• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DWAY
    DWAY --- ---
    Hades
    55h
    49. Pokus o utek

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GULAZ: On se ten playtime někde ukládá, akorát není vidět v tom jednoduchém interface. Ale našel jsem obezličku přes www.trueachievements.com - po registraci to zobrazuje.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Desperados III - hrobuzel GamePass nepocital playtime. Imho cca 30h
    Totalni takticka jizda... Commandos na steroidech!
    Je to jen prvni pruchod, 35% hotovo. V kazdym kole mam max 2 badge a challenge zadnou. Takze se k tomu urcite jeste nejmin jednou rad vratim.

    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: No kolega si ji chtěl koupit po mým hypu, ale na storu ji nemá.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Ja ji tedy mam i na te PS4.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ELECTRICKOTA: netuším, na Xboxu jí mám. Teda v backlogu, určitě se do ní brzy pustím.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    nevíte náhodou proč se v ČR a asi vlastně v evropě nedá koupit SOMA na PS4 ? Na US storu ji maj https://store.playstation.com/en-us/product/UP1192-CUSA03333_00-HPL3SOMAGAME2015
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    KONA - asi 8 hodin, kdybych nehonil ajchy, bylo by to mnohem rychleji. Stejně 4 zbývají na případný druhý průchod. Je to first person survival detektivní adventura s mysteriózní zápletkou. Zajímavé, ale nijak úžasné.

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: přišlo mi to jako jedna z nejpovedenějších konverzí, co ksem na mobilu hrál
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Jo, tu mobilní verzi jsem před pár lety na dovolený dohrál, bylo to maso. Co taky dělat jinýho, když je člověk na měsíc v Karibiku :-P
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHEWBACCA: DAVESADE: Ono je taky hodně důležitý včas vyměnit auto. Cca 15 tratí před koncem dostane hráč možnost pořídit The Plow. Protože s výchozím autem je pak skoro nemožný soupeře ničit, ikdyž má hráč armor, offense a power na 5. levelu, ale jakmile se vezme tenhle fešák, dají se s ním zničit i malí policajti.

    V Android verzi šli ještě dál, tam je pro 100% dohrání celé hry potřeba každou trať dokončit zničením protivníků, projetím všech kol a zabitím všech lidí na mapě, a na to je nutný mít Electroc Blue auto, co řídí Stella Stunna, ta vystřelovací elektrika je na lidi nejlepší.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TOOMIX: v detstvi nebylo nic zabavnejsiho nez se pul hodiny dokola neustale rozjizdet s narazet do stejneho protivnika a sledovat tu realnou pixelovou destrukci :-)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TOOMIX: Hodne dobry, jednicku jsem sice varil hodne, ale naprosto nejvic jsem vytuhl na dvojce, kterou jsem SKORO dohral. Byla tam jedna mise / zavod, pres kterou nejel vlak proste. Uz ani nevim, co to presne bylo za problem. Tohle je ovsem kvalitni vykon!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Carmageddon, cca 7 hodin. V DosBoxu mi nejdou típat screeshoty, tak jsem vyfotil TV: hotové všechny tratě, po do hrání hry je k dispozici mimojiné velké policejní auto a outro video, kde toto auto přejede lidi na pódiu

    Carmageddon 1 Ending.
    https://www.youtube.com/watch?v=OyGt0rN-dW0








    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Kingdom Come: Deliverance. 130 hodin. Úžasný počin, těším se na pokračování.



    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Kingdom New Lands, na hru co se dávala zdarma, a jen jsem ji "zkusil" jsem u ní strávil neuvěřitelný 4dny a 16h dle Epicu. Neskutečně chytlavá a uspokojující hratelnost, jednoduchý mechanismy na které si musíte přijít sami a neskutečný pocit zmaru když to jde do kytek jakože to jde do kytek vždy :) Všem vřele doporučuju, navíc to spustí snad i kalkulačka :D

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Ministry of broadcast
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    No BFG je jasnejsi, protoze je to verze pro LCD. Tam proste nemuzes mit tak velky kontrast. Muzes ro porad zeslabit cele a mit rozumny vysledek. Ne vsichni maji kvalitni LCD ci OLED - tam dostanou BFG :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    No nic, teď mě čeká Quake 4, toho si dám na Xboxu 360. Je to stejný engine, tak uvidím, jak to bude vypadat na té plazmě, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam