• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    ACE_
    ACE_ --- ---
    ADITU: na cvičnou hru bych se taky přidal, potřebuju si osahat teda spíš venty, než úkoly, ale jednu cca ze čtyř her to půjde :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Na počítač nedám dopustit, na jednom monitoru mapa, na druhym hra, nemusim řešit nějaký problémy s překlikáváním discordu a s tim spojený vyhození ze hry... prostě PC master race über alles, tady neni vo čem :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAWERICK: nemusí to tak vyhovovat každýmu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: taky mi to ze začátku přišlo lepší na mobilu. teď je to pro mě srovnatelné, resp. na počítači o něco lepší, protože se například kvůli mapě nemusím skoro zastavovat a tak...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: Tak proc u koukani do mapy vzdycky stojim jako trubka na miste? :D :D

myslim ze venty tam nejsou
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: na PC je imho dobře použitelná mapa, co je ve hře. jsou na ní vykřičníky s místy, kde máš úkoly a dá se běhat, i když ji máš otevřenou. pro impostora taky dobrý, jen jsem si nevšimla, jestli tam jsou značený venty. imho nejsou...?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ty jo, na tom ipadu je to vyrazne prijemnejsi hrat nez na pc..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no nic
    4 eura me asi nezabijou..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: to tam vidim za 100kc
    SITH
    SITH --- ---
    GEKONZPRAHY: tam nedám HW požadavky .)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SITH: Na epicu je ted zdarma Metro Last Light Redux, coz je taky na par hodin slusna zabava :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SITH: to ty 4EUR radsi dam steamu...
    ADITU: ja jsem pro :)
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: btw na epic store je to zdarma, na steamu za peníze
    SITH
    SITH --- ---
    ADITU: jsem pro
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: takto na PC hraju já :) hra na monitoru, mapa na mobilu .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jestli jeste nekdy budeme hrat, tak klidne pojdme.. ale jsem v pokuseni si to koupit na pc a mit vedle na druhym monitoru mapu :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ADITU: Já se rád přidám
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: chceš někdy dát tréninkovou session ve čtyřech (?), kdy by impostor nezabíjel, a byl by prostor si to právě projít, jen plnit úkoly, zkoumat a případně probírat (ne)výhody nějaké mapy/akce/úkolu? nabízím sebe a další dva lidi určitě seženu i mimo nyx, kdyby se tu nikdo nechtěl bavit jeden večer tímhle třeba.
    ADITU
    ADITU --- ---
    ACE_: jo, ten kill potmě byl naprosto luxusní akce.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja teda ty ostatni mapy nemam rada
    u te miry me sere, ze nemuzu efektivne behat do kolecka a postupne plnit ukoly, jak se mi objevuji, ale musim chodit cilene, pac je to tam strasne debilne reseny.. zadny kolecko..
    navic teda porad neznam ty ukoly, kde co je, takze trpim, kdzy jsem imposter..na skeldu uz konecne vim, co muzu fejkovat, ze jsem delala a ze to mam dobre :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam