• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX: tohle je ještě pochopitelné. Víc mě naštvalo jak Witcher 3 a Witcher 3 GOTY mají separátní ajch list a nedá se mezi nimi přenést progress.
    Naopak co mě potěšilo byly konzolové World of tanks, kde bylo sdílení postupu mezi x360 a xbox one krásně funkční. Než zařízli x360 verzi úplně.
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    DEEFHA: Vážím si svého chřadnoucího duševního zdraví.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: ale třeba mě demotivuje, že mám pár achievementů v Darksiders 1+2, ale ty jejich remastery (Warmastered a Deathnitive edition) mají vlastní sadu achievementů a buď musím hrát ty staré verze nebo znovu sbírat v těch remasterech
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: Když mě to baví, nebo je to snadná a krátká hra, tak ajchy honím. Ale jsou hry, kde jen dohraju story mode a konec.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DEEFHA: Určitě, čím těžší achievement, tím cennější. Je to krásná nemoc.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: Portal dohrávam, Duke Nukem 3D Megaton Edition taky, Half Life 2+E1+E2 taky achievementy dohrávám. To samý Sniper Elite 2+3+4, ale záleží na typu hry a jak moc mě to bavilo.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DEEFHA: Dřív jsem jel hodně na achievementy... ale teď už se mi v knihovně nahromadilo tolik her, ke kterým bych se taky rád dostal... takže jsem dal achievum vale a hry "pouze" dohrávám.. :)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    DEEFHA: jak co...
    nejcastejc procmucham co mi chybi za trofeje a jaka je sance to dostat :-D a kdyz je to realne tak si to dam, ale moc to nehrotim
    TERZ
    TERZ --- ---
    DEEFHA: Na PS většinou platinuju, pokud mě to aspoň trošku baví tak splním i ty nejdebilnejsi trofeje, výjimkou jsou hry s MP trofejema, takovejch her mám hotovejch minimum, nějak mě ty MP věci nebaví. Vracím se díky tomu i k věcem, který sem rozehral 2-3 roky zpět, naopak hry kde platinu mám se mi strašně špatně zapinaji znovu. Na ostatních platformách achievmenty úplně ignoruju.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    To jsem se chtěl zrovna zeptat :-) Dohráváte kvůli trofejím? Nebo pro vás hra končí prostě když ji dohrajete a pak už na ni znovu nesáhnete? Chápu, že u různých žánrů a asi i u konkrétních her se to bude hodně lišit, ale jde mi prostě o to, jestli vám nějaká fakt debilně postavená trofej stojí za tu námahu ?:-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Platina? Pa-ne-bo-že
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dark Souls: Remastered (71h)
    Doháním resty, FromSoft hotovej, čekání na Elden Ring
    TAP
    TAP --- ---
    Yakuza 0, přesně 50h
    dobrou noc


    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dohral jsem Firewatch na Switchi. Starsi hra, tesil jsem se na ni a udelal jsem si na ni cas. A libila se mi moc! Na konci teda moc nevykouzlili nic zajimaveho z toho pribehu, ale jako atmosfericka jednohubka bezva. Uplnej zacatek hry mne rozbrecel.

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Mario Golf: Super Rush (15 hodin)

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Lifeless Planet - cca 6h - taková spíš pohodová hra ala walking simulator, když jsem nějakou dobu neměl náladu na žádný střílečky a vůbec akční hry. Sem tam se objeví i nějakej logickej problém, spousta bloudění a občas mě teda docela štvalo ovládání, který mi tady přišlo obzvlášt takový jalový...

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Njn, pokud člověk nechce loupit, má to dneska těžký. To jsou ty výhody digitální distribuce:-/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ELHO_CID: no právě :( to samý Battle For Middle-Earth 2 s datadiskem
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX: nedá se koupit na žádném online store, ode všech platforem existují pouze fyzické DVD.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam