• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    KULA
    KULA --- ---
    TOOMIX: HL2 jsem několikrát dojel a paradoxně mě nejvíc bavila ep I. ale mnohem častěji si dávám původní serii, to jsem schopný proběhnout dvakrát za rok. Jestli pořád váháš a jsi ochotný si pustit do hlavy nejlepší sounddesign ever, neměl by jsi to minout.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Heavy Rain, 9h - Zajímavá hra, i když je to spíš takovej interaktivní film. Příběh je parádní, atmosféra taky, ale ovládání teda nic moc, pak to dopadá ala "Všichni jsou mrtví, Dejve" :)

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALADIUS: Tyjo přitom třeba Volha je IMO surová víc než dost. A celkem nepřikrášlená. Spousta lidí nadávala na tu pouštní mapu, že to je moc jako Mad Max, tak to v jižním Rusku a v Kazachstánu holt vypadá, no.
    Strugacký mám načtený a Stalkera mám nakoukanýho a mimochodem na mapě u Kaspickýho moře je Stalkerem inspirovanej vstup do podzemního bunkru ;)
    Ne, žádný jiný mody. Chtěl sem co nejvanilkovější zkušenost, jen graficky hezčí. Co se pokazilo nevím. Možná nesouhlasila verze AA s verzí SoC. Zkusím to eště zejtra a kdyžtak se ti ozvu do pošty.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    SALVATOR: Metro Exodus není zlý, ale na mě je ta atmosféra moc "západní", hollywoodská, či jak to nazvat. Zkrátka tomu chybí taková ta rusácká surovost a chlad, co člověk podobně mohl vnímat ve stejnojmenným filmu Stalker (potažmo i v knížce Piknik u cesty od bratrů Strugackých, ze které film vychází) - oboje doporučuji.

    Před rokem jsem hrál Call of Chernobyl s všelijakýma addonama, ale v rudým lese mi to začalo každých 5 minut padat a pak už to nenaběhlo vůbec (ale do tý doby to byla bomba). Před týdnem jsem zkoušel rozjet Anomaly ale haprovaly mi tam addony (nekompatibilní, přiznávám :D ), a jelikož jsem neměl chuť se tím zabývat, tak jsem si dal vanillu.

    Jak se ti nepodařilo rozjet Auroru? Používal jsi další addony? Můžeme to zkusit vyřešit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALADIUS: To je ale náhoda, to sem neska po letech nainstaloval. Tu atmosféru se povedlo replikovat snad až v Metro Exodus. Používáš nějaký mody? Chtěl sem si to udělat hezký, ale nepovedlo se mi rozchodit Autumn Aurora.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl, cca 20 hodin. Představuji vám mojí nejoblíbenější herní sérii vůbec. Od vydání jsem nevynechal rok, kdy bych si stalkera alespoň jednou nezahrál (většinou tak 2 do roka, takže těch 30 zářezů už budu mít). Na S.T.A.L.K.E.R. 2 se těším jak jako malej kluk a bude to snad první hra, kterou si koupím ve sběratelský edici.

    DWAY
    DWAY --- ---
    Horizon Zero Dawn
    59.9 hodin
    Nebylo to uplne nejhorsi :)

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Příprava spodního prádla na RE:VII.I.AGE... :D:D

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Desperados 3, fajnových 31 hodin. A to mám ještě před sebou 3 DLC mise. Prostě Commandos s kovbojema. Technicky naprosto perfektně zmáknutý, žádný chybky, ovládání luxusně vychytaný. Fakt jsem si to užil.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DR_K: Mám rozehráno, zatím nějakých 25 hodin. Jsem zvědavý, kolik času v tom ještě strávím, je to fakt relaxační žrout :-)
    DR_K
    DR_K --- ---
    Subnautica. PS4. Skvost. 56h se pise na save + tak dalsi 4 ztracene pri padech aplikace (PS4 asi nebude ta nejstabilnejsi verze). Kazdopadne jeden z nejvetsich zazitku posledni doby, cela rodina postupne propadla "ponojce" :)

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PALADIUS: crew 2 nebo NFS:Heat co se arkady tyce. Heaty jsem dojel vse komplet a bavilo (tuning skvelej) Crew 2 tam sem zahucel az moc hlavne v online vyzvach :-)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Need for Speed: Most Wanted. Cca 20 hodin. Moje nejoblíbenější auta vůbec. Éra, kdy EA uměli dělat hry s duší jsou už dávno pryč. O čestné druhé místo se perou Underground 2 a Carbon. A jelikož mé jezdecké choutky nebyly zcela ukojeny, do jedněch z nich se hned pustím. Ale do kterých?



    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DAVESADE: spíš o skillu a načasovaní... když to dostaneš do ruky, tak je jedno jestli to vezmeš z leva, nebo z prava a pokosíš všechno v jednom tahu..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    NARKOTIX: Hral jsem demo na Switchi a strasne se mi to libilo atmosferou, ale hratelnost jsem vubec nepobral. Je to fakt jenom logickej puzzle, v jakem poradi musis likvidovat nepratele? Nebo je to vic o skillu?
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    PALADIUS: jo tohle bylo fajn... teda zene se nelibil moc konec - pry tam bylo moc strileni.

    BTW predtim jsme spolu (do)hrali Brothers: A Tale of Two Sons (prvni hra od Josefa Farese) - to se ji libilo mnohem vic.
    A hrali jsme to romanticky na jednom controlleru :-D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Po první půl hodině co jsem se prokousával prvním levelem jsem vážně uvažoval o refoundu... Nakonec jsem rád že jsem to nevzdal, i když pár hodin jsem sakra trpěl... Nakonec jsem zahodil gamepad a vzal do ruky K+M.. Tim se doba strávená v jedné úrovni zkrátila zhruba na třetinu a začal cyberpunkovej audio vizuální tanec.. a teď (po 10ti hodinách) mě mrzí že už je konec... 9/10

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    A Way Out. 6 hodin. Jelikož se přítelkyně u It Takes Two osvědčila, střihli jsme si tuhle kooperačku od stejného studia.

    DR_K
    DR_K --- ---
    Uncharted: The Lost Legacy - 8h, prijemna jednohubka

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    It Takes Two, 12 hodin, hráno s přítelkyní. Co-op příběh o dvou lidech, co si k sobě zase mají najít cestu. Vztah hrdinů jsme zachránili, ale chvílema jsem se bál o ten náš

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam