• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Pridala som. Ostrejsia moc neni, ale farebne zodpoveda. Je to ta druha fotka.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MAKROUSEK: Sláva, konečně doporučení na někoho v Praze. Děkuju.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Ja bych doporucil svou zenu, ktera se timhle uz peknych par let zivi a jezdi za ni lidicky z celeho sveta:
    http://www.topimage.cz
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Skusim sa nejak zajtra vyfotit, zial, zas to bude len z mojho telefonu. Ostru nenalicenu fotku nemam.
    Pridala som tam jednu, kde som nenalicena, ale zas to neni moc ostre.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAITH: dej sem ostrou nenalíčenou fotku v dostatečném (nepřímém) denním světle, z toho výběru, kterej jsi dala, bohužel není moc vypovídající žádná, protože na každé je něco, co to poměrně dost komplikuje.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NIGHTFURY: a pak jsme my hybridi, co nespadaj ani do jednoho typu, i když jich je 16 :-D
    FAITH
    FAITH --- ---
    MADIETTA: Dakujem.
    (aby som uviedla na spravnu mieru, tie dioptricke bryle nie su moje, ale rada si ich skusam od znamych)

Osobne si pridem dost nevyrazna. A neviem sa ani malovat. Na fotkach je "vrchol" mojho umenia. Rasenka a ruz.

K pani Strnadovej sa chystam, kedze to mam na skok, ale fakt ma zaujima vas nazor, ze co vlastne som.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FAITH: začala bych tím, že bys rozhodně neměla nosit černou. Tedy aspoň ne na horní polovině těla a těsně u obličeje.
    FAITH
    FAITH --- ---
    FAITH: Ksicht mam pehaty a oci mam zelene so zltym zihanim.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MADIETTA: Já se na tlumený lomený tóny reálně vidím taky, ale.. ale... tohle je má barevná paletka a ty barvy mi přijdou strašně "mrtvé"

Moje nejoblíbenější kousky oblečení jsou třeba oranžová, hráškově zelená... Kamarádka byla u Beaty Oravcové taky, odcházela s těmihle doporučenými barvami a hned bych s ní měnila, ty její mě oslovují mnohem víc, i když na mě vypadají hůř.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Já teda furt nevím. Jistý je jen to, že mi nejdou studený tóny.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BONEMINA: já tě taky vidím spíš na tlumené a lomené barvy...
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Před třemi lety jsem absolvovala typologii u Beaty Oravcové, po třech hodinách vysvětlování z toho vyšlo, že jsem tlumený zimní typ. Probraly jsme kontrasty, tóny a další věci. Dostala jsem barevnici, spoustu rad a varování, že mé oblíbené živé veselé barvy mi úplně neprospívají a že se mám pohybovat především v rozpětí tlumená růžová, fialová, modrá, šedá, chladná hnědá a zelená. Samotná typologie byla fajn, ale postupně se na to nabalila spousta marketingového balastu, který mi neustále chodil do pošty. Sice bych potřebovala i něco na pomoc se stylem a jak obléct můj tvar postavy, ale s tím půjdu časem jinam.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tak jestli nejsem cool winter, tak fakt nevim, mela jsem dnes na sobe tu fuchsiovou a myslim, ze mi slusela
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: tak kdybys tu novou paletu našla, hoď ji sem, dám ji na nástěnku.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Ne, nově je těch typů víc, myslím, že dokonce 16. Takže tam chybí čtyři :)
    Deep winter čerpá z dark a bright winter a některé barvy dokonce z dark autumn (třeba tmavě hnědou, kterou Sněhurky mít "nemůžou").
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: není to tím, že různé palety to označujou pokaždé trochu jinak?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: A já jsem zrovna jeden z těch dvou typů, co na tomhle rozdělení nejsou :D (deep winter)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Analýza a barevné palety

Which Colour Season Are You? - the concept wardrobe
    https://theconceptwardrobe.com/colour-analysis-comprehensive-guides/which-colour-season-are-you
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam