• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    TOOMIX: Odehrál jsem jen základní hru (všechny questy, oblasti a výzvy), do DLC se mi (zatím) nechce. FC4 jsem hrál zhruba před rokem, to bylo super. Naopak Primal mě nechytl vůbec. Teď bych si dal nějaký sekání mečem - v nabídce je Biomutant, Kingdom of Amalur a Zaklínač 3. A ještě mám rozehraný Age of Mythology. No zkrátka - nestíhám :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PALADIUS: Far Cry 4 i s Valley of the Yettis mi na 100% trvalo cca 40h, to bys mohl dát ne?
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Far Cry 5. 18 hodin, 100% uff. Teď když už mám konečně po státnicích, tak se vrhnu na něco delšího, třeba konečně dohraju zaklínače 3 :D

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Ace Combat 7 (13h)
    Tak jsem si udělal podobný podobný screenshot jako kolega před měsícem, akorát že mám radši YF-23 než F-22. Ta kampaň se mi fakt líbila. Jsem rád, že jsem se k tomu dokopal, než to zmizí z Gamepass.

DR_K
    DR_K --- ---
    DWAY: az kdyz jsem to hral podruhe, mne napadlo se podivat, kdo vlastne daboval Death. Michael Wincott (padouch ve Vrane, mensi padouch v Robin Hood a spousty dalsich padouchu) ... no tak to mam ted jeste radeji :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Darksiders 2
    40 hodin presne. Xbox. Hra ke ktere se pravidelne rad vracim :)

jeste se chystam na vsecky 3 DLC

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Persona 4 Golden.jpg :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    150h, vse co slo bez new game +. Diky SW modum super hra.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Outer Worlds, 35h a 11m. Nebylo to špatný. Ale tak, jako kdysi třeba Fallout 3, mě ten svět vtáhnout nedokázal.

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Coffee Talk (15 hodin)

PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Mass Effect Andromeda, 66h.
    Začátek mě hodně navnadil a vypadalo to dost zajímavě. Bohužel postupem času to začalo docela upadat, kvalita příběhu ve srovnání s předchozími díly mi přišla horší, celá hra pak taková strašně utahaná, questy nezajímavý, generický ala Ubisoft :). Hlavní story jakž takž, vedlejší questy většinou jen nudná vata s minimální motivací do toho jít. Dohrávání hry bylo už spíš utrpení a zvědavost, zda se třeba hlavní příběh vybrbí jinak a přijde nějaký překvapení. No, nepřišlo. Jedna z mála pozitivních věcí, co mě aspon chvíli i bavila je konverzace postav mezi sebou, aspon tohle není na tý hře tak ubíjející, ale je to sakra málo.

HONZAL
    HONZAL --- ---
    Bayonetta 2
    cca 19h. Dost věcí ve hře jsem moc nepobral v té rychlosti, s jakou to jde dopředu (například příběh :D), takže asi dam ještě jednou, ale pořídim si pro controler, ať si neoddělam joy cony. Rozhodně zajímavej zážitek, hra jako umělecký dílo. Moje manželka se vůbec netvářila, když jsem si Switch kupoval, a považovala to za dětinskou rozmařilost. Ale kdykoliv jsem hrál Bayonettu, tak se většinou zasekla, pozorovala gameplay a uznává, že vizual zajímavej. Japonci umí!

GULAZ
    GULAZ --- ---
    STAR WARS Jedi: Fallen Order (28h)
    Hezka grafika, dobrej pribeh, zadny bugy a na default obtiznost tak akorat obtizna, aby to byla challenge, ale zaroven cloveka neodradila. Jsem rad, ze to nebylo open world, i kdyz to tak muze ze zacatku pripadat. A backtracking mi ve vysledku taky nevadil, pac ten system zkratek je dobre vymyslenej. Uzil jsem si to.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Night in the Woods (13h)
    Slyšel jsem, že je to něco jako Oxenfree, což je to jisté míry pravda, ale zdaleka mě to tak nebavilo. Dialogy nejsou ani z poloviny tak dobré, mají tendenci nudit a nedají se ukončit ani když vidím, že nikam nevedou. Na kompletní sesbírání všech ajchů bych potřeboval to zahrát ještě třikrát, ani mě nehne.

NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Jedinej bug za celou hru, je ten jedinej achievement :D

TAP
    TAP --- ---
    Papetura / 1,5h

Jakoby Amanita feat. Franta Skála, ale z Polska. Roztomilá klikací adventura k odpolední bábovce. Nemá to titulky porotže to dělali dohormady 3 lidi.

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Portal, celkem 2.3h. Taková rychlovka, ale pořád to je moc pěkná hra :)

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Monster Hunter Rise (145 hodin)

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Mass Effect Legendary Edition (80h) – dohraná celá trilogie, i po letech mimořádnej zážitek a příležitost zahrát si všechny datadisky.

ME1

ME2

ME3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam