• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Creaks:
    - zhruba 15- 20 hodin hraní

    Capture4
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jsme svobodni, alespon ve svete her, sdilejme cokoliv, hlavne radost z hrani
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Hele, DLC příběhy taky mužem sdílet?
    Jack the Ripper k AC Syndicate.
    Příběh není nijak úžasný, ale má celkem atmosféru a přidává zajímavé herní mechaniky. Vlastně je to na celém AC Syndicate asi ta nejlepší část. Sál jsem tomu cca 3 hodiny, ještě tam zbývají nějaké vedlejší aktivity, ale všechny je hrát asi nebudu chtít.

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HROT - 1. epizodu (víc zatím venku není). Zabíjet Klementa Gottwalda s fajfkou zmutovaného do pseudopavouka, dobrý! Super taky bylo zabíjet v sokolovně splašenou kozu na cvičení













    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    APE OUT (>5 hodin)

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Machinarium (6 hodin)

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    jak je možný, že jsem se k tomuhle dostal až teď, po 7 letech... sice jedna nedohratelná, ale právě jsem doběhl hlavní příběhovou linku, tak snad se to dá počítat :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Eventide: Slavic Fable - je to hra pro malé holky, ale dcera (4 roky) mi s tím pomáhala a radila, takže to mě snad omlouvá. Kdo máte taky holky, doporučuji. Cca 5 hodin.

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Giraffe and Annika (8 hodin)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TRAGED: Chápal bych ještě ty kokardy v AC Unity, není jich tolik a jsou na různě vypíčených místech. Ale 420 vlajek? Já chápu, že tím odkazujou na hašiš. Ha ha, dobrej fórek. A většinou jsou prostě někde na schodech v boční uličce. Nuda.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELHO_CID: Vlajky a Krizaci jsou v pohode a praporky jsou velmi prijemne parkur vyzvy. IMHO.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Assassin's Creed (2007) - ten úplně první. Prostě mě zajímalo, jak to celé začalo, tehdy jsem to nehrál. Jednoduchá a přímočará hra se zajímavými mechanikami, docela chápu, proč se to uchytilo. Doba hraní dějové linky cca 15 hodin - kdybych chtěl všechny ajchy, asi bych s tím ještě 20-30 hodin strávil, ale sbírat sovky collectibles mě ani nehne.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    SITH: No ze začátku Xenu to byla víc plošinovka než akční hra, to je fakt. Ale v druhý polovině se to docela rozjelo a nějaký ty akční úniky byly až infarktový :). Ale taky mě překvapilo, jak to bylo dlouhý.
    SITH
    SITH --- ---
    PSY_CHAOTIC: mě to přestalo bavit přesně jako HL1 právě v Xenu. Ačkoliv byl nový a komplet předělaný, byl moc dlouhý a nudný
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Black Mesa, cca 26h. No, byla to pořádná jízda teda, až teda na ty občasný záseky. Parádně zpracovanej Xen, u originálu jsem to spíš protrpěl a finální boss mi dal teda pořádně zabrat! :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Asura's Wrath
    Vrátil jsem se k tomu, dotáhl pět epizod na 'S' hodnocení a odemkl a dohrál "true ending". Kdo to neznáte, je to typicky japonská úchylárna, částečně mlátička ve stylu DmC, částečně rail shooter a částečně interaktivní film. Ale to mlácení převažuje. Dal jsem tomu cca 12hodin, přesně nevím, starý Xbox360 to neměří.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    uz bych mel mit brzo cas doplnit vase uspechy do statistiky ;-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: tak infiltrator mod přidal ještě pár hodin, takže finální herní doba 17,2 hodin. Rozhodně doporučuju dát si i to rozšíření. V základní hře se skutrečně ke konci člověk cejtí trochu jako terminátor, jak ty termínátory kosí a trochu to kazí imersion... kdežto hrajíc za infiltrátora kosíc lidskou verbež po desítkách už je uvěřitelnější a i obtížnost je až do konce větší. Za celek každopádně všechny palce nahoru.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SALVATOR: fakt pecka. Teď ještě zkoušim ten infiltrator mode a to je úplně top. Likvidovat ten lidskej šmejd je úplný labůžo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam