• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Bayonetta na PS3. Necelých 9 hodin a klidně se přiznám, že i když jsem hrál na easy (já už na to prostě nějak nemám věk a nervy...), tak toho posledního bosse jsem se snažil udolat dohromady asi dvě hodiny. Poprvé hodinu a půl pořád dokola, až jsem vzteky málem prohodil gaypad obrazovkou. Teprve pak mě napadlo loadnout a utratit nastřádané bodíky za takový amulet, se kterým jsem následně bosse zvládl za půl hodinky. Jinak to byla luxusní zábava, skvělá hudba, Bayonetta postava & oblečky radši no comment :-) Už se těším, až si najdu čas na dvojku a jestli si někdy pořídím Switch, tak to bude kvůli trojce (jestli teda někdy vyjde). Let's dance, boys!



    TAP
    TAP --- ---
    BioShock Infinite / 24h / Nintendo Switch

    dohráno podruhé, po devíti letech, včetně obou příběhových DLC Burial at Sea. nejspíš první FPS co jsem dotáhl na controlleru (tleskám si nohama). plus jsem trochu perplex z toho, že kus jsem dal v metru, kus na gauči, závěr s křtem Bookera na nejgigantičtější telce, co jsem našel v práci (a co jsem kdy viděl)... když to vyšlo, tak mi u toho skoro shořel laptop. bravo Unreal engine, bravo Switch port teamu, bravo 2K za tuto srdcovku

    DWAY
    DWAY --- ---
    Destroy All Humans!

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PALADIUS: Tak jsem si to dal taky... Nedobrovolně nedobrý konec.. :D

    DWAY
    DWAY --- ---
    Subnautica: Below Zero
    16,6 h

    TERZ
    TERZ --- ---
    Resident Evil Village (50h)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Metro Exodus. 12 hodin, dobrý konec. Nebudu lhát, "špatný" konec má mnohem větší grády a líbil se mi víc.

    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Ace Combat 7: Skies Unknown - politano na snadnou obtizost s mysi a klavesnici za 10h. Tezko rict co k tomu dodat. Tesil jsem se na to dlouho a ted me celkem mrzi ze tam nebylo vic zajimavych momentů. Serii jsem moc nehral (asi chvili jen 5 dil). Ocekaval jsem trochu NFS Underground aka tunning letadel v zoldackem podani a hodne skopicin, kdyz se trailery tasili s plastickym terenem. Vlastne z toho zajimaveho tam bylo jen asi 5 misi behem 20ti ? Jinak porad to same. Satisfakce sestřelů tam je velká ale 75% hry je točení se za cílem na obloze. Tech pár misí, kdy vás to vezme do města, pouštních kaňonů, rádoby čínských skal, podmořského tunelu nebo dá možnost pocítit full scale war během volnějších misí kde lítate a likviduj si co chceš bylo fajn.
    Rád bych tam viděl víc "bossů", třeba jako v Raptorovi nebo jiných top down automatovkách. Ta hra je lorou na pomezí scifi a přesto se jim nechce moc odvazovat. Nevim co je v dlc, ja koupil zaklad za 15e v akci na Steamu.

    TAP
    TAP --- ---
    JUNGLER: je na tom vidět, jak je Automata hrozně moc dál, ale dost z původního Nieru vychází. jsou tam stejný vypravěčský fígle, některý téměř identický nepřátelé, openworld pojatej stejně prázdně, bohužel lokace nejsou ani propojený zkrtakama, ale oldschool loading screenama. soubojovej systém je (oproti Nieru 2010) přejatej z Automaty a funguje skvěle, ne-li líp (nepamatuju že by bylo v Automatě parry). bohužel co mě odrazuje od dalšího hraní je repetitivnost při cestě ke druhýmu konci, herně je to úplně stejný, jen jsou přidaný cutscény, co ti rozšiřujou pochopení děje, což je oproti přidaný hodnotě "new game+" z Automaty dost málo.
    je to okno do světa starýho gamedesignu, kdy si uvědomíš, co všechno bylo před 11 lety běžná součást hraní a dneska si u toho akorát ťukáš na čelo (cca po 30 hodinách na mě skočilo tutorial okno, který mě upozornilo, jak funguje brnění nepřátel). Automata je každopádně Nier 2.0, toto je stará beta verze téhož...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TAP: Jak si vede ve srovnání s Automatou? Já si určitě počkám má nějaký updaty protože na PC je to prej katastrofa a playstation už nevlastním :/
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Inside, 3h - Hodně zvláštní hra, škoda, že je tak krátká. Měl jsem tam pár záseků, ale jinak se to dalo narozdíl od předchozího Limbo, který jsem ještě nedotáhnul.
    TAP
    TAP --- ---
    NieR Replicant ver.1.22474487139... / 38h

    chtěl jsem dát screen titulků, ale je to opět trochu spoiler. 2/5 konců, zbytek třeba.. někdy.. no, že by se mi dvakrát chtělo..

    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Assassing Creed: Origins - 178 hodin, všechny DLC, celá discovery tour, 64/67 achievemntů.. Na poslední tři achievementy už nemám sílu.. přes různé výhrady k scénáři, mě ten svět fasciovanl..





    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Unravel Two na Xbox One X, 11 hodin (zatím bez bonusů). Já co-opy nehraju a moc dobře vím, proč to dělám. Jenže před čtrnácti dny jsme měli večírek a kámoš mě to doslova donutil koupit, že to hrál u kolegy a přišlo mu to naprosto boží. Koupil jsem teda bundle s jedničkou a pustili jsme se do toho, nicméně tohle opravdu není hra na alkoparty - nedostali jsme se ani přes tutorial... A vlastně mě to v tu chvíli ani moc nezaujalo. Jakmile jsem si k tomu ale včera sednul v klidu a sám, šlo to úplně samo :-) Oceňuju, že to opravdu není nutný hrát ve dvou. Fakt pěkná hudba, určitě si ji poslechnu i samostatně. Taky po vizuální stránce je to hodně dobrý, všechno jako živý. Celkově to na mě ale působilo dost depresivně, což jsem úplně nečekal... Takže jako jednohubka na odreagování dobrý, ale teď zpátky ke strojům, Subnautica se sama nedohraje! :-D

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Killzone: Mercenary (PS Vita, 4h)
    Vita sice říká 4h, jenže mě to přišlo delší. Asi nejlepší exkluzivní hra pro Vitu, docela solidní střílečka, ke které se někdy rád vrátím a zkusím nalovit nějaké trofeje.
    Minihry při hackování zámků jsou sice hodně trapné, ale příběh je fajn a hezky se to hraje.

    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ:
    Tak nakonec jsem se na Village přípravil ještě třikrát xD
    Resident Evil 7: Biohazard (37h)
    TAP
    TAP --- ---
    čistka indie titulů z Nintenda pokračuje. tohle byla zvláštní hra, setting, art a puzzly fajn, ale na hopsačku hodně neresponzivní ovládání a humor někdy lvl Agent Mlíčňák. ale možná je to tou češtinou obecně, jak na ni člověk není úplně ve hrách zvyklej. bot nalezeno 6/18, ale kompletovat to nebudu

    Ministry of Broadcast / 8h

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Na to ze se jedná o komunitní mód pro portal 2, tak jsem v tom strávil skoro víc času než jedničce i dvojce dohromady.. za mě, je to portal 2.5 (třeba se dočkáme třetího dílu od VALVE)

    v recenzi na steamu někdo napsal: " Jen je škoda že se dá hra dohrát za hodinu ale jinak příběh........" jako cože?:D mě nejedna místnost trvala hodinu :D

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Titanfall 2 - 9h. Docela fajn střílečka s pár zajímavými nápady. Kupodivu je to jedna z mála akčních her, kde mi ty skákací akrobatický sekvence skoro nevadily a naopak docela i bavily :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam