• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    Věříte barevné typologii? Víte, jestli jste jasná zima nebo tmavé léto? Jaké máte zkušenosti se službami vizážistů nabízejících určení vašeho barevného typu? Koho doporučíte a koho rozhodně ne?
    rozbalit záhlaví
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FAITH: Mne prídeš ako soft/true autumn, z fotky to nie je úplne dobre poznať :). Ale paleta na oblečenie je u týchto dvoch typov dosť podobná, takže zas taký prešľap to nebude.
    Každopádne, ja to berem tak, že keď človek trafí aspoň obdobie, tak je to docela výhra. Je tu niekto, komu pani řekla, že je leto?
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Pridala som. Ostrejsia moc neni, ale farebne zodpoveda. Je to ta druha fotka.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MAKROUSEK: Sláva, konečně doporučení na někoho v Praze. Děkuju.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Ja bych doporucil svou zenu, ktera se timhle uz peknych par let zivi a jezdi za ni lidicky z celeho sveta:
    http://www.topimage.cz
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: Skusim sa nejak zajtra vyfotit, zial, zas to bude len z mojho telefonu. Ostru nenalicenu fotku nemam.
    Pridala som tam jednu, kde som nenalicena, ale zas to neni moc ostre.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FAITH: dej sem ostrou nenalíčenou fotku v dostatečném (nepřímém) denním světle, z toho výběru, kterej jsi dala, bohužel není moc vypovídající žádná, protože na každé je něco, co to poměrně dost komplikuje.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NIGHTFURY: a pak jsme my hybridi, co nespadaj ani do jednoho typu, i když jich je 16 :-D
    FAITH
    FAITH --- ---
    MADIETTA: Dakujem.
    (aby som uviedla na spravnu mieru, tie dioptricke bryle nie su moje, ale rada si ich skusam od znamych)

Osobne si pridem dost nevyrazna. A neviem sa ani malovat. Na fotkach je "vrchol" mojho umenia. Rasenka a ruz.

K pani Strnadovej sa chystam, kedze to mam na skok, ale fakt ma zaujima vas nazor, ze co vlastne som.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    FAITH: začala bych tím, že bys rozhodně neměla nosit černou. Tedy aspoň ne na horní polovině těla a těsně u obličeje.
    FAITH
    FAITH --- ---
    FAITH: Ksicht mam pehaty a oci mam zelene so zltym zihanim.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MADIETTA: Já se na tlumený lomený tóny reálně vidím taky, ale.. ale... tohle je má barevná paletka a ty barvy mi přijdou strašně "mrtvé"

Moje nejoblíbenější kousky oblečení jsou třeba oranžová, hráškově zelená... Kamarádka byla u Beaty Oravcové taky, odcházela s těmihle doporučenými barvami a hned bych s ní měnila, ty její mě oslovují mnohem víc, i když na mě vypadají hůř.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Já teda furt nevím. Jistý je jen to, že mi nejdou studený tóny.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BONEMINA: já tě taky vidím spíš na tlumené a lomené barvy...
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Před třemi lety jsem absolvovala typologii u Beaty Oravcové, po třech hodinách vysvětlování z toho vyšlo, že jsem tlumený zimní typ. Probraly jsme kontrasty, tóny a další věci. Dostala jsem barevnici, spoustu rad a varování, že mé oblíbené živé veselé barvy mi úplně neprospívají a že se mám pohybovat především v rozpětí tlumená růžová, fialová, modrá, šedá, chladná hnědá a zelená. Samotná typologie byla fajn, ale postupně se na to nabalila spousta marketingového balastu, který mi neustále chodil do pošty. Sice bych potřebovala i něco na pomoc se stylem a jak obléct můj tvar postavy, ale s tím půjdu časem jinam.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tak jestli nejsem cool winter, tak fakt nevim, mela jsem dnes na sobe tu fuchsiovou a myslim, ze mi slusela
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: tak kdybys tu novou paletu našla, hoď ji sem, dám ji na nástěnku.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: Ne, nově je těch typů víc, myslím, že dokonce 16. Takže tam chybí čtyři :)
    Deep winter čerpá z dark a bright winter a některé barvy dokonce z dark autumn (třeba tmavě hnědou, kterou Sněhurky mít "nemůžou").
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: není to tím, že různé palety to označujou pokaždé trochu jinak?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: A já jsem zrovna jeden z těch dvou typů, co na tomhle rozdělení nejsou :D (deep winter)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Analýza a barevné palety

Which Colour Season Are You? - the concept wardrobe
    https://theconceptwardrobe.com/colour-analysis-comprehensive-guides/which-colour-season-are-you
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam