koupil na základě těch odměn, co v něm jsou. Prostě ty zbraně, skiny, hodinky... Pak mám o důvod víc to hrát, protože se snažím to odemykat. Jinak samozřejmě mě uspokojuje i odemykat si vylepšení na zbraně, to je taky fajn.

A koupil jsem asi dva balíčky, protože jsem chtěl nějakej konkrétní skin, zbraň nebo třeba takovej ten přívěšek na zbraň.

Je teda pravda, že se to dá hrát dobře i bez toho, to jo, docela bych řekl, že plnohodnotně. Každopádně vylepšování zbraní dělá dost velké rozdíly. Teď jsem třeba expil M13 a ta byla v základu docela zoufalá, ale jak se odemkne větší zásobník a přesnější hlavně, tak je to úplně jiná zbraň. To samý MP7, kterou mám nejradši a která mi vylepšená připadá až trochu OP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam