No jo, já bych taky chtěla být ohnivá Carmen, co se na prvním jarním sluníčku krásně opálí, takže pak její nohy až do podzimu vypadají šik a sexy.
Ale holt jsem světlá. Nevím, jestli slovansky, nebo seversky, každopádně pleť, oči i vlasy jako popis nejvíc vystihuje "absence pigmentu". Světlejší kůži už mají jen albíni. Když se vrátím po dvou týdnech od moře, ptají se mě všichni, kdy pojedu konečně na dovolenou. Oči mám prostě "ne-hnědé" - ani modré, ani šedé, ani zelené a navíc každé jiné. Vlasy jsem kdysi mívala takovou tu krásnou dětskou heřmánkovou blond, ale postupem let to ztmavlo do něčeho, o čem se dá tak maximálně konstatovat "nejsou v tom vidět šediny". A pokud jde o postavu, tak "doživotní jedenáctiletá školačka s velkejma prsama a velkým zadkem". To je základ. Nestaví se na tom nijak extra snadno, ale jde to a doufám, že profi pohled mě posune někam dál.
Pokud to ovšem nedopadne tak, jako když jsme se šly s Madiettou nechat nalíčit - kosmetička se rozplývala nad tím, jak má Madietta krásný oči (což má) a že fialkový stíny to ještě zdůrazněj, a mě nalíčila v podstatě stejně jako jsem byla, když jsme přišly (asi, že se s tím stejně nic jinýho udělat nedá:-).