• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TAP
    TAP --- ---
    NieR Replicant ver.1.22474487139... / 38h

    chtěl jsem dát screen titulků, ale je to opět trochu spoiler. 2/5 konců, zbytek třeba.. někdy.. no, že by se mi dvakrát chtělo..

    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Assassing Creed: Origins - 178 hodin, všechny DLC, celá discovery tour, 64/67 achievemntů.. Na poslední tři achievementy už nemám sílu.. přes různé výhrady k scénáři, mě ten svět fasciovanl..





    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Unravel Two na Xbox One X, 11 hodin (zatím bez bonusů). Já co-opy nehraju a moc dobře vím, proč to dělám. Jenže před čtrnácti dny jsme měli večírek a kámoš mě to doslova donutil koupit, že to hrál u kolegy a přišlo mu to naprosto boží. Koupil jsem teda bundle s jedničkou a pustili jsme se do toho, nicméně tohle opravdu není hra na alkoparty - nedostali jsme se ani přes tutorial... A vlastně mě to v tu chvíli ani moc nezaujalo. Jakmile jsem si k tomu ale včera sednul v klidu a sám, šlo to úplně samo :-) Oceňuju, že to opravdu není nutný hrát ve dvou. Fakt pěkná hudba, určitě si ji poslechnu i samostatně. Taky po vizuální stránce je to hodně dobrý, všechno jako živý. Celkově to na mě ale působilo dost depresivně, což jsem úplně nečekal... Takže jako jednohubka na odreagování dobrý, ale teď zpátky ke strojům, Subnautica se sama nedohraje! :-D

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Killzone: Mercenary (PS Vita, 4h)
    Vita sice říká 4h, jenže mě to přišlo delší. Asi nejlepší exkluzivní hra pro Vitu, docela solidní střílečka, ke které se někdy rád vrátím a zkusím nalovit nějaké trofeje.
    Minihry při hackování zámků jsou sice hodně trapné, ale příběh je fajn a hezky se to hraje.

    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ:
    Tak nakonec jsem se na Village přípravil ještě třikrát xD
    Resident Evil 7: Biohazard (37h)
    TAP
    TAP --- ---
    čistka indie titulů z Nintenda pokračuje. tohle byla zvláštní hra, setting, art a puzzly fajn, ale na hopsačku hodně neresponzivní ovládání a humor někdy lvl Agent Mlíčňák. ale možná je to tou češtinou obecně, jak na ni člověk není úplně ve hrách zvyklej. bot nalezeno 6/18, ale kompletovat to nebudu

    Ministry of Broadcast / 8h

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Na to ze se jedná o komunitní mód pro portal 2, tak jsem v tom strávil skoro víc času než jedničce i dvojce dohromady.. za mě, je to portal 2.5 (třeba se dočkáme třetího dílu od VALVE)

    v recenzi na steamu někdo napsal: " Jen je škoda že se dá hra dohrát za hodinu ale jinak příběh........" jako cože?:D mě nejedna místnost trvala hodinu :D

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Titanfall 2 - 9h. Docela fajn střílečka s pár zajímavými nápady. Kupodivu je to jedna z mála akčních her, kde mi ty skákací akrobatický sekvence skoro nevadily a naopak docela i bavily :)

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Dark Souls II (62h) – tenhle díl už mám sice dohranej v edici Scholar of the First Sin, ale jelikož mi svět DS začínal chybět, musel jsem si dát i původní verzi.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    ELECTRICKOTA: řekni to mojí unavený 1060 :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    PALADIUS: Za tejden Enhanced verze Metro : Exodus plně v RT ;)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Metro: Last Light. 9 hodin. "špatný konec", ale epičtější :)

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Shadow of the Tomb Raider (Pulka jeste na XOX, druha polovina na XSX)
    2d 8h 29 minut - 56h 29 min
    Ale "jen" na 97.59%. Zbytek dokumentu, reliktu a pokladu dosbiram nekdy priste v NG+

    TAP
    TAP --- ---
    Minit, taková zelda/half-minute hero pičovinka, 2 hodiny

    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    Days Gone PS4 - nejakych 40-50h (pro statistiku dejme teda 45h )
    od brachy uz sem dostal pojeb, ze sem mu poslal screenshot se spoilerem... takze radeji takhle ;)



    Mno... Pribeh uzasnej, ale hra teda porad zabugovana :( Fakt to nauci cloveka pouzivat quicksave...
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    tak jsem to po víc jak půl roce konečně dojel :D po zakoupení jsem se do toho dost nutil, ale teď jsem to dojel prakticky na jeden zátah :)

    DR_K
    DR_K --- ---
    a navic je to pribehove nas osm/devadesatkovych deti zamilovany opici kral :) a jakoby ani tohle vsechno nestacilo, hlavni roli si strihnul nejvetsi kral nejen opiciho motion capture Andy Serkis! ;)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Enslaved: Odyssey to the West (20h)
    Snímek obrazovky není z konce hry, to by byl moc velký spoiler. Je to jedna z těch her, kde jsem se těšil na konec příběhu, ale zároveň jsem trochu smutný, že už to skončilo. Graficky už to není ono, přece jen byla to hra malého studia pro generaci x360. Ale ten příběh je super a herně to je tak akorát. Nebojte se dát si obtížnost hard, já hrál na normal a bez problému jsem to prošel.

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    FORREST: Jj, to už mám taky v knihovně a jsem na to zvědavej :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    PALADIUS: Díky, chybí mi Heart Breaker (tajná svatba, možný splnit jen za mužskou postavu) a Manifest Destiny (dobytí světa jako vazal bez vlastního království).

    BIMBAS: Kampaň jsem sám musel jednou restartovat, válku mi vyhlásily postupně všechny národy a to se už nedalo:) V tomhle jsou užitečný ty společníci, který můžeš vyslat do okolních zemí, aby ti zvýšili "Right to rule". A taky se později neobejdeš bez vazalů, některý města jdou dobýt bez spojeneckejch armád jen ztuha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam