• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTABarevná typologie
    TOPIMAGE
    TOPIMAGE --- ---
    GUDRUN: Teda, musím řìct, že ty šaty jsou, jak kdyby je někdo navrhoval podle vzorníku. A sluší. To mě fakt moc těší. :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    V pátek jsem byla na večeři s kamarádkou a ta se mi začala "chlubit", že byla na typologii a vytáhla vzorník...paní Makrouškové ;), našla si ji sama přes vyhledávání
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: omlouvám se, z mobilu to líp neumím...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    GUDRUN: krasny barvy!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    byly jsme s Moirain u paní Makrouškové, už před nějakou dobou... bylo to fakt příjemné, fajn prostředí, názorné, bavilo mě to. Viděla jsem to na sobě, ale na Moirain ještě líp. Závidím jí černou, že může nosit :-D teda já taky můžu, že jo. Dostaly jsme obě paletky, hezky zpracované v pevném pouzdře, je to fakt praktické na nošení sebou. Už jsem ji využila jak při nákupu metráže, tak teď mi padly do oka jedny šaty v sekáči, tasila jsem paletku a odnesla jsem si je, i když bych je jinak ani nezkoušela, protože moc divoké barvy, fakt se v nich cítím dobře...
    LOTHEA
    LOTHEA --- ---
    MAR_TINA: díky!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LOTHEA
    LOTHEA --- ---
    Musím říct, že návštěva paní Strnadové mě dost láká, ale jet do Brna je pro mě v téhle chvíli ne úplně realistické. Nemáte náhodou tip na někoho stejně šikovného v Praze?
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    EDERA: mmch, co vy dvě už jste byly nebo se chystáte? jsem zvědavá:)
    EDERA
    EDERA --- ---
    MOODYCAT: Uka brejle!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    COQUINE: Ja dala za tyhle brejle asi tak desetkrat vic nez si zaslouzily, odmitam venovat vic nez pet korun na dalsi zrudy.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MOODYCAT: jako ty brejle ti seknou, co jsem tak videla fotky, ale jiny by nesly?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    COQUINE: U me je problematicky, ze nesmim cernou a sama rada i nosim hodne svetly barvy vcetne bile, jenze brejle mam s cernyma obrouckama a k tomu nezne svetle barvy vypadaji jak z prdele.
    Tak mam dva satniky, obleceni na brejle (neco s cernou) a pro vyjimecne noseni cocek.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    odlozim sem svou zkusenost s pani strnadovou. je to uz nejakou dobu, tak co si pamatuji:
    pani byla velmi mila, v podstate jsme sli hned na vec, zdrzela jsem se cestou a ukrojila si trochu casu. ackoliv jsem typologii nikdy aktivne neresila, vedela jsem presne, ktere barvy ano, ne, shodly jsme se temer okamzite, jak zacala vyndavat satky. ji to delalo viditelne radost, ze to vidim (coz bych byvala nerekla). vyslo mi dark winter, sestra sandra bullock a z druhe strany sestra snehurka, cool :) v podstate vsechny barvy, ktere ukazovala, ze ano, nosim, libi se mi, cernou mi taky nechala (nepomuze, ale neuskodi). pomohla mi trochu si ujasnit vzory, nekterych bych se bala, byt bych je vzala, ale rikala, ze zrovna tento typ unosi vyrazny, takze v pohode. jediny co mi nebylo po srsti, vyrazne sperky. to fakt nenosim, nosim spis drobne. ne jeden obri kus.

    za me prijemne straveny cas, urcite bych to doporucila. ona sama rikala, ze ma radsi, kdyz je schuzka ve vice lidech, ze casto to lidi na sobe nevidi, ale na jinych ano, ale me tam nastesti furt chvalila, jak to vidim, tak dobry :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Tak jsme s Moirain na čekačce k p. Makrouškové, jsem zvědavá!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Období smaragdově zelené, bordó a královské modré ale už nebylo roky :((
    EDERA
    EDERA --- ---
    TAPINA: Hořčicově žlutý věci jsem nakoupila do zásoby, protože to je barva, která mi sluší. Až zas přijde vlna světle fialové a zelenkavé, tak budu připravena a nenechám se vykolejit.:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam