Ja sem tedka najel na Keto a hodne jsem do toho zabrednul. Zhubnul jsem 10kg speku a cejtim se tak o 20 let mladsi.
Doktorka mi nasla vysokej cholesterol. Hodlala mi vrazit statiny, coz se mi nelibilo, tak jsem se jal do toho zabrenouti a objevil jsem hromadu vedy, ktera to resi. Objvil jsem hromadu fake a biased studii na statiny a taky jsem objevil Keto. A prestal jsem to resit a je mi krasne.
Jsem aktualne toho nazoru, ze je fakt dost dulezita vec si vyresit prvne zanety v tele, ktery nam primarne zpusobujou sracky, ktery do sebe pereme. Ze je pekny hledat nejakou molekulu dlouhovekosti, ale kdyz se denne travime jidlem, co jime, tak nam bude k prdu.
Pokud to nekoho zajima, tak to klidne rozvinu vic. Chci to nejak sepsat, uz je toho docela hodne, co jsem vyzkoumal. Jde to dost proti tomu, co tu aktualne radej doktori, protoze IMO vedej malo a nesledujou trendy. Na zapade jsou uz pomerne dost osviceny lekari, kteri leci mnohem modernejsima zpusobama, nez nase zdravotnictvi ze sedmdesatek...