Hele, otázka na raketomety.
Jeden čas jsem nosil RPG, to se ukázalo jako o ničem na pohyblivé cíle, auta, helikoptéry a tak. Prostě jsem s tím trefil auto jen asi jednou, na místnosti a do budov taky nic moc popravdě, čekal jsem víc. Navíc je to dost nepřesný.
PILA letí dost zpříma, často mine, ale na helikoptéry je supr, pokud pilot nestihne zasvětlicovat. Každopádně letí k cíli dost po přímce, což je někdy problém. Druhá střela obvykle nevyjde, protože nabíjení je fakt hodně pomalý.
JOKR byl ze začátku hodně pomalej, trvalo třeba i přes půl minuty, než sestřelil vzdálenější helikoptéru, poslední zhruba dva týdny to rapidně zrychlili. Jednou se mi dokonce stalo, že to slízla už jiná posádka, než na kterou jsem to poslal původně. Střílím vždycky dvě rakety, ať na auto nebo vrtulník, nabíjení je hodně rychlý. První posádku "downne", druhá dorazí, pokud jdou rychle po sobě, tak to obvykle vyjde. Výhoda je, že raketa vyletí hodně vysoko a když se ti třeba auto ztratí z dohledu a zajede mezi baráky, tak to stejně slízne. Každopádně teď mi připadá JOKR jako nejlepší volba. Líbí se mi, že můžu vystřelit a jít dál, za chvíli se mi připíše kill.