• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRANCEWARPPrášky proti smrti - Ph. D. David Sinclair - NMN, NR, Resveratrol
    Klub se zabývá aktuální výzkumem kolem "prášků proti smrti", resp. léků na stárnutí.
    rozbalit záhlaví
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NAVARA: nejakej link na studii?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRANCEWARP: Novější výzkumy WH to trochu nabořují - vypadá to, že prostě jen má navyklé svaly na rychlejší vibrace, které zahřívají - že nejde o spešl funkci tuku.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    BRUTOL: Jsem rad, ze se tema libi ;).

Ja taky do 35 let vypadal na 20. este nekdy v 33 se me pani zeptala na obcanku. Ale bohuzel vsechno jednou konci. A videl jsem svoje videa par let stary a zmena je jasna. :)
    Sprchovani studenou vodou je rozhodne hodne prospesny... postupne najizdim na delsi a delsi intervaly. Jsou ldi, co delaj biohacking a ponorujou se do vody co ma 3 stupne. Tam jeste tedy nejsem :D.

Nicmene studena voda podporuje vznik tzv. brown fat, coz je nove objeveny druh lidskeho tulu.
    Brown adipose tissue - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Brown_adipose_tissue
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    KULA: Fetovat jsem ale začal až v 15 :))) může za to hlavně ta tráva až teď jsem ji vysadil a dokonce už budu mít i vousy :) ještě k tomu dodám že krom toho mladistvého vzhledu netrpim na žádné alergie ani nemoci u doktorky jsem byl jednou a to se jen zaregistrovat....může to být i tím že jsem byl furt zhulenej a neměl jsem žádnej stres to je hlavní zabiják... Kerku zvazim
    KULA
    KULA --- ---
    BRUTOL: no, to mexický kluci ze špatného prostředí taky fetujou od 10, 12 a v gangu jsou pak potetovany od hlavy k patě, protoze jediné tak jsou trochu chlap. Diky tomu fetu se jim zastavil vyvoj a dospívání, vypadají jako děti, i když jim je 30+.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Mě osobně je 33 ale nikdo mi to nevěří protože vypadám na 20 já ovšem jen od 12 let kouřím trávu :))) a od 18 let chodím nepravidelně do sauny. A teď posledních cca 2 roky kopiruju tyhle lidi a k tomu trochu zobu : ginkgo, ženšen apod. Jo a taky rád hodně smíchu a sex.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Super diskuse pracuji v domově důchodců a sleduju návyky lidí který jsou kolem let dost aktivní a nejvíc je jeden děda ten chodil celý život po Evropě pěšky dneska mu bude sto a furt chodí a myslí. Další babka ta zas celej život ji med a její 96 je jediná která po sobě je schopná umýt nádobí a třeba zasít polštář i když jsme domov se specializací na oční vady k tomu každé ráno cvičí fakt dobrá. Jinej případ byl silně věřící ženy která cca 5 let ležela v posteli a jen se modlila už měla být dávno po smrti ale držela se jak čert kříže :) prodelala rakovinu a spoustu nemocí jednoho dne počkala na kněze a chvíli po tom co odešla krásné umřela... Takže můj výsledek hodně medu, procházky na vzduchu, ranní cvičení a víra v cokoliv... Ještě případ k těm studeným sprcham máme tam paní s dawnouvym syndromem a její přes 50 což je na ně dost ta se sprchuje studenou. A ještě jedna babča ta zas odkazuje na sex v 99 letech mě placala po zadku a zpivala.... Ta bohužel umřela cestou na kafe uklouzla a zlomila si krček ale jinak bych řek že by dala i pres . A hudba je taky lék paní nejstarší co znám 103 let furt poslouchá vážnou a můžeš se s ní normálně bavit o Mozartovy atd.....

TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Mezi dalsi temata, ktera bych zde chtel diskutovat patri napriklad Intermittent fasting, pravidelne cviceni a vystavovani se zmenam teplot... vsechno strategie, ktere vedou k nastartovani samoopravnych mechanizmu v tele.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Tohle je knizka, ktera odpalila aktualni horecku po vsem anti-aging. Rozhodne doporucuji precist.

Lifespan: Why We Age―and Why We Don't Have To: Sinclair PhD, David A., LaPlante, Matthew D.: 9781501191978: Amazon.com: Books
    https://www.amazon.com/.../dp/1501191977/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=lifespan&qid=1593806537&sr=8-1
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Tak slava, klub je zalozen.
    Tematem klubu je sledovani vyvoje anti-aging leku, ktere jsou velmi rapidne se rozvijejicim oborem.

Pro trochu odbornejsi, ale stale laicky pochopitelny rozhovor klikejte zde:
    Dr. David Sinclair on Informational Theory of Aging, Nicotinamide Mononucleotide, Resveratrol & More
    https://www.youtube.com/watch?v=5DtWqzalEnc&t=84s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam