Jako malej kluk jsem zazil tu eru litani na mesic, astronauti byli moji hrdinove, stavel jsem modely raket a pristavacich modulu a tak vubec.
Jako jednu z relikvii ty doby mam od jednoho pribuznyho obalku se znamkou vydanou v den pristani na mesici, cool :)
Kdyz jsem pred dlouhou dobou prisel do Svycarska a dostal svoji prvni vyplatu ktera tehdy odpovidala asi padesatsestinasobku toho co jsem dostaval v cesku, sel jsem a koupil si za ni omega speedmaster, hodinky ktery mel Neil Armstrong. Ty moje teda byly s automatem, ponevadz se znam a tusil jsem, ze jejich natahovani neni uplne neco na co budu myslet.
Po letech uzivani a prichodu iPhone jsem je ulozil do supliku, ponevadz mi prislo ze bez hodinek jsem nejak svobodnejsi, whatever. Shodou okolnosti jsem nedavno neco hledal a v supliku ty hodinky nasel. Z rozmaru jsem si je nasadil, musel jsem si prodlouzit reminek, ten pocit byl po asi deseti letech dost nezvyklej. Zaroven jsem ale zjistil, ze to tikani petkrat za vterinu mam porad jeste rad. A shodou okolnosti mi Facebook ten samej den pripomnel, ze je vyroci pristani na mesici a tak jsem ten post znova s poznamkou ze je to dobra nahoda reaktivoval.
Muj bracha ten post videl, a poslal mi odkaz na to, jak se ty moje hodinky montujou. Trva to asi hodinu a clovek u toho mimodek zadrzuje dech. Wow :) Let na mesic, to je porad dechberouci zalezitost, ale vymyslet a vyrobit tuhle vec, neuveritelny.
Iconic Omega Speedmaster Moonwatch | Reassembly | LONG VERSION | Watch Repair & Service | Cal. 861https://youtu.be/fUCALu9gIDQ