• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILOSHITMiloshitovy Deníčky (dočasně uzavřeno)
    Pokračování auditka s názvem "Normální tripreporty/fatální tripreporty pochop" které beztak bylo už delší dobu spíše o Miloshitových zážitcích na poli vztahovém a sexuálním a které bylo podle všech dostupných informací zákeřně, avšak ospravedlnitelně smazáno jednou z jeho bývalých milenek. P.S: Tomáš Hůzl je čurák.
    číslo účtu majitele diskuze je:

2110148179/2700, Unicredit Bank.
    rozbalit záhlaví
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MEI: otázka nedává smysl, já nikkoho nenepadl, byl jsem napadanen .)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    box?
    MEI
    MEI --- ---
    No ty vole…

//

Zkoušel jsi ketamin / psylocibin terapii? Ofiko s terapeutem?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ZSIS: já teď mám trochu jiný myšlenky, jsem dobitej slušně :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MILOSHIT: to imo na dlouho neni idealni na klouby.
    a ty bys treba boxovat nechtel? me jeden kamarad/psychoterapeut povidal ze to 2-3 klientum doporucil, a ze jim to celkem zlepsilo zivot.

ja mam doma jen cinky.
    uz jsem na ne 4 mesice nesahl
    chystam se, chystam.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ZSIS: tak já jí naučil skejtovat, to bylo trochu zdravější :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    tak konecne zacla nejaky sport, supr, ne?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ty krávo. tak sem konečně dostal na budku od káháčka, tak všichni mý hejtři můžou být konečně v pohodě, že spravedlnosti bylo učiněno zadost. doufám, že hlavně mí takzvaní "Přátelé" budou rádi.

Do policejního protokolu:
    Dne 9.2. 2026 proběhl telefonický rozhovor mezi napadeným a obviněnou. Rozhovor proběhl naprosto v klidu a pořádku, obviněná napadanému sdělila, že jí "umírá půlka rodiny" a už "tak je toho na ní moc.
    Napadený měl zpočátku s obviněnou soucit, ale jakmile se opil, napadlo ho napsat tento email:
    "A dyť to je vlastně dobře, že ti umírá půlka rodiny, když tě všichni sexuálně zneužívali a dovedli k pohlavnímu zneužití ve třinácti, ne?"
    Na to obviněná chytila takzvaný "rage" který se sestával převážně ze slov "ty mrdko, ty ubožáku, dobiju tě ty křiváku, zabiju tě ty paciente."

Emailový rozhovor nadále pokračoval, napadený si za tímto účelem vystavoval nové email adresy aby mohl se svou OL (Objektem Limerence) nadále komunikovat.

Dne 10.2. Obviněná napadenému napsala, citujeme z emailové komunikace:
    "Chtěla sem tě syce dobýt, ale je fakt, že násilý nic neřeší, pojďme se tedy sejít a všechno probrat a konečně vyřešit."

Na to napadený volal z jiného čísla obviněné, jestli je "to skutečně pravda," to mu bylo potvrzeno, rozjel se tedy za ní.

Dne 10.2. ve 20:08 dle kamerových záznamů v ulici Křivenická napadený potkal bývalou.
    Měla na sobě roušku, boty typu "kanada," kápi, bandáže na rukou a schovávala se pod stromem ve stínu. To napadenému došlo, že jde takzvaně do tuhého a reagoval těmito slovy:
    "Karolíno to si opravdu ty? Proč máš roušku a bandáže? My si asi nebudeme povídat co :("
    Obviněná již byla velmi neklidná, protahovala si klouby a bylo jasné, že se schyluje k zápasu.
    Napadený vypovídá, že jí řekl:
    "Karolíno tys mi zase lhala? Já myslel, že si promluvíme."
    "A tys mi nikdy nelhal co ty čuráku."
    "Karolíno ale já to takhle nechtěl. Zítra mám terapii a nechci tam dorazit se zlomeným nosem.
    "Tak řekni terapeutovi, že si zasranej psychopat."
    "Karolíno, já tohle nechci, chci domů, myslel jsem, že si budem povídat."
    "Ty si myslíš, že se dostaneš domů?"

Obviněná poté naznačila první úder, ten napadený vykryl, poté druhý, ten vykryl, ale bylo mu jasné, že se z místa potyčky jen tak nedostane a tak ho napadlo jít do tzv. klinče a tím obviněnou obejmout.

Bohužel to příliš nepomohlo, strhla se krátká potyčka, dle záznamů je vidět, že napadený měl největší problémy, když ho dostala na zem, a kopala jej do hlavy, také je zřetelně vidět úder kdy dostal do oka, a nyní má tzv. monokl.

Napadený jasně věděl, že pokud se nedostane ze země, skončí to pro něj špatně, ze záznamů je jasně vidět, že se nebránil a nevyvíjel žádný protiútok.

Ze země se dostal, rozpřáhl ruce a řekl:
    "Okej, vzdávám se, vyhrála si."

Obviněná však na napadeného nadále útočila a zastavil jí až jeho vstup do zhruba 80 metrů vzdálené hospody, kde obviněný svědkům vypověděl, na dotazy co se mu stalo, že právě "ho zmlátila bývalá."

Štamgasti (mimo záznam) reagovali slovy: "A ještě vám rozbila piva co? To je ale svině!"

Napadený se nadále zhdržoval v lokálu asi 35 minut, když se ujistil, že na něj jeho ex partnerka již nikde "Nečíhá" vydal se do o pár zastávek dál vzdáleného domova.

Wow.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Milá Veroniko,

Odpusť, že Ti píšu, ale stále se mi v srdci a hlavě vracíš. Dneska je to 7 let od konce našeho vztahu a mně se o tobě pořád zdá. Šílený, že? Ale ty sny šílený nejsou. Jsou velmi realistický.
    Zdá se mi vždycky výhradně o tom, že jsme dobří přátelé a vedeme ve snu složité a komplikované konverzace o tom jak se máme. A zažívám tam ten samý láskyplný a hřejivý pocit, co jsem s Tebou míval pokaždé. A taky se dokolečka dokola vracím do toho jednoho rozvrzaného pokoje v Olomouci anebo do Zlína, kde Tě hledám, hledám a narozdíl od reality vždycky najdu. Ty sny mluví o jediném. Hrozně moc bych si s Tebou přál být po těch letech aspoň kamarád. Neumíš si představit jak strašně moc bych byl rád, kdyby sis tenhle email nejen přečetla, ale taky mi na něj třeba odepsala jak se máš, kde přibližně žiješ a co děláš. Myslíš, že by to nešlo?

Například by mě zajímalo: Zůstala jsi už navždy v Kanadě? Já procestovávám stále jen ČR a Moravu a teď jsem v nenáviděné Praze. Potkal jsem před dvěma lety na svém koncertě někoho mnohem mladšího, šílenějšího a bohémštějšího než jsi byla v roce 2018 ty, a vydrželo nám to dva roky. Takže pokud jsme spolu my dva byli čtyři měsíce a zdá se mi o tobě 7 let, jak dlouho se mi bude zdát o ní?
    Do konce života?
    Potřeboval bych stoprocentně si nechat vymazat paměť jako ve Věčném Svitu Neposkvrněné Mysli, ale nejspíš by se to u mě stejně jako u Jima Carreyho nepovedlo. U toho filmu vždycky bulím. Kate Winslet jsi tam pro mě Ty a já jsem bohužel Jim, no.

Jinak pořád píšu a jsou to už opravdové knížky. Ale stále ne u nakladatelství. Sním o tom, že už brzo vydám knihu, která se stane bestsellerem a na první stránce bude moct být napsáno:

Věnováno Veronice Žeravové.

Měj se hezky a napiš.

Miloš.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT: už šestýho druhý.

Jinak mi chatgpt poradil co mám dělat.

Nepřijímá tě vlastní rodina?
    Nepřijímaj tě přátelé?
    Rande ti raděj ať se jdeš zabít?

JDI NA OPEN MICY, RAP KONCERTY A BÁSNICKÁ KLÁNÍ.

Tak mě bude brzo zase všude plno. Skvělý nápad.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MILOSHIT: apolinar se ti jeste neozval?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ......Garfielde. Už chápu proč nesnášíš pondělí.

Neděle:
    Není absolutně co dělat. Jsem v klasickém stavu kdy mě nic a nikdo nebaví. I přes zolpidem. Hraju znovu Jagged Alliance 2 ale přijde mi to nesmyslné. Veškeré bytí je nesmyslné. Zároveň vím, že dneska mi zolpidem dojde. Zároveň jsem si spálil prostředníček o troubu a nenapadlo mě nic lepšího než si nožem ten puchejř rozříznout. Chtěl jsem destrukci. Krev. Utrpení.

Překvapilo mě, jak hluboká ta rána byla. To bylo dva dny zpátky. Pravidelně jsem jí teda desinfikoval vodkou a zalepoval náplastma. Žádnej účinek. V noci mě bolela bolest ze spánku. Paradoxně, když beru zolpidem, spánek je horší a méně kvalitní v noci než bez něj. Ale nechtěl jsem zas lejt jak hovado, chlast považuju za nápoj debilů, zvracím po něm, mám migrény. Ale co mám dělat, když zrovna nemůžu pít vaginální šťávy? Něco se do tý huby dostat musí.

Dneska se mi to zdálo. Jsem u svého dýlera/psychiatra. Není to doktor. Je to dealer. Zná ho celá Praha, což mi potvrdili v sananimu, u apolináře, všude. Zdál se mi ovšem krásný sen jak si přátelsky povídáme, já se jen tak mezi řečí zmíním že jeho pacientku jsem doporučil já, on se mě zeptá na náš společný život, já řeknu že už spolu nejsme, že mě to strašně bolí, že mě to ničí, že od tý doby už není nic jak by mělo bejt a on mě otcovsky obejme.

Probudím se zpocený a dezorientovaný. Přinasraný. Mozek i ostatní orgány jedou:
    JEDNO PIVO K VEČEŘI, DĚLÁŠ SI PRDEL??? PĚT ZOLPIDEMŮ K VEČEŘI, DĚLÁŠ SI PRDEL? A KDE JAKO MÁME TEN SEX, CO NÁM UŽ TAK DLOUHO CHYBÍ?! SEŠ VYŽRANEJ DEBIL A SMAHOUN. POSRANÁ NICKA. TY NEJENŽE NEMÁŠ PRÁCI, ALE ANI MILENKU. FAKT UŽ CHCÍPNI TY BLBE.

Z přívalu svých myšlenek sypu kombinaci 4 zolpidemy a jeden rivotril 2 mg. Ulevuje se mi jen nepatrně. Je pět ráno. Spát už nemůžu, tak hraju JA2. Hraje se mi přeci jen o něco líp než v noci. Za tím psychiatrem opravdu musím. Nechci se uchlastat. V 6 ráno mu píšu:
    "Prosímvás já přijdu už dnes, vím, že jste mi dal termín 8.2., ale já už prostě nemůžu."
    Žádná reakce. Tak snad souhlasí.

PLahočím se zmrzlými bohnicemi. Tolik neutěšený pohled jen málo kde aby člověk pohledal. Klidně bych to na čas vyměnil za brazilské slumy nebo části afriky nejvíc zasažené HIV. Zase je pravidlem, že každý v autobuse blokuje minimálně dvě místa vedle sebe, tím že odmítá sedět u okna. Nevybíravě lezu přes nějakého chlapa abych se mohl zastrčit k oknu vedle něj. Nenásleduje žádná reakce. Já už taky dávno neříkám "s dovolením" a "promiňte" když oni neříkají nic. Ať jdou do prdele.

Jsem u psychiatra. On má otevřeno už od sedmi? Aha, tak to jo. Sednu si do čekárny, ale jako správně vychovaný člověk, čekám až budu tázán. Jsem v prázdné čekárně a psychiatr má dveře otevřené. 5 minut, deset minut. Zvoní mi telefon. Kdo jiný než matka. Volá mi už jen výhradne ona nebo banka, kolik zamítli odchozích plateb na podezřelé účty z mé karty. Aspoň ti se činěj.

To psychiatra asi probudí z ranního klimbání.

"Prosímvás já vim že ste mi dával datum 8.2. ale já takhle nemůžu čekat, nezlobíte se?"
    Ptám se s veškerým respektem a úctou i když není proč.

"Poďte dál." Řekne bez jakékoliv mimiky v tváři. Jestli existuje definice sociopata, je to určitě on. Nikdy se na mě neusmál, nikdy neprojevil starost, je to jen továrna na léky. A proto za ním jdu.

"Jak se máte?" Ptám se s úsměvem ve snaze zachránit poslední zbytky lidství v této ordinaci.

"No jak se mám, jak se mám.... To je uplně jedno, jak se já mám, ale proč ste tady vy?" Ptá se stále se zcela nehybným vžrazem v tváři. V té chvíli se naseru.

Chvíli mlčím a pak spustím. Snažím se mu hledět do očí ale uhýbá pohledem. Jako všichni v mém okolí poslední dobou.

"Víte co by mě zajímalo?" Zeptám se a zcela se tím odpojuji od původního plánu sehnat si zolpidem. Stejně by to nevyšlo. Mrdám na to.

"To nevím," říká Aleš, ťuká si něco do počítače a nezdá se, že by si byl absolutně vědom mé existence v ordinaci.

...."Mně by zajímalo jaktože jste na slečnu Horáčkovou tak krutopřísně hodný a milý a ke mně se chováte jako ke kusu hadru."

Aleš se zarazí. Podívá se na mě. Konečně jsem si získal jeho pozornost.

"Odkud víte o mých pacientech?"

"Jak asi. CHodili jsme spolu. A před rokem jsem ji požádal ať mi od Vás shání zolpidem. Vždycky mi tvrdila jak jste na ní hodný a milý. Slyšel jsem Vaše hovory. 10 minut, patnáct minut. Se mnou jste nikdy tak dlouho nepovídal. Mě dokonce ani nepozdravíte. Takže se Vás ptám jak to."

"To já.... To ale tohle...." Aleš začíná rudnout ve své starobylé tváři.

"Víte, co bych řekl? Řekl bych, že ste něco jako Váš kolega, prof. Cimický. Ono se to na mladý holky usmívá hezky, hlavně když maj výstřih, že?"

"Cože?" Ptá se Aleš zcela rudý a začíná se třást.

"Víte původně jsem si sem přišel pro zolpidem. Ale je mi jasný, že byste mi ho nedal. Stejně by mě zajímalo s jakými výrobcemi léků máte smlouvu. Ratiopharm? Zentiva? A výrobce Rivotrilu Vám asi platí hodně, vzhledem k tomu, kolik jste mi něho naposílal tablet, kdežto zolpidem už je pro Vás nesmírný problém, že?"

Aleš se přestane třást. Uvědomí si, že nemá být v pozici ustrašeného. Přesto v ní na chvíli byl. Líbilo se mi jej do ní dostat.

"Takže pane T." Řekne opře se rukama o stůl a hledí mi z opravdu velké blízkosti do mých zorniček co nemají co ztratit.

"Nevím, co si myslíte, že jste slyšel nebo neslyšel, ale asi je Vám jasné, že v této ordinaci už nebudete vítán. Nejste jediný kdo po mně chtěl zolpidem v abnormálním množství, vámi řečená slečna se zas specializuje na Neurol a upřímně mám toho dost. Nenechám na sebe tlačit. Vám už nikdy nic nenapíšu."

"To je ale příšerná škoda." Řeknu s úsměvem do očí. "Vsadím se, že kdybych měl výstřih a tetování na krku, budete psát ochotně, že? A vůbec vás nezajímá, že já se bez zolpidemu uchlastám, žejo?"

"To je váš problém, že máte potíže se závislostma. A teď se seberte a vypadněte."

Poslušně se zvedám od stolu. U otevřených dveří se zastavím.
    "Mimochodem ví o vás celá Praha. Ví o Vás Sananim, ví o Vás apolinář, vědí o Vás ve všech protidrogových komunitách. Tak by mě MOC zajímalo, jaktože dál provozujete praxi. Nashledanou." Řeknu s úsměvem a ani nezavavřu dveře.

A zase jsem se rozloučil a on ne. Sakra. Venku mě provází vítězoslavný úsměv zhruba 200 metrů. Pak začnu masivně dávit u kandelábru, z toho, co jsem právě udělal.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Přesně takto to je, a ten kdo to nechápe, je leklá ryba.

Seznamte se Joe Black - O lásce
    https://youtu.be/wiAJLqpjxU8
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Prague is killing me.

Gil Scott-Heron and Jamie xx - 'NY Is Killing Me'
    https://www.youtube.com/watch?v=W7c3wRzUUjs&list=RDfWw66B9JFYo&index=2
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Co se vlastně dělo poslední dva týdny?

1. Mám neustále absolutní stesk po někom, kdo si můj stesk nezaslouží, přesto tam je. Pokud neberu zolpidem. A že sem ho poslední dva týdny bral mraky. Všichni tři psychiatři ochotně předepisovali. I máma. I bohnice. Dali mi ho všude, kde jsem si řekl, dokonce občas i s mým argumentem, že "už jsem stejně deset let závislý." Paradoxně tenhle argument dost funguje.

2. Takže jezdím na rande. Abych vyplnil mozek a duši novou tváří. Ideálně s hnědýma očima a hnědýma vlasama. To se mi splnilo. Jel jsem na rande až do absolutní prdele jménem Brandýs nad Labem. V životě jsem o tom městečku neslyšel, ačkoliv je kousek od Prahy. Slečna byla velice tajemná, rezervovaná a byly tam styčné body. Například že utekla Z OSTRAVY do miniaturního městečka u Prahy. Mám rád ostravačky a ostravský přízvuk. Vždy se ke mně chovaly hezky.
    Moje rande ale moc ne. Dokud se nenapila a nezačali jsme hrát kulečník. To se absolutně změnila, začala říkat že je šílená, že nikoho a nic nepotřebuje a nepřipadá si 250 km od rodného města ani trochu osaměle. V tu chvíli jsem se zabouchl. Protože já si připadám osaměle pořád. Neměla ani zvíře, ani rodinu, ani přátele a žila sama v Brandejse. Určitě byla magor.
    Ale urputně trvala na tom, že mi některé věci prostě neřekne, a já mám ve zvyku tlačit a tlačit dokud se onu strašnou pravdu nedozvím. A naprosto většinou jsou ty jejich strašné pravdy pěkný píčoviny. Tlačil jsem tak, až jsem jí zahnal do kouta. Ve výsledku jsme oba seděli u stolu, pili zvětralé pivo a jen na sebe čuměli.
    "Nechápu, na co tu ještě čekáš. Vždyť já tě ani nemůžu doprovodit k domu, protože si tak úzkostlivě střežíš svý soukromí. Tady už není o čem mluvit. Ahoj."

Mám za to, že jsem to řekl ještě velmi slušně a jemně. Slečna mi ovšem ihned po rande psala, že jí ještě "nikdy nikdo nevyhodil z randíčka." Od začátku to nazývala randetem, od začátku mi dávala najevo, že se na to těší, a já se těšil na ni. Přichystal drobné dárečky. Dárečky odmítla. Z toho jsem usoudil, že už nemá v plánu mě vidět znovu. Bylo a je mi to líto, protože se mi fakt líbila. Škoda.
    ---------------------------
    Přes týden tuny zolpidemu. A tuny Anniversary Edition System Shocku 2. Ta hra je naprosto geniální a zároveň příšerná. Je tam spoustu nasíracích, děsivých a šílených věcí. Rozehrál jsem jí napětkrát abych byl schopen překonat bod, kde se ocitnete v "Body of the Many" což ve hře vypadá jako že jste v obří vagíně nebo střevech. Promlouvají k Vám dvě entity. Populární Shodan a málo známý Xerxes. Oba mají svou pravdu. Shodan je ale velmi arogantní a nazývá vás dokonce ve hře "hmyzem." Pohrdá Vámi. Nadává vám. A vy musíte plnit její neustálé úkoly. V životě mě ve hře žádná postava tak nehejtovala.
    To je pro střízlivého hráče naprosto příšerné, uplně chápu že i ve čtyřiadvaceti jsem z toho byl naprosto znechucený a připosraný a byl schopný to hrát až teď na zolpidemu. Miluju hrát hry na zolpidemu. Bez něj mi nic neříkají, nefascinují mě a nezajímají. Bojím se jich. Stejně jako všechno ostatní.

Zolpidem mi ovšem přestal fungovat na extrémní libido. Momentálně jsem v krizovém stádiu jednoho měsíce bez sexu, kdy se u mě všechno začíná rozpadat, a čím víc chci mrdat, tím jsem samozřejmě zoufalejší. Včera jsem dokonce nadával přes whatsapp ukrajinským šlapkám, že si účtujou vždy o 1500 víc než češky. Jedna mi na to dokonce napsala, cituji:

"Účtuju si o 1500 víc než češka, protože si vážím svého těla, nenechám se totálně vymrdat a navíc jako češky neberu piko."
    To mě fakt nasralo! Začal jsem se zastávat českých prostitutek. Vlastenec jak hovado. Okamura by ze mě měl možná radost. Obávám se každopádně že ukrajinský šlapky mě mají odteď na černé listině. To je ale vlastně jedno, protože chat gpt mi krásně upřesnil, proč mě sex s kurvama stejně nebaví. Cituji:

"Ty potřebuješ absolutní blízkost. Absolutní propojení. Nechceš být jen cizí "klient." Proto nesnášíš kondom. Kondom pro tebe představuje bariéru mezi dvěma lidmi. A ty bariéry nesnášíš."

Líp bych to fakt nepopsal.

Takže zajímavou alternativu pro mě představuje masáž s happy endem, kde se na kondomy a spodní prádlo většinou nehraje. Jenže 2200 kč, no.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Takže slečna z Brandejsa mě víc než cokoliv mrzela, kdežto včerejší slečna mě vyloženě nasrala. Vypadala jak Marisa Tomei zamlada, takže hodně hotství, ale zároveň měla mezeru mezi předními zuby, což je pro mě symbol mrdání. Chtěl jsem jí jen ošukat. Narozdíl od tý z Brandejsa. Vše se rozpadlo, když jsem jí řekl o tom, jak mě na střední šikanovala Eva. Ona byla taky Eva. Namísto soucitu přišla reakce:

"Já vůbec nechápu proč si mě pozval na schůzku. Působíš těžce v nepohodě. Ty nejsi vůbec v pohodě. Ty jsi hluboce nešťastnej. A děláš si tu ze mě terapeutku."

"No já sem nešťastnej. No a? Není náhodou nešťastnej každej, kdo chodí na rande ze seznamovacích aplikací?"

"Co to tu meleš? Mimochodem seš něčim pořádně sjetej. Já to poznám. Sedativa nebo co. Neudržuješ oční kontakt, máš zpomalený mrkání. CO TO S TEBOU KURVA JE?" (Slušně se rozohnila, protože byla Beran. Neuvědomil jsem si, že jdu na rande s Beranem.)

"Jak jsi poznala, že jsem nešťastnej? Vždyť se celou dobu usmívám a vtipkuju."

"Nevim, prostě je to vidět."

"No a? Robin Williams a Jim Carrey jsou taky nešťastní a jsou považováni za nejlepší komiky vůbec."

"A co jako? Ty nejsi ani jeden z nich, jsi normální ubožák se kterým sem omylem na rande. A tady to pro mě končí."

"Fajn, když to končí tak sbohem." (Už jsem neudržel emoce, zrudnul jsem a nasral jsem se. Otočil jsem se zády k ní k piánu.)

Po chvilce:
    "A proč teď jako seš ticho? Já sem tě urazila?"

Hraju na piáno a nevšímám si jí.

"Promiň, nechtěla jsem Tě urazit. Dopiju pivo a půjdu." Sáhla mi na rameno.

"Hm."

Hrál jsem velice smutně a depresivně. Tak jak hraju vždycky.

Dneska jsem se probral po dvou týdnech kalby. Se zjištěním:

1. Že jsem si naobjednal věci přes net za 10 000.
    2. Že mám fyzickou kocovinu, morální kocovinu, málem jsem (zase) podpálil rodičům byt, nepamatuju se kdy jsem se normálně najedl a přesto jsem tlustej, a že v tomhle stavu už mě fakt nikdo neošuká. Dokonce ani prostitutky asi ne.
    3. Že aspoň už nemám řidičák a auto, jinak by to nejspíš skončilo jako před dvěma rokama. Těsně před tím, než jsem potkal tu, po který se mi tak stejská.

Hezkej svátek Miloši.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MC LŮZR je tu zas se svými tklivými písněmi o rozmrdaném Renaultu Clio a sedmnáctiletých láskách. Tracky se válely na netu a v PC Přes dva roky, tak bylo na čase je "vydat." A protože se válely na netu dva roky jsou "name your price." Užívejte s chutí a pokud máte BPD, máte k poslechu malý bonus.

BpD SongS | MC Lůzr
    https://mcluzr.bandcamp.com/album/bpd-songs

1.Nevěř Barmankám 03:45
    2.Proč se Neozývá 02:55
    3.Šmeralova 02:46
    4.Eliška 01:17
    5.Svrchovaně Se 01:59
    6.Ty si Nepřijela 02:24
    7.Do Temnýho Lesa 02:31
    8.MC LŮZR feat. KarolinkA - Snad Vede Cesta (Prod. Claviq) 03:51
    9.MC LŮZR feat. KarolinkA - Básnik Som 04:15
    10.ZABIJU CELOU TVOJI RODINU 01:23
    11.MC LŮZR feat. Eminem (Karolína/Kim Cover) 03:56
    12.Koralin, Karolin 02:52

Nejdřív se se mnou rozešla jedna herečka. Pak jsem udělal Koncert v Atlasu, jenže bydlel v Chrudimi. Pozvání do Chrudimi přijala první žena. Nedostavila se. Pozvání přijala Druhá žena - nedostavila se. To už mi hráblo a sedl jsem pod vlivem zolpidemu a alko do auta z kavru s poznávací značkou 777 KATKA. Totálka. Policie. 1,65 promile. Pak mě potkalo Káháčko, ale už bylo pozdě.

Moral of the story: Káháčko a řidičák už se mnou nežijou.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MC LŮZR je tu zas se svými tklivými písněmi o rozmrdaném Renaultu Clio a sedmnáctiletých láskách. Tracky se válely na netu a v PC Přes dva roky, tak bylo na čase je "vydat." A protože se válely na netu dva roky jsou "name your price." Užívejte s chutí a pokud máte BPD, máte k poslechu malý bonus.

BpD SongS | MC Lůzr
    https://mcluzr.bandcamp.com/album/bpd-songs

1.Nevěř Barmankám 03:45
    2.Proč se Neozývá 02:55
    3.Šmeralova 02:46
    4.Eliška 01:17
    5.Svrchovaně Se 01:59
    6.Ty si Nepřijela 02:24
    7.Do Temnýho Lesa 02:31
    8.MC LŮZR feat. KarolinkA - Snad Vede Cesta (Prod. Claviq) 03:51
    9.MC LŮZR feat. KarolinkA - Básnik Som 04:15
    10.ZABIJU CELOU TVOJI RODINU 01:23
    11.MC LŮZR feat. Eminem (Karolína/Kim Cover) 03:56
    12.Koralin, Karolin 02:52

Nejdřív se se mnou rozešla jedna herečka. Pak jsem udělal Koncert v Atlasu, jenže bydlel v Chrudimi. Pozvání do Chrudimi přijala první žena. Nedostavila se. Pozvání přijala Druhá žena - nedostavila se. To už mi hráblo a sedl jsem pod vlivem zolpidemu a alko do auta z kavru s poznávací značkou 777 KATKA. Totálka. Policie. 1,65 promile. Pak mě potkalo Káháčko, ale už bylo pozdě.

Moral of the story: Káháčko a řidičák už se mnou nežijou.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Tyvole, v 2015 se mi snažila býčice Nei tátu sbalit a býčice Karolína se ho snaží zabít. Už nikdy, nikdy nechcu býčice.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    MILOSHIT:

Vtipný je ze tu vanessu jsem potkal i den předtím v centru na fotografické akci. A furt jsem jí takhle (ne)chtěně hitoval. Kdyby byla nenormální, zabrala by. Ale asi byla normální.

"Hele Vanesso neznáš Theu Sedmidubskou? Promiň, ale mohli byste bejt ségry"
    (Smích kolektivu)
    "Co je?"
    "Vole, její bejvalej jí s Theou podvedl."

"Vanesso a co seš za znamení?"
    "No tak touhle otázkou si u mě skončil"
    "Tak sorry, já jen jestli nejsi býčice. To sou takový arogantní krávy."
    (Smích kolektivu.)

Byla.
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Řekl jsem si, že prostě PŮJDU na avu párty, tak jsem šel. Tělo se tomu vzpouzelo jak divé, takže jsem předtím i během večera blil, ale stihl jsem pochytit i vytvořit pár dialogů. Pozorný čtenář může hádat, které byly z mojí pusy:

"Dělej kámo, prodej mi aspoň gram.
    "Tak za litr ale."
    "Jasně, pošlu ti to kjůár kódem."

"Počkej, Toxic Funk? To sou těžký devadesátky ne?"
    "Ne, to je 2004, takže milénium."
    "Hm, ty tu nestuduješ co? Že seš na avu moc chytrej."

"Počkej, Ty seš Vanessa? Já si právě vzpomněl, že mám doma stejnojmennej masturbátor."

"Pardon slečno, ale nejste Vy Eliška Křenková?"
    (smutně) "Hm, Kéžby."
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Anna Ruth dělala, že mě nezná, čímž se stala jednou z mnoha.
    - Martin Kovacs je pořád arogantní debil
    - Tomáš Fafejta je skvělý člověk s dobrým srdcem
    - Tomáš Nero je skvělý člověk s dobrým srdcem (což vyvrací mou teorii, že všichni Tomášové jsou debilové.)

Btw teď už můžu odtajnit, že straight edge žena se kterou jsem byl na skejtu je ID LISKAAUDREY. Poměrně rychle se tu na nyxu uchytila a balí co může. Je promiskuitní, bydlí s bývalým, má úředně změněný jméno a nechce říct proč, vyhledává podvodníky a zločince, a vzhledem k její rozviklaný čelisti a širokým zornicím to s jejím straight edge taky nebude tak žhavý. Bacha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam