• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Mass Effect Legendary Edition (80h) – dohraná celá trilogie, i po letech mimořádnej zážitek a příležitost zahrát si všechny datadisky.

ME1

ME2

ME3
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Duke Nukem 3D: Megaton Edition. Steam hlásí 16 hodin, dohromady mi to ale trvalo 5 let, než jsem se dokopal k těm třem DLC po 4. epizodě

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Bravely Default 2 (120 hodin)

GULAZ
    GULAZ --- ---
    Titanfall 2, single, fajn strilecka

PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    ERRTU: Na takovou hru bych asi neměl nervy. Podíval jsem se na youtube a příjemně mě překvapilo, že je to z prostředí Nového Města nad Metují, tudíž poznávám všechny záběry :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    asi nesplnuju ramec... nicmene.

hra: Ramonovo Kouzlo
    vydani: 1995
    zapocal: 1996
    dohral: vcera

v dobach bezinternetovych, bez navodu, jsem tuto hru po mesici vzdal, protoze si libuje v zakernostech typu "potrebujes od nadrazaka kladivo abys otevrel truhlu v ktere je mec se kterym musis a) osvobodit ducha b) osvobodit trpaslika. jenze kdyz nevratis po otevreni truhly nadrazakovi kladivo, nevrati ti duch po osvobozeni mec, takze neosvobodis trpaslika = zablokovana pozice".
    roky jsem tu ta tam na tu hru narazel, tu navod, tu screenshot. tak jsem si vcera po dvou dekadach nahodneho sberu informaci k tomu dosboxu sedl. takze po 25 letech, a naslednych 5 hodinach, damy a panove:

PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Far Cry 5. Cca 5 minut. Easter egg ending (stejně dobrý jako ve FC4). A teď konec srandy, tentokrát to jdu vážně odehrát :D

DWAY
    DWAY --- ---
    Desperados III
    20h 45m

fajne to bylo

PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Nostalgické okénko. Battlefield 1942, cca 3 hodiny. Odehráno za hodnou stranu.

YETTY
    YETTY --- ---
    Shadow Warrior 1
    Super zábava, save říká 16hod cca. Jdu na dvojku.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Přesně, a já se chci při hraní vždycky hlavně bavit, frustrovat se můžu v životě :-) Na normal jsem si dal jeden level asi někde v první třetině a po hodině marného boje jsem se zbaběle přepnul zpátky na easy. No a na hard si to už vůbec nedokážu představit...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Zkusil jsem to hrát na normál a bylo to brutální. Ale na easy jsem se taky výborně bavil.
    DR_K
    DR_K --- ---
    Oddworld: Abe's Oddysee - PS Vita (PSX). Rekl bych tak 12 hodin. 92 zachranenych. Stale stejne tezke i zabavne :)

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Bayonetta na PS3. Necelých 9 hodin a klidně se přiznám, že i když jsem hrál na easy (já už na to prostě nějak nemám věk a nervy...), tak toho posledního bosse jsem se snažil udolat dohromady asi dvě hodiny. Poprvé hodinu a půl pořád dokola, až jsem vzteky málem prohodil gaypad obrazovkou. Teprve pak mě napadlo loadnout a utratit nastřádané bodíky za takový amulet, se kterým jsem následně bosse zvládl za půl hodinky. Jinak to byla luxusní zábava, skvělá hudba, Bayonetta postava & oblečky radši no comment :-) Už se těším, až si najdu čas na dvojku a jestli si někdy pořídím Switch, tak to bude kvůli trojce (jestli teda někdy vyjde). Let's dance, boys!

TAP
    TAP --- ---
    BioShock Infinite / 24h / Nintendo Switch

dohráno podruhé, po devíti letech, včetně obou příběhových DLC Burial at Sea. nejspíš první FPS co jsem dotáhl na controlleru (tleskám si nohama). plus jsem trochu perplex z toho, že kus jsem dal v metru, kus na gauči, závěr s křtem Bookera na nejgigantičtější telce, co jsem našel v práci (a co jsem kdy viděl)... když to vyšlo, tak mi u toho skoro shořel laptop. bravo Unreal engine, bravo Switch port teamu, bravo 2K za tuto srdcovku

DWAY
    DWAY --- ---
    Destroy All Humans!

NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PALADIUS: Tak jsem si to dal taky... Nedobrovolně nedobrý konec.. :D

DWAY
    DWAY --- ---
    Subnautica: Below Zero
    16,6 h

TERZ
    TERZ --- ---