• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: Portal dohrávam, Duke Nukem 3D Megaton Edition taky, Half Life 2+E1+E2 taky achievementy dohrávám. To samý Sniper Elite 2+3+4, ale záleží na typu hry a jak moc mě to bavilo.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    DEEFHA: Dřív jsem jel hodně na achievementy... ale teď už se mi v knihovně nahromadilo tolik her, ke kterým bych se taky rád dostal... takže jsem dal achievum vale a hry "pouze" dohrávám.. :)
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    DEEFHA: jak co...
    nejcastejc procmucham co mi chybi za trofeje a jaka je sance to dostat :-D a kdyz je to realne tak si to dam, ale moc to nehrotim
    TERZ
    TERZ --- ---
    DEEFHA: Na PS většinou platinuju, pokud mě to aspoň trošku baví tak splním i ty nejdebilnejsi trofeje, výjimkou jsou hry s MP trofejema, takovejch her mám hotovejch minimum, nějak mě ty MP věci nebaví. Vracím se díky tomu i k věcem, který sem rozehral 2-3 roky zpět, naopak hry kde platinu mám se mi strašně špatně zapinaji znovu. Na ostatních platformách achievmenty úplně ignoruju.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    To jsem se chtěl zrovna zeptat :-) Dohráváte kvůli trofejím? Nebo pro vás hra končí prostě když ji dohrajete a pak už na ni znovu nesáhnete? Chápu, že u různých žánrů a asi i u konkrétních her se to bude hodně lišit, ale jde mi prostě o to, jestli vám nějaká fakt debilně postavená trofej stojí za tu námahu ?:-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Platina? Pa-ne-bo-že
    TERZ
    TERZ --- ---
    Dark Souls: Remastered (71h)
    Doháním resty, FromSoft hotovej, čekání na Elden Ring
    TAP
    TAP --- ---
    Yakuza 0, přesně 50h
    dobrou noc


    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dohral jsem Firewatch na Switchi. Starsi hra, tesil jsem se na ni a udelal jsem si na ni cas. A libila se mi moc! Na konci teda moc nevykouzlili nic zajimaveho z toho pribehu, ale jako atmosfericka jednohubka bezva. Uplnej zacatek hry mne rozbrecel.

    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Mario Golf: Super Rush (15 hodin)

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Lifeless Planet - cca 6h - taková spíš pohodová hra ala walking simulator, když jsem nějakou dobu neměl náladu na žádný střílečky a vůbec akční hry. Sem tam se objeví i nějakej logickej problém, spousta bloudění a občas mě teda docela štvalo ovládání, který mi tady přišlo obzvlášt takový jalový...

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Njn, pokud člověk nechce loupit, má to dneska těžký. To jsou ty výhody digitální distribuce:-/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ELHO_CID: no právě :( to samý Battle For Middle-Earth 2 s datadiskem
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOOMIX: nedá se koupit na žádném online store, ode všech platforem existují pouze fyzické DVD.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: mě mrzí, že se ta hra nedá dneska na pc koupit (steam, gog atd.)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Jdu na něj, už se instaluje do PS3 :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: ano, Wolfenstein 2009, za mě asi nejlepší díl!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Well, that escalated quickly. Wolfenstein: The Old Blood na PS4 Pro. Vím že je to vlastně "jen" něco jako dvě DLC dohromady, ale musím teda říct, že oproti The New Order jsem si to ohromně užíval, během týdne bylo hladce hotovo a chcípnul jsem jen 88x (sic!). Ty nádherné lokace! Ta parádní hudba! Ty krásné zrezlé zbraně (trubky ftw)! Ten vychytralý level design, díky kterému jsem se nakonec ani nemusel tolik plížit, ale mohl jsem občas zacampovat a postupně všechny v klidu sejmout (případně se přes problematická místa dostat nějakou zkratkou)! Ten příběh, který naštěstí vlastně skoro žádný nebyl! Ti hnusní bossové, kteří ale nakonec měli dost slabých míst (a všude kolem dostatek munice)! Právě proto vždycky hraju na prostřední obtížnost, abych si to takhle krásně užil :-) Necelých 14 hodin a klidně bych si to dal ještě jednou, ale nedám.

    Protože teď si konečně dám toho Wolfensteina z roku 2009.





    DR_K
    DR_K --- ---
    Bloodborne - 61h, 104lvl, saw blade + pistol. chalice dungeony jsem dal jen asi dva, jinak padlo vsechno, co padnout mohlo vcetne dlc a vsech optional koristi. nejvetsi zasek Laurence. hype zaslouzeny, byla to jizda :) mam cukani si to dat hned znovu a jet arcane build, neb arcane jsem az skoro do konce ignoroval, ale asi to radeji necham chvili ulezet. farewell good hunter. may you find your worth in the waking world.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam