• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ELECTRICKOTA: taky jsem čuměl jak puk jak to má hezky srovnaný :D já mám teď za sebou asi 15 hodin a moje továrnička je totální bordel :D
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Prey. Driv jsem to nedohral, uz ani nevim proc. Jediny, co bych tomu vytknul je asi design nepratel, pac jsou jeden jak druhej. Jinak je to fajn strilecka ala Bioshock, atp...

    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NARKOTIX: Koukám že už jsi měl blueprinty(nebo jsi pedant na to to mít úhledný :D ), já to jestě dohrál bez nich :D Koncem roku si to dám znova, bude tam mrtě dalších mechanik ;)
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Dyson Sphere Program 65 hodin... velice zábavná hra, která chytne a neopustí... na to že to má být předběžný přístup, tak je to naprostá pecka!! :)



    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    ELHO_CID: Hra, která si zaslouží více dohrání, už jen proto, aby člověku docvakly určitý věci. Skvělej rozbor příběhu zde, totální mindfuck https://www.youtube.com/watch?v=tULRgsc362o
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Spec-Ops: The Line (odhadem 10-12h, přesně nevím)
    Jedna z nejzajímavějších stříleček uplynulé dekády. Určitě má spoustu chyb, a komerčně to byl propadák, ale stejně je to jedinečná hra. Kdo chce vidět víc, tady je celkem trefná recenze.

    https://hry.seznam.cz/hra/spec-ops-the-line

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tearaway na PS Vita. Fantastická "oddechová" záležitost (on to je místy dost nervák...), kterou jsem po všech těch mých Doomech a Wolfensteinech z poslední doby už asi potřeboval. Stoprocentní herní zážitek, který z Vity vymáčkne maximum co se týče možností ovládání a využití senzorů. Do detailu propracovaný a roztomile ozvučený papírový svět, který mi připomněl hodiny výtvarné výchovy na základní škole. Ty jsem ale nenáviděl, zatímco do téhle hry jsem se zamiloval - i když jsem umřel víckrát než v The Old Blood :-) Celkem asi 9 hodin (Vita neměří čas, takže vycházím z toho, že jsem během hraní třikrát vybil baterii a ta už mi víc než nějaké tři hodiny nevydrží) a když bude zase někdy nálada, určitě si rád dám Tearaway Unfolded - rozšířený remake pro PS4. Ačkoliv myslím, že DualShock a kamera nemůže Vitu nikdy nahradit. Ten stroj byl prostě dokonalý...



    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    My Friend Pedro (6h) – ideální střílečka doslova na jedno odpoledne.

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    S hrdostí můžu říct, že jsem dohrála Zaklínače 3 na Switch :) i s DLC, epických 180 hodin a 2 měsíce života

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Mass Effect 2 - cirka 50 h


    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALVATOR: Já to mám přesně naopak :-) Tak uvidíme, až na tenhle díl přijde řada.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Wolfenstein II: The New Collossus. Cca 13 hodin. Fakt se mi líbila možnost stealth přístupu. Bohužel moje blbost je, že mi stealth styl sedí tak, že sem se to tak snažil hrát i tam, kde to nemá moc smysl :)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ELHO_CID: Tak oprava, tru ending vypadá takhle (a plus jedna hodina hraní).

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Metro: Last Light - 16h
    Konečně jsem se po letech vrhnul na pokračování Metra 2033. Docela se mi to i líbilo, sem tam pořádná akce, atmosféra by se dala krájet a příběh mi přišel taky fajn. Jen teda chvílema dostávaly moje nervy slušně zabrat a některý scény jsem pro velkej úspěch mnohokrát zopakoval. Nejlepší je, když se člověk rád kochá, hledá tajný místa a pozdě zapomene, že už moc filtru nezbejvá :)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Planet Alpha (7h)
    Jako by někdo vzal klasický Another World a zkřížil ho s Inside.
    Výsledek je hra, která paradoxně nejvíc přináší na vypiplaném vizuálu, protože herně je to průměr. Asi je tam i nějaký příběh nebo myšlenka, ale moc jsem ho nehledal.
    Prostě beauty is skin deep.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Kingdoms of Amalur: Reckoning. cca 100 hodin. Velmi povedené RPG ze série her "začnu od začátku a tentokrát to vážně dohraju". Přemohl jsem se, nahrál rok starý save a tentokrát to vážně dohrál :)


    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Touryst (6h):
    Fajn indie hra. Kosticková stylizace je roztomilá, má to dobře udělané ovládání, zajímavé challenge a minihry a dobře nastavenou obtížnost.
    Kdo má gamepass, zkuste to do konce měsíce dohrát, než z předplatného zmizí.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Horizon Zeno Dawn - 70 hodin. Fakt pěkný to bylo :) PC port zmáknutej imho bez chyby. Až za mnoho mnoho let udělají PC port dvojky, rád jí koupim a zahraju si jí taky. Chvilkama mě trochu štvala až přehnaná politická korektnost ale pak jsem si řekl, sere pes... hra je to jinak perfektní :)


    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Yoshi's Crafted World - 75 hodin rika Switch. Chtel sem to dohrat na 100%, coz se nakonec povedlo. Pred boss chalenges jsem ale myslel, ze to nemuzu dat :-)) nakonec se po mnoha a mnoha pokusech zadarilo - je to hodne o zapamatovani patternu a vymysleni postupu, nez o rychlem klikani.
    Je to Nintendo distribuce, takze hra vypiplana do detailu, plna napadu, byl to pro me celkem zazitek, nikdy driv jsem asi hru nezkousel dohrat uplne se vsim, takze se diky tomu asi vratim k Mario Odyssey a taky zkusim na 100%.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam