• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Před chvílí padl další můj osobní rest - DOOM 3. Přísahám, že jsem ho teď opravdu hrál úplně poprvé! V rámci navození dobové frustrace jsem se do něj pustil na původním Xboxu (s taktéž původním hrozivě obřím Duke gaypadem) a CRT televizi, pěkně hodinku nebo dvě denně v průběhu celého února. Nejsem máslo a hrál jsem tu verzi bez izolepy, takže mě z neustáleho přepínání svítilny a brokovnice budou prsty bolet ještě hodně dlouho. Kromě toho mi CRT přivodilo zánět spojivek (jak jsem do toho dřív mohl čumět deset hodin denně?) a level designéři několik infarktů, protože tyhle lekací hry já normálně vůbec nehraju (a vím moc dobře, proč to dělám). Podtrženo sečteno: zážitek to byl nezapomenutelný a ta hra je dobrá, ovšem na můj vkus moc těžká. Jo a určitě by se mi hrálo líp, kdybych zjistil jak se zachází se Soul Cube dřív, než v posledním levelu... :-/

    Odehraný čas by se před patnácti lety dal vyčíst z uložených pozic, ale můj Xbox už neudrží reálný čas. Takže vím jen to, že nejdéle jsem v kuse vydržel hrát tři a půl hodiny :-) Nicméně když to nějak odhadnu, tak čtyřicet hodin jsem v tom nechal určitě. No prostě hrůza hrůzoucí! A jsem rád, že už to mám za sebou.

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    The Saboteur:
    - zhruba 25-30 hodin

    The-Saboteur
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DWAY: Hele já taktéž nevím. Registroval jsem se na Trueachievements.com a tam to vidím. Čili xbox to někde uložené má, když to jde zobrazit tam.
    DWAY
    DWAY --- ---
    STAR WARS Jedi: Fallen Order
    Netusim jak najit na xboxu odehrany cas :-D

    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Ring Fit Adventure

    29 hodin pohybu (65 hodin ve hře)
    9273.48 kcal
    78.57 km na místě v obýváku

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Krásných 8 hodin pálení v krbu Little inferno, Switch

    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Doom Eternal (Switch). Finalni boss trochu slabsi, ale jinak jizda k popukani od zacatku do konce! Asi v pulce hry jsem si musel snizit obtiznost. A libi se mi stribrnej Tanooki suit z Super Maria!

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Gal*Gun Returns (5 hodin)

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PSY_CHAOTIC: jedna z mala her, ve kterych mam platinu. Masterpiece.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NARKOTIX: Nejsi jediný, taky jsem to vůbec nedal a po podobným čase odložil do zapomenuta
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    NARKOTIX: Jo to je mi jasný, že tohle každýmu nesedne. Já to bral většinou spíš jako takovou oddychovku ala walking simulator, hledání materiálu, stavění mostů, silnic a sem tam nějakej stealth a občas i překvapivá akce :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Half life Alyx, 11 hodin. Jestli se dá něco považovat za opravdovej NextGen, tak rozhodně tohle! Odehráno s kompletním Valve Index setem. Imho s těma Index ovladačema má hra uplně jinej rozměr než to hrát nějakým jiným ovládáním. Prostě ten granát čapnout do ruky a hodit je něco uplně jinýho než mačknout čudlík a pustit ho ve správnej okamžik. Úplně se mi vrátily pocity který jsem měl, když jsem si před mnoha lety užasle hrál s gravity gunem a čuměl jak puk na to chování prostředí.

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PSY_CHAOTIC: já už tomu dal 3x šanci, asi 12hodin a i když bych ten příběh fakt rád prožil, tak to přecházení z bodu A do bodu B fakt nedávám
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Death Stranding, 75h - Zvláštní hra se zajímavym světem a příběhem. To mě opravdu baví, když mě po těch mnoha letech hraní dokáže nějaká hra ještě překvapit a i po mnoha odehraných hodinách přijde něco fakt nečekanýho :)

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Deus Ex: Invisible War (19h) – tímhle jsem konečně dohrál všechno, co série nabídla, a když nepočítám The Fall (zasazenej před hlavní příběh HR), tak vlastně chronologicky:) "Dvojka" byla zprvu zralá na refund, ale spíš kvůli technickýmu stavu než hratelnosti, která je v mnoha směrech osekaná, ale základ tam naštěstí v mejch očích zůstal a nepustil.

    TERZ
    TERZ --- ---
    Čištění backlogu
    Spyro 2: Ripto's Rage! (12h)


    Lego Harry Potter: Years 1–4 (35h)



    TAP
    TAP --- ---
    Super Mario Odyssey, s přestávkama půl roku
    to jsou magoři vopravdu. fórek za fórkem, jeden nápad přečůrává poslední nápad. 216 měsíců z 999, takže jsem ve slabé čtvrtině, to je do konce života tohleto

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Gears 5, cca 10 hodin. Přesně tenhle typ her mě baví, nemohl jsem se od toho odlepit. Teď se ještě vrhnu na DLC Hivebusters

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Creaks:
    - zhruba 15- 20 hodin hraní

    Capture4
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jsme svobodni, alespon ve svete her, sdilejme cokoliv, hlavne radost z hrani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam