• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Pomerne pekny pribeh postaveny kolem totalitni minulosti Polska, takze pro nas Xenialy o to zabavnejsi, protoze paralely s CSSR se tam bez problemu najdou, obzvlast zasazenim do okoli Krakova, ktery je podobny Praze. Fixni kamera, ovsem velmi dobre nastavena, takze neni na obtiz. Zadny boj, par lekacek, hutna atmosfera. Dokazal bych si predstavit serii postavenou kolem zakldaniho herni mechaniky, byli by to takovi Ghostbusters bez humoru, zato s extra hutnou atmosferou. S prihlednutim k velikosti tymu davam tak 82.7/100
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TRAGED: Recenze / nechces se rozepsat?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    The Medium - XSX - cca 10h

    TAP
    TAP --- ---
    SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE, cca 15h, v rámci trialu Google Stadia
    závěr krásnej, titulky v DOSu, u kterejch jsem si nemohl nevzpomenout na závěr NieRu

    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ELHO_CID: nejlepsi je prvni rayman (ale i tak gratulki)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    A ještě tahle japonská podivnost. Murdered: Soul suspect. Co na to říct, je to podprůměrná hra, ale když už jsem do toho vlez, tak jsem ještě pár hodin pokračoval a dohrál to. (cca 7 hodin celkem)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PSY_CHAOTIC: Nedávno jsem koupil ve slevě, tak taky plánuju brzo zkusit.
    A k věci:
    Dohrál jsem nejlepší hru, co Ubisoft kdy udělal, Rayman Legends. Cca 15 hodin. To je teda jen po titulky, dá se to hrát dál a pořád zlepšovat a odhalovat nové úrovně. Je toho tam na několik desítek hodin krásný dřiny. Budu ještě hrát dál, ale nemyslím si, že to někdy vylížu do sucha.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Get Even, cca 10h - zvláštní hra, dobrej příběh a taky zase slušný psycho, škoda tý akční části, to mi tam moc nesedělo.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Days Gone (50h)

    DR_K
    DR_K --- ---
    a jeste bych dodal, ze tak dalsich 5 hodin jsem stravil sledovanim Haeliana na youtube a zasnutim nad zpusobem, kterym to hraje on :)
    TAP
    TAP --- ---
    lol, měl jswm to rozepsaný v mobilu 3 hodiny a neviděl jsem příspěvek pode mnou. tak koukám, že dneska byl den mlácení medúz :D
    TAP
    TAP --- ---
    Hades, po 118. pokusu o útěk z podsvětí. Switch píše 85 or more hours, ale já bych tipoval tak 120.
    spoiler free screenshot, sice jako závěrečný titulky, ale ta hra ani po nich vůbec nekončí, krom dalších a dalších variací gameplaye pokračuje i příběh, další strany textu a dabingu.. pro mě je to úplně neskutečný, jak malý studio dokázalo do dungeon crawler diabla na koksu narvat tolik přitažlivý linearity, tleskám!


    DR_K
    DR_K --- ---
    Hades - nedavam titulky, nebot ty jsou spoiler od zacatku do konce. Epic store tvrdi 26h, coz mi prijde malo, ale ono to mozna vlastne na tech 51 pokusu sedi :) kazdopadne jsem si to uzil dost ;)

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Call of Duty: World at War, 6 hodin. Jeden z mých nejoblíbenějších dílů :)

    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Phoenotopia: Awakening: 68 hodin

    Za 20 éček jsem od toho čekal vánoční indie jednohubku, místo toho jsem se s tím mordoval ještě celý leden. Rozhodně ale můžu doporučit - za málo peněz hodně muziky. Moc hezký Zelda-like platformer, fajn svět, příběh i humor. Jde na tom trochu vidět že to dělal malý tým a je to trochu quirky - doporučuju si vyladit obtížnost v "accessibility options", přesto jasná koupě :) Dávám 8/10

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    ELHO_CID: já jel na achievy, já nevycucnul nikoho :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NARKOTIX: Mě na Vampyr bavila ta RPG záležitost s tím, že zabíjením anonymních nepřátel se nedá vylevelovat a musíš zabíjet svoje známé, abys zlepšil schopnosti. Já teda zabíjel i kamarády, takže jsem nedostal ten nejlepší ending.
    Jinak dohrál jsem Halo: CE remaster a musím říct, že klobouk dolů před Bungie, jakou dokázali před 20 rokama udělat střílečku. Ta vylepšená verze mění grafiku na hezčí, ale gameplay zůstává klasický a pořád to stojí za to. Tehdy to byla pochopitelně revoluce.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak další rest je za mnou - Doom 2016. Zahořel jsem na něm PS4 Pro a šlo to dost hladce, asi za deset večerů po nějakých dvou hodinách, takže řekněme 25 hodin (hraju takovým pomalejším stylem). Sice na "dětskou" obtížnost, ale tak chtěl jsem si to užít a ne se na starý kolena zbytečně nervovat :D



    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: More Cyber Punk then CyberPunk 2077 ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Hitman 3

    11 hodin 19minut

    (Tento typ tlumice si sebou muzete vzit az po dohrani posledni mise)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam