• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    SITH
    SITH --- ---
    PSY_CHAOTIC: mě to přestalo bavit přesně jako HL1 právě v Xenu. Ačkoliv byl nový a komplet předělaný, byl moc dlouhý a nudný
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Black Mesa, cca 26h. No, byla to pořádná jízda teda, až teda na ty občasný záseky. Parádně zpracovanej Xen, u originálu jsem to spíš protrpěl a finální boss mi dal teda pořádně zabrat! :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Asura's Wrath
    Vrátil jsem se k tomu, dotáhl pět epizod na 'S' hodnocení a odemkl a dohrál "true ending". Kdo to neznáte, je to typicky japonská úchylárna, částečně mlátička ve stylu DmC, částečně rail shooter a částečně interaktivní film. Ale to mlácení převažuje. Dal jsem tomu cca 12hodin, přesně nevím, starý Xbox360 to neměří.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    uz bych mel mit brzo cas doplnit vase uspechy do statistiky ;-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: tak infiltrator mod přidal ještě pár hodin, takže finální herní doba 17,2 hodin. Rozhodně doporučuju dát si i to rozšíření. V základní hře se skutrečně ke konci člověk cejtí trochu jako terminátor, jak ty termínátory kosí a trochu to kazí imersion... kdežto hrajíc za infiltrátora kosíc lidskou verbež po desítkách už je uvěřitelnější a i obtížnost je až do konce větší. Za celek každopádně všechny palce nahoru.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SALVATOR: fakt pecka. Teď ještě zkoušim ten infiltrator mode a to je úplně top. Likvidovat ten lidskej šmejd je úplný labůžo :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JUNGLER: To byla nečekaně skvělá věc! Výborná atmosféra a musím říct, že pro mě to byl snad lepší Fallout, než poslední dva Fallouty. Pár věcí by to možná chtělo doladit, cca od půlky přestávaj bejt terminátoři hrozbou a atmosféra už pak není tak hutná, jako když se člověk na v jedný z prvních misí musí vyplížit z nemocnice.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Terminator: Resistance. 14 hodin. Pro fanoušky původních Terminátorů (1 a 2) je to naprostá povinnost!!! Tahle láska byla fakt dělaná s láskou k předloze.
    DR_K
    DR_K --- ---
    Jedi: Fallen Order - herni doba 24h. prekvapive kvalitni akcni jizda ve star wars svete, trchu zkratkovite a uspechane, ale bavilo dost :) tedy az na tu drobnost, ze to byla verze z epic store, ktera pochopitelne spoustela origin store, ale pro pouziti steam controlleru to cele muselo byt zaobalene ve steamu. ufff, tri obchody, ktere se spousti navzajem, nez dovoli pustit hru, hezky se nam to PC hrani zjednodusuje :)

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Deus Ex: The Fall (9h) – jednohubka vyloženě pro ty, co se nemůžou světa Deus Ex nabažit, protože jde o port mobilní hry s odpovídající obtížností a délkou (je to sice první díl, ale vzhledem k jeho přijetí, druhej už asi nikdy nevyjde).



    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    REFLEX: To nejlepší máš ještě před tebou :) jedna z nejlepších her ever pro mě!
    TAP
    TAP --- ---
    REFLEX: hraj dál, jsi ve třetině
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nier: Automata

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Sakuna: Of Rice and Ruin (55 hodin)

    TAP
    TAP --- ---
    Horizon Zero Dawn, PS4, 51h
    uteklo to jak voda, Decima engine jim fachá moc pěkně, některý scenérie dechberoucí. lov robomonster výbornej, ještě se k tomu určitě vrátim

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Tak se jdu taky zapojit :) sice asi už ujetej vlak nedoženu ale nevadí :)
    Divinity Original Sin 2
    Naprosto dokonalých 100 hodin a 25 minut. Jsem totálně nahajpovanej na Baldurs gate 3.

    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TERZ: Cha nejak jsem minul ze uz to vyslo, factorio jsem zral takze tusím ze tohle mi bude taky po chuti :)


    TRAGED: Mno ta hra mi asi není souzená :/

    TERZ
    TERZ --- ---
    Po haldě let sem zase jednou hrál a dohrál PC hru, bohužel to nemá achievmenty ale vůbec to nevadí.
    Takhle mojí pozornost už dlouho nic neudrželo.

    Dyson Sphere Program (64h)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Pribeh zas tak plochy neni, jen se nesmis ztratit v side questech, kterych je prehrsel. A pribeh jako takovej pekne graduje. Za kazdym odhalenym tajemstvim se skryvaji aspon dve dalsi a na par mistech jsou pomerne zasadni rozhodnuti. Za me lepsi nez covershootery ME2 a ME3, ktere jsou v podstate tunel bez moznosti cokoilv poradne ovlinit. Teda az na to, kdo umre a koho osuk zromancujes :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: Jo xichty byly fakt desny a nejaky ty glitche jsem tam mel, a příběhově a postavami takový plochy ale což, je to pořád ME a hrát se to dalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam