• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRANCEWARPPrášky proti smrti - Ph. D. David Sinclair - NMN, NR, Resveratrol
    Klub se zabývá aktuální výzkumem kolem "prášků proti smrti", resp. léků na stárnutí.
    rozbalit záhlaví
    WADER23
    WADER23 --- ---
    TRANCEWARP:
    TRANCEWARP:

Takže když to shrnu, žádné (nové) studie na NMN vs rakovina jsi nenašel / nejsou. Pokud tím "akorát mi to teda bude trvat" myslíš horizont 20 let, než bude možné nějaké retrospektivní studie vyhodnotit, tak s tím nezbývá než souhlasit.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    akorat mi to tedy bude chvilku trvat :D
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    WADER23: existuje hafo studii, budou tam, don't worry ;)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    WADER23: od nekud cerpat musi ... Radši bych vědecké studie, ale spokojim se ma zacatek s čímkoliv kde najdu nejake info ...
    WADER23
    WADER23 --- ---
    XTALIBAN: Nemá, k tomu nikdo nemá zdroje...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    TRANCEWARP: mas k tomu pls nejaky zdroje ?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRANCEWARP: Nejím, četl jsem ty problémy dříve, než jsem zahlédl tenhle produkt :) A žádnou secesní kůrou jsem neprocházel so…
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Ja sem tedka najel na Keto a hodne jsem do toho zabrednul. Zhubnul jsem 10kg speku a cejtim se tak o 20 let mladsi.
    Doktorka mi nasla vysokej cholesterol. Hodlala mi vrazit statiny, coz se mi nelibilo, tak jsem se jal do toho zabrenouti a objevil jsem hromadu vedy, ktera to resi. Objvil jsem hromadu fake a biased studii na statiny a taky jsem objevil Keto. A prestal jsem to resit a je mi krasne.
    Jsem aktualne toho nazoru, ze je fakt dost dulezita vec si vyresit prvne zanety v tele, ktery nam primarne zpusobujou sracky, ktery do sebe pereme. Ze je pekny hledat nejakou molekulu dlouhovekosti, ale kdyz se denne travime jidlem, co jime, tak nam bude k prdu.
    Pokud to nekoho zajima, tak to klidne rozvinu vic. Chci to nejak sepsat, uz je toho docela hodne, co jsem vyzkoumal. Jde to dost proti tomu, co tu aktualne radej doktori, protoze IMO vedej malo a nesledujou trendy. Na zapade jsou uz pomerne dost osviceny lekari, kteri leci mnohem modernejsima zpusobama, nez nase zdravotnictvi ze sedmdesatek...
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NAVARA: nezral bych to, jelikoz to je dost problematicky... pokud mas senescentni bunky ve vetsim mnozstvi, tak si tim dost pravdepodobne zpusobis rakovinu
    JINX
    JINX --- ---
    Narazil jsem na https://www.youtube.com/watch?v=0EiPVkNmaCA a zaujalo me jak ten clovek meri jednotlive charakteristiky. Monitorujete nekdo napr. hodnoty NAD pripadne jine veci?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAVIX: Heh, dost možná jenom krabičkou :) a link na to první neposlali mailem

U toho prvního linku i deklarují, že je chemka neurčená není ke konzumaci
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    MUI: tyjo ani ne... ja jedu tedka Keto a pusty a nebylo mi nikdy lip... ale ten link me asi donuti do Japonska letet... ty veci co tam maj <3
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    JINX: Na ten staci zrat klicky AFAIK. Takze klicit a klicit ;)
    JINX
    JINX --- ---
    Hadam ze ted bude hodne moderni Spermidine :) https://www.youtube.com/watch?v=nBBhvLamnsw
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Jak jste na tom vy?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    MUI: Ja ted nikde, NMN asi zpusobuje rakovinu pokud pred tim nemas kuru na elimininaci senescentnich bunek. Takze delam Wim Hofa a cejtim se o 20 let mladsi subjektivne. Rozhodne vic, nez na NMN. A tak nak to sleduju a cekam az budou nejaky lepsi studie.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    JINX: Zatim jsem to neslysel, ale chystam se, tak dam pak vedet.
    JINX
    JINX --- ---
    LUCIEN: Bylo tam neco konkretniho kvuli cemu stoji za to si to pustit?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Novej Sinclair u Rogana minuly tyden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam