• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DAVESADE: na tohle bylo super sledovat Karla Jobsta

Controversial New Glitch Destroys Ocarina of Time World Record!
    https://www.youtube.com/watch?v=Y5fnNIGvMAg
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Legend of Zelda: Ocarina of Time.
    Cca 25 hodin? Uz je to par let, co jsem to dohral na 3DS (puvodni verze) a docela dost se mi vykourilo z hlavy par dungeonu na konci - jmenovite Shadow Temple jsem skoro cely zapomnel! Jo a protoze jsem tentokrat hral z warezitka, mel jsem na uplnem konci hry podezreni, ze jsem narazil na bug, ktery mi znemoznoval hru dohrat. Ale nebylo tomu tak - slo jen o to, ze jsem zapomnel na zlate rukavice, ktere byly hned ve vedlejsich dverich :).

Anyway - ta hra zestarla prisernym zpusobem, ale porad mi to dalo pocit uzasneho dobrodruzstvi a "nadzivotniho" herniho zazitku.

PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Age of Mythology, cca 12 hodin. Jako malej jsem si namaloval fixou svaly a s násadou od koštěte běhal po bytě a hrál si na Arkantose :)

TERZ
    TERZ --- ---
    Prey (2017) (21h)
    Díky fpsboostu konečně hratelný na konzoli
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Max Payne 3, 11h - Znova pořádná akční jízda. Jen jsem teda asi za ty roky nějak vyměknul a občas to bylo pro mě na střední obtížnost pořádně tuhý :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Gears 5 (asi 20hodin kampaň, přesně nevím, započítává se i multiplayer?)
    Jsem rád, že jsem tenhle klenot odložil a užil si to v krásném plynulém Dolby Vision na Series X. Miluju Gears. :)

NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    hra je to moc pěkná a opravdu jsem si jí užil, ale 90 hodin by mě asi neudržela.. :)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    GANDHI: To jedes hodne poctive ;)
    (teda ja za cca 50-60 hodin dal platinu na hlavni storyline.... ale pak uz to bylo spis jen o tom abych dojel ty challenge.... ani nemam vsechny hordy vycisteni a uz me to nejak prestalo bavit - takze asi to ani nevysbiram uplne 100%)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NARKOTIX: heh, uz v tom mam pres devadesat a teprv se budu pomalu vracet z jihu k iron mikovi:p
    DWAY
    DWAY --- ---
    NARKOTIX: oh dik za tip! Mam ted tyden volno :-D
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    TOOMIX: Odehrál jsem jen základní hru (všechny questy, oblasti a výzvy), do DLC se mi (zatím) nechce. FC4 jsem hrál zhruba před rokem, to bylo super. Naopak Primal mě nechytl vůbec. Teď bych si dal nějaký sekání mečem - v nabídce je Biomutant, Kingdom of Amalur a Zaklínač 3. A ještě mám rozehraný Age of Mythology. No zkrátka - nestíhám :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PALADIUS: Far Cry 4 i s Valley of the Yettis mi na 100% trvalo cca 40h, to bys mohl dát ne?
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Far Cry 5. 18 hodin, 100% uff. Teď když už mám konečně po státnicích, tak se vrhnu na něco delšího, třeba konečně dohraju zaklínače 3 :D

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Ace Combat 7 (13h)
    Tak jsem si udělal podobný podobný screenshot jako kolega před měsícem, akorát že mám radši YF-23 než F-22. Ta kampaň se mi fakt líbila. Jsem rád, že jsem se k tomu dokopal, než to zmizí z Gamepass.

DR_K
    DR_K --- ---
    DWAY: az kdyz jsem to hral podruhe, mne napadlo se podivat, kdo vlastne daboval Death. Michael Wincott (padouch ve Vrane, mensi padouch v Robin Hood a spousty dalsich padouchu) ... no tak to mam ted jeste radeji :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Darksiders 2
    40 hodin presne. Xbox. Hra ke ktere se pravidelne rad vracim :)

jeste se chystam na vsecky 3 DLC

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Persona 4 Golden.jpg :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    150h, vse co slo bez new game +. Diky SW modum super hra.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Outer Worlds, 35h a 11m. Nebylo to špatný. Ale tak, jako kdysi třeba Fallout 3, mě ten svět vtáhnout nedokázal.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam