Tyvole tak jsem včera konečně udělal něco pro sebe, domluvil si skejtování se STRAIGHT EDGE ženou, a i když mi bylo blbě, měl jsem sračku, a jsem z tý zimy totálně línej a zimomřivej, namíchal jsem si kratom, dva energiťáky a jel do top secret skejtový haly.
Naprosto v pohodě skejtování, překvapilo mě že po půlroce neježdění udělám v kombu stále 5-0 a kickflip, a že jsem si dokonce dával minirampu, což mi holčina ochotně točila. Já jí točil taky.
Tyhle okamžiky mám mimochodem hrozně rád a pozná se na nich jaký kdo bude, pokud se vzájemně natáčíte s lidmi, už TAM vzniká určitý druh intimity a zábavy, protože nevím jak to mají ostatní ale já jsem před objektivem nebo když mě někdo pozoruje ochotný zkusit na skejtu cokoliv, a když z toho bude náhodou fraktura, tak to video přece bude uplně nejlepší! :D
No, v průběhu večera ale za náma chodil mladej kluk. A byl docela neodbytnej, bylo jasný, že holčina se mu líbí. To ve mně vyvolal prvotní zlom, kterej se pak už jenom stupňoval, protože holčina mi začala ukazovat v telefonu s jakými dalšími skejťáky se baví (pokérovaní, piercingovaní týpci s mrtvýma očima, od pohledu nebezpeční psychopati, navíc stokrát vyskillenější než já.) Ukazovat mi to myslím nemusela, protože tím už spustila vzorec mých negativních zážitků. Dále se vše stupňovalo, když začala vykládat o svém militantním veganství, do autobusu s námi nastoupili další skejťáci (naštěstí aspoň ošklivý) ale ona se věnovala více jim než mně. Tím jsem začal mít starý známý pocit, že nejsem "worthy," v čemž mě v 2015 strašně utvrzovala NEI a v průběhu let se to jen stupňovalo.
2006 Lázně bělohrad, UPLNĚ PRVNÍ holka se kterou něco mám (v šestnácti), se před mýma očima vykusuje s náckem, co má hákáč na hrudi. Panebože.
2015 si NEI pravidelně ode mne odsedává v MHD a na akcích se zásadně baví s jinými muži než se mnou. Pak se líbá s mým kámošem, o čemž se dozvídám zprostředkovaně.
Pak nějakou dobu nic. 2018 mě ničí VŽ, která pravidelně jezdí na akce o kterých mi nechce říct kde jsou, s kým jsou, a co tam bude dělat. Posléze prohlašuje, že "líbání není nevěra." Ještě než se s VŽ vyspím, mám o ní už dopředu sny, že mě podvádí. (To bylo hodně divné a vzpomněl jsem si na to až teď.)
2019 mi jedna holka z Olomouce říká, že jsem debil, když jsem nechtěl pustit sednout si k nám v restauraci u stolu cizího týpka.
2020 v Olomouci jsme se s jinou dívkou ocitli na hasičské kalbě. To je vždycky průser. Opět přede mnou probíhá vykusování velmi odpudivého HASIČE s dívkou se kterou jsem ještě pár hodin předtím měl sex. Od té doby nesnáším hasiče.
2022 jsem s herečkou Janou Bergerovou na letné. Přisedá si k nám týpek a začne jí nabalovat. Když ho pošlu do píči, dozvídám se opět že jsem debil.
....A konečně 2023 až prakticky doteď mi každý očumuje Karolínu, sahá si na ni, v MHD jí hladí po vlasech random pupkatí pánové a 2024 ve ŠTVANICKÉM SKATEPARKU k nám nabíhá z bavoráka černoch, nejdřív jí slušně žádá o hulení, ona mu dá malou trošičku, černoch chytá amok, řve na nás, hulení vysypává demonstrativně na zem a vytahuje vystřelovací nůž, přičemž po té co mu utečeme, Karolína prohlásí, že to byla jedna z nejvíc hot věcí, co kdy zažila :(((((
.... Takže tohle všechno se mi vmísilo dnes do jediného snu, kde si ke mně a dívce ze sna přisedla postupně CELÁ RESTAURACE, vypadalo to tam jak ve skotku a stal se z toho žánrový mix mezi Aronofskyho matkou (Jennifer Lawrence nechápe, co dělají v jejím domě všichni ti lidé) a Kingsmanem: Secret service, (kdy všechny v baru nakonec musím extrémně brutálně rozsekat půllitry, tágem, kuchyňským nožem.) Ze snu se stávají naprosto krvavá jatka, následkem čehož se VE SNU ocitám na psychiatrii odkud plánuji útěk, ale cestu mi zahrazují malí romové, kteří mají malé kudličky a volají na mě personál.
Haló, terapeuti? Kde jste? :D
KINGSMAN: THE SECRET SERVICE Movie Clip - Bar Fight |4K ULTRA HD| Colin Firth Action 2014https://www.youtube.com/watch?v=Yl5wMXsSDbY