• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KALHOTKA: Zajímavé, nechala sis brýle :) Já jsem chtěla vidět ty efekty barev bez nich (mám taky výrazné) a paní Strnadová mi pak pochválila volbu obrouček :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GUDRUN: V tom článku, co postovala Madietta, je tohle: "The skin is either olive, neutral, or neutral-cool", takže imho olivový nádech pleti nemusí ničemu vadit (a dark winter jsou i některé černošky, které kontrast mají v bělmu a zubech, ne přímo mezi vlasy a pletí).
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KALHOTKA: sluší!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    osobně si myslím, že jsem taky dark winter. hlavně kvůli tomu, že může tyrkysovou v mém oblíbeném tónu. je to v našich zemských šířkách častý typ? nesedí mi to jen proto, že mám pleť do olivova a oni zdůrazňují kontrast mezi vlasy a pletí.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KALHOTKA: ty jo, tak mi prijde, ze budu stejny typ:) ty barvy miluju
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MADIETTA: Hm, to vypadá, že by mohlo sedět i na mě :).
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KALHOTKA: co znamena tmava zima?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KALHOTKA: Jé, barevná kolegyně :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: dejte pak pls report i s fotkama nejlepe
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GUDRUN: EDERA a já jdeme 25. 10.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    A už jste u paní Makrouškové někdo byl? jedná známá jo a teď plánuje celodenní akci se základy barevné typologie u ní. já jsem teda zatím preddomluvena na parovou návštěvu, i když jsme se paní Makrouškové ještě neozvaly
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AMORESMORTIS: Mas ji tady par prispevku pod svym dotazem
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    dámy, existuje prosím pražská variace na brněnskou Strnadovou?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAMARIX: to hrozně záleží. Vstupuje do hry všechno možné, nicméně obecně je zásadnější spíš tvar člověka než jeho barevnost (i když ta taky není zanedbatelná). To, co říká TAPINA sice není úplná nepravda, ale je z ní tolik výjimek, že by se to těžko dalo považovat za pravidlo. Nejsnazší pravidlo je to, že když to vezmeš na sobě, zhodnotíš si, jestli ty nosíš potisk nebo potisk nosí tebe. Pokud jsi méně výrazná (a máš třeba jemnější obličej bez ostřejších rysů), je větší pravdděpodobnost, že lépe vyneseš něžnější květinové vzory, pokud jsi výraznější (a máš ostřejší rysy), snadněji zvládneš unosit ostré geometrické vzory, ... Každý může např. najít svýho správnýho leoparda (tam už to z těch barev vychází fakt hodně, protože prostě potřebuješ najít ten svůj jeden naprosto ideální odstín - a svědomitě volit ten opravdu nejlepší, ne ten, co by tak nějak ušel, velikost a hustota vzoru je pak už striktně závislá na rysech a tvaru postavy). Pokud je na tebe nějaký vzor hodně výrazný, ale nechceš se ho vzdát, není blbej nápad ho zjemnit dalším vzorem, to pokud člověk umí kombinovat, tak funguje jako forma ultimátní magie, ...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TAMARIX: Odnesla jsem si informaci, že komu sedí syté barvy, ten by se měl vyhýbat drobným vzorům, protože ty z dálky budí dojem tlumeného odstínu a nosit spíš velké výrazné, a naopak.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Ještě mě napadlo, jak je to pak se vzory?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FIYAH: U těch myšošedohnědejch odstínů je to ale stejně celkem na pytel, protože aby to mělo patřičnej efekt, tak to stejně musíš nabarvit “na tchoře” (nahoře ztmavit, dole zesvětlit), pokud nechceš tu myšinu zachovat (což většina lidí zbavující se myšiny barvením na blond nechce)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Ještě k tomu blond/brunetky,pro mě totálně prulom ombre vlasy, kde u hlavy byli třeba tmave, páč tmavý obočí atd, ale v délce ta světla obličej tak hezky zjemnila... což mi přijde hezky kompromis k těm co chtěj oboji
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    FAIRIELLA: modrozelena nebo misty modra a misty zelena? to mam totiz ja. :-o
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam