• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Resident Evil 7: Biohazard (12h)
    Taky sem se potřeboval připravit na Village.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Boneworks cca 8 hodin příběhová kampaň, zbytek blbnutí v sandboxu. Vedle Alyx imho jedna z nejlepších VR her.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CHEWBACCA: poridil jsem to na zacatku roku, kdyz uz jsem byl skoro rok bez poradneho pohybu, na coz jsem predtim nebyl zvykly, a zacinal citit ze uz to fakt neni dobry. Od te doby s tim cvicim skoro kazdy den. Na zacatku jsem mel co delat aby mi hra napocitala 15 minut cviceni. Ale postupne se to zlepsovalo a ted se tam kazdy den snazim nabrat 30 minut cviceni, coz mi zabere asi hodku casu. A i obtiznost, ktera reflektuje hlavne pocet opakovani cviku, jsem si v prubehu zvednul. Vcera hra hlasila 95. den cviceni, coz sedi na to ze to mam zaple tu hodku denne. Sam bych jen tak bez niceho asi necvicil, ale tohle me motivuje a zatim drzi. A fyzicky se tudiz citim o neco lip :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    THESTOUPA: a nejake fyzicke/psychicke zmeny jsi zaznamenal po 42 workoutech. coz neni malo
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Overload 17 hodin
    další předělávka absolutní klasiky. Pokud jste zbožnovali jako já starýho Descenta, tak tohle pro vás bude naprostá nutnost. Opravdu se jim povedlo replikovat atmosféru a gameplay předlohy s tím, že jí posunuli ještě hoooodně dál. Tahle hra byla dělaná s láskou ke klasice.
    Každopádně podle procenta u achievementu za dohrání soudím, že to asi nebude úplně pro každýho no. Na třetí obtížnosti jsem měl často hodně co dělat abych neposlal myš proti zdi.
    Ve VR doporučuju opravdu jenom pro hodně nezvracecí jedince :). Za mě jakožto starýho nostalgika 10/10!

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Ring Fit Adventure (95 hodin)

    Tak si to tu taky zapisu kdyz jsem dneska dojel pribeh, i kdyz cvicit s tim budu jeste dal. Z 95 hodin ve hre bylo 42 cisteho casu cviceni.


    KULA
    KULA --- ---
    TOOMIX: HL2 jsem několikrát dojel a paradoxně mě nejvíc bavila ep I. ale mnohem častěji si dávám původní serii, to jsem schopný proběhnout dvakrát za rok. Jestli pořád váháš a jsi ochotný si pustit do hlavy nejlepší sounddesign ever, neměl by jsi to minout.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Heavy Rain, 9h - Zajímavá hra, i když je to spíš takovej interaktivní film. Příběh je parádní, atmosféra taky, ale ovládání teda nic moc, pak to dopadá ala "Všichni jsou mrtví, Dejve" :)

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALADIUS: Tyjo přitom třeba Volha je IMO surová víc než dost. A celkem nepřikrášlená. Spousta lidí nadávala na tu pouštní mapu, že to je moc jako Mad Max, tak to v jižním Rusku a v Kazachstánu holt vypadá, no.
    Strugacký mám načtený a Stalkera mám nakoukanýho a mimochodem na mapě u Kaspickýho moře je Stalkerem inspirovanej vstup do podzemního bunkru ;)
    Ne, žádný jiný mody. Chtěl sem co nejvanilkovější zkušenost, jen graficky hezčí. Co se pokazilo nevím. Možná nesouhlasila verze AA s verzí SoC. Zkusím to eště zejtra a kdyžtak se ti ozvu do pošty.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    SALVATOR: Metro Exodus není zlý, ale na mě je ta atmosféra moc "západní", hollywoodská, či jak to nazvat. Zkrátka tomu chybí taková ta rusácká surovost a chlad, co člověk podobně mohl vnímat ve stejnojmenným filmu Stalker (potažmo i v knížce Piknik u cesty od bratrů Strugackých, ze které film vychází) - oboje doporučuji.

    Před rokem jsem hrál Call of Chernobyl s všelijakýma addonama, ale v rudým lese mi to začalo každých 5 minut padat a pak už to nenaběhlo vůbec (ale do tý doby to byla bomba). Před týdnem jsem zkoušel rozjet Anomaly ale haprovaly mi tam addony (nekompatibilní, přiznávám :D ), a jelikož jsem neměl chuť se tím zabývat, tak jsem si dal vanillu.

    Jak se ti nepodařilo rozjet Auroru? Používal jsi další addony? Můžeme to zkusit vyřešit
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALADIUS: To je ale náhoda, to sem neska po letech nainstaloval. Tu atmosféru se povedlo replikovat snad až v Metro Exodus. Používáš nějaký mody? Chtěl sem si to udělat hezký, ale nepovedlo se mi rozchodit Autumn Aurora.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl, cca 20 hodin. Představuji vám mojí nejoblíbenější herní sérii vůbec. Od vydání jsem nevynechal rok, kdy bych si stalkera alespoň jednou nezahrál (většinou tak 2 do roka, takže těch 30 zářezů už budu mít). Na S.T.A.L.K.E.R. 2 se těším jak jako malej kluk a bude to snad první hra, kterou si koupím ve sběratelský edici.

    DWAY
    DWAY --- ---
    Horizon Zero Dawn
    59.9 hodin
    Nebylo to uplne nejhorsi :)

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Příprava spodního prádla na RE:VII.I.AGE... :D:D

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Desperados 3, fajnových 31 hodin. A to mám ještě před sebou 3 DLC mise. Prostě Commandos s kovbojema. Technicky naprosto perfektně zmáknutý, žádný chybky, ovládání luxusně vychytaný. Fakt jsem si to užil.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DR_K: Mám rozehráno, zatím nějakých 25 hodin. Jsem zvědavý, kolik času v tom ještě strávím, je to fakt relaxační žrout :-)
    DR_K
    DR_K --- ---
    Subnautica. PS4. Skvost. 56h se pise na save + tak dalsi 4 ztracene pri padech aplikace (PS4 asi nebude ta nejstabilnejsi verze). Kazdopadne jeden z nejvetsich zazitku posledni doby, cela rodina postupne propadla "ponojce" :)

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PALADIUS: crew 2 nebo NFS:Heat co se arkady tyce. Heaty jsem dojel vse komplet a bavilo (tuning skvelej) Crew 2 tam sem zahucel az moc hlavne v online vyzvach :-)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Need for Speed: Most Wanted. Cca 20 hodin. Moje nejoblíbenější auta vůbec. Éra, kdy EA uměli dělat hry s duší jsou už dávno pryč. O čestné druhé místo se perou Underground 2 a Carbon. A jelikož mé jezdecké choutky nebyly zcela ukojeny, do jedněch z nich se hned pustím. Ale do kterých?



    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DAVESADE: spíš o skillu a načasovaní... když to dostaneš do ruky, tak je jedno jestli to vezmeš z leva, nebo z prava a pokosíš všechno v jednom tahu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam