• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUSPINKAGay seznamka
    KRUSPINKA
    KRUSPINKA --- ---
    KARMAA: musí. Budu držet palce :)
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Díky moc, krásně sesumírované tak jak se mi to poslední dva roky (co jsem na HRT) honí hlavou. A zkušenosti sbírám totožné :/ Naprosto přesné s tím kdy to říct - " dřív a přijít o možnost, aby mě poznal? Nebo dyl a bude to brát jako zradu?" je dilema které řeším pořád.


    To, že minulosti neuteču a operací to nekončí je mi jasné. Vždyť mám kamarády, věčně se přeříkavajícího otce:) a sourozence, expartnery a expartnerky...tohle všechno do mého života patří a bude patřit i do života potenciálního partnera, stejně jako jeho minulost do mého, to nikdo nevygumuje. Ale pořád nepřestávám věřit, že to vyjde a někdo tolerantní a zároveň kompatibilní se najde.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KARMAA: Poslední dva-tři roky jsem prožívala s trans kamaradkou. Chlapi na ní letěli. Šla do baru s dalšíma 4 holkama a odchazela s klukem jen ona. Jenže pak přesně vždy přišla ta chvíle, kdy musela říct, že tam je něco navíc. Co nás asi obě vždy šokovalo, bylo to, že ačkoliv se většina nejdřív zalekla, tak ve finále řekla “ale tak..vykourit bych si ho nechal”. Tohle odrazuje od seznamování i mě jako čistou hetero.
    Když to hodně zkratím, tak když se nechala předělat komplet na holku, tak zjistila, že stále řeší, že jim to musí říct (otázka dětí apod.), kdy jim to má říct, dřív a přijít o možnost, aby mě poznal? Nebo dyl a bude to brát jako zradu? Po několika letech v depresich a myšlenkách, že si něco udělá, si nasla konečně přítele... přes nějakou síť, nevím teď portál. Chlapa, který byl v minulosti celkem suknickař, podle toho co vypravela, tak ze zvědavosti v minulosti zkusil kde co, ale ve finále, on jí jediný bere takovou jaká je a nezdá se, že pro nějakou jeho uchylku, jen vzhledem k jeho zkušenostem, má víc pochopení. Někdy možná člověk musí mít určitou uchylku, aby pochopil věci, které jsou pro ostatní jiné :)
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    KETHAMINA: Holky mne celkově přijímají mnohem lépe. Ženský svět mne přivítal s otevřenou náručí. :)

    Zato pánové nějak nemůžou rozdýchávat že se někdo dobrovolně vzdá své maskulinity, mimo jiné. O žádné kamarády jsem nepřišla, ale jsou z toho rozpačití, no :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KARMAA: obávám se, že v tomhle asi hledat nějakou Peer skupinu. Zejména, pokud máš blbý zkušenosti.

    A holky na to reagujou méně agresivně?
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    KETHAMINA: No, řeším tak nějak oboje, resp vyvíjí se to jak sem chodím po týdnu. Tenhle víkend jsem byla na festivalu a na nezájem jsem si nemohla stěžovat, jen jak to těm zájemcům říct :/

    Extra když jsem u jednoho prošvihla vhodnou dobu a po hodinové líbačce už jsem pak raději utekla, bojíce se přeražené sanice.

    No, a online sice pánové rovnou vědí do čeho jdou, ale zase ten výběr, meh.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KARMAA: já pochopila, že řešíš první krok seznamování. Celkově mi přijde, že offline se věci sdělují líp než online.
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    KETHAMINA: Děkuju, není špatný nápad.

    Jenom to čertužel neřeší ten můj největší problém, no. Já jsem extrovertní, ukecaná, snad aji relativně hezká, nemám zase takový problém skončit v nějaké sympatické náruči. Problém je, když mám pak představit chlapci jisté skutečnosti. :/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KARMAA: co tančírna? Dělá se i single dance, salsa bývá i ve Žlutých lázních, taneční Plamínek dělá i na klasické tance nejen pro páry.
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    KRUSPINKA: Dík, taky doufám! Ostatně, nesuchar nebo nesucharka. :) I když s holkami mám tu zkušenost, že po mne začne být očekávána po čase "mužská" role, ve které se opravdu necítím (proto jsem co jsem, že?).

    No zatím stále nic, snad jen že se objevily opravdu zajímavé finanční nabídky od ouchylů :/

    Nvm, se asi přihlásím na jógu, pořídím psa a začnu chodit do parku, vrátím se do školy nebo jak se seznamují lidé, co nechodí do baru a míst s neonovým světlem :D
    KRUSPINKA
    KRUSPINKA --- ---
    KARMAA: já furt doufám, že tu pro nás někdo prostě je... musí! :D Takže vytrvej. Jednou přijde nesuchar :)
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    No, tak po pár randíčkách ještě můžu přihodit zkušenost (i když jsem to teda čekala, jen ne, že to bude tak drsný) že jistá sorta pánů mne oblibuje právě jen krze ten kousek anatomie navíc, jinak přítelkyni vlastně ani nechtějí, jen trofej či exotický šuk, uspokojení fetishe et cetera et nausea.

    A na rande chodí samí děsní suchaři. Všichni se tváří, jako by měli v zadku anální kolík. Ačkoli třeba mají, nvm. Ale sehnat normálního pohodáře co se dovede uvolněně bavit (jsem relativně ukecaná vysmátá extrovertní bytost) se zdá být úkol nad lidské síly. :(
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KARMAA: A pak je tady pansexualita ;) Držím palce.
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    KRUSPINKA: Dík :) No, začala jsem zas randit, je to spíš takové tragikomické co je ve věku mezi třiceti až čtyřiceti k dispozici za materiál, ale ještě se nevzdávám, snad je to jen rozjezd :)
    KRUSPINKA
    KRUSPINKA --- ---
    KARMAA: tak to musí být teda vůbec šílený... vzhledem k tomu, co to vezme najít normální holku, co je na holky, tak si nedovedu představit ještě tvoji pozici. Držím palce, aby jsi nakonec někoho našla!
    KARMAA
    KARMAA --- ---
    JIRIX: No, někteří z nás to mají ještě komplikovanější :)

    Já bych jako bisexuální brala na vztah i kluka, i holku, ale:

    Pro normální holky nejsem zajímavá
    Pro lesby jsem většinou zajímavá, ale neuchopitelná a příliš citlivá
    Normální chlapi se mě obvykle bojí kvůli kousku anatomie navíc (který je i tak v řešení, ale počítám že problém s historií nezmizí)
    Pro gaye jsem zase moc ženská
    HORNISTA
    HORNISTA --- ---
    tak nějak přes den no :D
    BOI
    BOI --- ---
    HORNISTA: v 6 rano jeste spim...)
    HORNISTA
    HORNISTA --- ---
    Aktiv pro mně?
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    GREAT_R: Okey, uz mizim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam