• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIAmong Us!
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: :D :D :D :D :D :D tak to az to tu budes zkouset, tak mi dej predem vedet... udelam si kakajicko a budu tu taskarici s klidem pozorovat :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MERTLAS: Ty kurvo :D Plus nefunguje FPV, takže to bude metoda pokus omyl no :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: :D myslis ten starickej Phantom 2 vision+, kterej ztraci signal po par metrech? :D to ti to driv vybouchne v ruce, nez se mi s tim dokazes trefit do myho okna :D
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ADITU: Těšim se na tvé dojmy z posledního dílu... já asi tři dny nevylezl z pokoje a s nikym nemluvil
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MERTLAS: S tim rohlikem sis to posral... asi ti pošlu do okna drona s překvapením, jestli jsi viděl na discordu, víš na co se těšit :D
    ACE_
    ACE_ --- ---
    ADITU: v sobotu u mě asi dobrý, pokud se na ten čas nedohodneme na nějaké RPGčko :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    GEKONZPRAHY: ja to hraju na ipadu, na mobilu jedu discord a na pocitaci na jednom monitoru mapa, na druhym nyx, netflix a dalsi kraviny, na tretim a ctvrtym krypto... a vedle toho rohlik s medem a kakajicko :D a tohle ti tam chybi... takze je o cem :D hah :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ADITU: Jasny
    ADITU
    ADITU --- ---
    cvičnou můžu nabídnout / účastnit se v sobotu, jestli se bude Kasumi chtít (dneska poslední díl GoT)... neděle tak 60 %
    ACE_
    ACE_ --- ---
    ADITU: na cvičnou hru bych se taky přidal, potřebuju si osahat teda spíš venty, než úkoly, ale jednu cca ze čtyř her to půjde :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Na počítač nedám dopustit, na jednom monitoru mapa, na druhym hra, nemusim řešit nějaký problémy s překlikáváním discordu a s tim spojený vyhození ze hry... prostě PC master race über alles, tady neni vo čem :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAWERICK: nemusí to tak vyhovovat každýmu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: taky mi to ze začátku přišlo lepší na mobilu. teď je to pro mě srovnatelné, resp. na počítači o něco lepší, protože se například kvůli mapě nemusím skoro zastavovat a tak...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ADITU: Tak proc u koukani do mapy vzdycky stojim jako trubka na miste? :D :D

myslim ze venty tam nejsou
    ADITU
    ADITU --- ---
    KASUMI: na PC je imho dobře použitelná mapa, co je ve hře. jsou na ní vykřičníky s místy, kde máš úkoly a dá se běhat, i když ji máš otevřenou. pro impostora taky dobrý, jen jsem si nevšimla, jestli tam jsou značený venty. imho nejsou...?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ty jo, na tom ipadu je to vyrazne prijemnejsi hrat nez na pc..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no nic
    4 eura me asi nezabijou..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: to tam vidim za 100kc
    SITH
    SITH --- ---
    GEKONZPRAHY: tam nedám HW požadavky .)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    SITH: Na epicu je ted zdarma Metro Last Light Redux, coz je taky na par hodin slusna zabava :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam