• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ELHO_CID: Tak oprava, tru ending vypadá takhle (a plus jedna hodina hraní).

    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Metro: Last Light - 16h
    Konečně jsem se po letech vrhnul na pokračování Metra 2033. Docela se mi to i líbilo, sem tam pořádná akce, atmosféra by se dala krájet a příběh mi přišel taky fajn. Jen teda chvílema dostávaly moje nervy slušně zabrat a některý scény jsem pro velkej úspěch mnohokrát zopakoval. Nejlepší je, když se člověk rád kochá, hledá tajný místa a pozdě zapomene, že už moc filtru nezbejvá :)

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Planet Alpha (7h)
    Jako by někdo vzal klasický Another World a zkřížil ho s Inside.
    Výsledek je hra, která paradoxně nejvíc přináší na vypiplaném vizuálu, protože herně je to průměr. Asi je tam i nějaký příběh nebo myšlenka, ale moc jsem ho nehledal.
    Prostě beauty is skin deep.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Kingdoms of Amalur: Reckoning. cca 100 hodin. Velmi povedené RPG ze série her "začnu od začátku a tentokrát to vážně dohraju". Přemohl jsem se, nahrál rok starý save a tentokrát to vážně dohrál :)


    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Touryst (6h):
    Fajn indie hra. Kosticková stylizace je roztomilá, má to dobře udělané ovládání, zajímavé challenge a minihry a dobře nastavenou obtížnost.
    Kdo má gamepass, zkuste to do konce měsíce dohrát, než z předplatného zmizí.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Horizon Zeno Dawn - 70 hodin. Fakt pěkný to bylo :) PC port zmáknutej imho bez chyby. Až za mnoho mnoho let udělají PC port dvojky, rád jí koupim a zahraju si jí taky. Chvilkama mě trochu štvala až přehnaná politická korektnost ale pak jsem si řekl, sere pes... hra je to jinak perfektní :)


    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Yoshi's Crafted World - 75 hodin rika Switch. Chtel sem to dohrat na 100%, coz se nakonec povedlo. Pred boss chalenges jsem ale myslel, ze to nemuzu dat :-)) nakonec se po mnoha a mnoha pokusech zadarilo - je to hodne o zapamatovani patternu a vymysleni postupu, nez o rychlem klikani.
    Je to Nintendo distribuce, takze hra vypiplana do detailu, plna napadu, byl to pro me celkem zazitek, nikdy driv jsem asi hru nezkousel dohrat uplne se vsim, takze se diky tomu asi vratim k Mario Odyssey a taky zkusim na 100%.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Days Gone. Cca 55 hodin. 9.5/10 (0.5 dolů, protože
    secret ending s O'Brienem
    vyžaduje 100% a nutnost sebrat každou kravinu co se kde válí). Zezačátku mě to moc nebavilo a pochyboval, jestli to vůbec odehraju, ale od druhý poloviny hry jsem se od toho nedokázal odtrhnout.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Duke Nukem 3D 20th anniversary - cca 16 hodin
    Moje celoživotní srdcovka opět dokončená, tentokrát vcelku i s nejnovější epizodou. Hrál jsem to tentokrát na Switchi a můžu s klidem konstatovat, že ta hra prostě nestárne a jsem si jistý, že během mého života si starýho dobrýho Duka zahraju na dalších různých platformách ještě mnohokrát :)






    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dohral jsem Fallen Order na PS4, cca 20 hodin odhaduju. Vetsina hry byla dost unyla prumerna nuda. Chvilemi ze zaleskl vertikalni level design, nekteri bossove byli celkem zabavni - ale nic noveho pod sluncem. Ocenuji svym zpusobem odvahu, se kterou se pustili do pribehu - zasadit neco mezi ep3-4 chce trochu kumstu a to se tady celkem povedlo. Uplny zaver mne velice potesil - resp. posledni level byl jen trapny koridor narvany nejsilnejsimi neprateli (zcela beze studu jsem prepnul na easy, protoze mne to nebavilo) - ale vstup hlavniho zaporaka do uplneho konce byl super. Mam pro Star Wars detinskou slabost, ale nechal jsem se zmast "souls like" vykriky v recenzich. Takze davam palec vodorovne.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Get Even (11h)
    Podle popisu to měla být divná střílečka. Akce byla tak 10% hry a ne zvlášť dobrá. Zbytek byl walking simulátor a cut scény. Po kterých to občas spadlo a musel jsem je protrpět znova, protože se nedaly přeskočit. Nebo když jsem se plížil po lese a kousek před cílem jsem se zasekl o pařez tak, že mi nezbylo než reload checkpointu, jsem zpytoval svědomí, proč to vůbec hraju.
    No fakt nedoporučuju.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MCKIDNEY: Nebavilo mě chození po městě, protože je relativně maličký a bylo to v něm pořád dokola (jedna frakce na jednom konci mapy, druhá na druhým, mezi nima dvě ulice, náměstí a pár kanálů, plus místo kde jdou upgradovat zbraně, nic víc). Kdyby to odemykání misí bylo relizovaný jakkoliv jinak, bylo by to možná lepší. Jinak jednotlivý mise jako takový byly samozřejmě lahůdka, nic jinýho jsem ostatně ani nečekal :-) Ale ty pobyty ve městě za regulerní mise prostě nepovažuju. Pokud to měla být variace na GTA, tak se nepovedla. Proti GTA samozřejmě nic nemám :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DEEFHA: Tak pises o tom jak te moc nebavilo chodit tam a zpet. Zkoumani levelu je zaklad SP FPS her.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Na té replice mi ovšem strašně líbil ten displej. To zase ano.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Oceňuju, ale originál je originál :-)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    DEEFHA: no vidíš a jsem takovej magor, že starý hry hraju i na xbox series s replikou Duke ovladače pro větší autenticitu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: já měl občas problém hrát na gamepadu i Darksiders, zejména když jsem mydlil Stygiana. Levým analogem řídíš koně, držíš tlačítko pro vytaženou pistol, pravým analogem míříš tý potvoře do huby, dalším tlačítkem střílíš a ještě musíš hlídat, abys s koněm nenarazil

    Darksiders: Stygian fight
    https://youtu.be/56c8qi8_oA0
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Dám to, ale nakonec ne na PS2. Zjistil jsem, že bude lepší původní Xbox, protože tenhle port se víc blíží PC originálu. Tak to se mám na co těšit, já ty Duke ovladače tak nenávidím! :-D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MCKIDNEY: Ocenil. A jinak pro mě je oldschool když už tak Wolfenstein 3D, rozhodně ne hra z roku 2001 :-P To je celkem nedávno.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DEEFHA: Myslim. ze je vsecko na trialu Gamepass. The New Collosus je asi to co by jsi ocenila vic, nez old-school FPS :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam