TRANCEWARP: Přijde mi, že mám teď takovou lesklejší a hebčí srst ;-)
Jinak pozoruji větší aktivitu a výkonnost, do určité míry to samozřejmě může být placebo efekt, hlavně se to částečně překrývá s tím, že když mám intenzivně pracovní období, tak vůbec nepiju alkohol ( pít nebo nepít má kurva vliv na výkonnost, zvláště u duševně/kreativně náročné praci).
Ale co pozoruji jako největší korelaci s NMN, tak to je potřebná délka spánku. Normálně potřebuji minimálně 8 hodin, když beru NMN, tak se dost často probudím třeba po 4 hodinách a jsem plný energie, než se probudí dítě do školy, tak za ty zbývající 4 hodiny naprogramuju to co bych normálně dělal celý den, a můžu si místo toho pak hodit přes den volno. Za tohle dám skoro ruku do ohně, že je to vliv NMN, protože tohle se mi fakt normálně nestávalo. Mladší kolega to třeba nemá zdaleka tak výrazné, určitě hodně záleží na věku, a více účinky můžou být individuální. Po čase si ale vždycky musím dát pauzu, aby si "tělo odpočinulo".
Taky žena poměrně dobrou úspěšnost, té zvýšené aktivity si všimne skoro vždycky, jen jednou se mě zeptala, jestli zase beru NMN, když jsem zrovna nebral.