• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: Neboj. Mám jenom tři a to z Death Stranding, kde mě to bavilo, potom z Nier: Automata, kde se dala koupit za herní měnu a do třetice z Donut County, kde jsem ji dostal aniž bych se o ni vůbec snažil.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já teda na tohle nemám vůbec ambice. Vzdy me zajímá hru dohrát. Pokud má víc konců tak se na ne potom podivam na YT. Premyslim jestli vubec nekdy neco byla az takova srdcovka ze jsem musel neumerne dlouho u toho sedet
    TAP
    TAP --- ---
    DEEFHA: na to jsou tu jiní experti, viz [Achievement Hunters]
    tohle je moje asi druhá platina, když nepočítám nějaký indie miniatury. sesbírat všechny trofeje většinou vyžaduje nějakou formu grindu anebo jet podle návodu, jak získat platinu co nejefektivnějc - ani jedno mě moc neláká. platinu beru jako příležitost vzdát hold hrám, kde jsem byl rád.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Občas se mi zdá, že mám všechny achievementy z Darksiders, ale mám leda tak suchý z nosu :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jé, a víte o tom, že já nemám ani jedinou platinu nebo její ekvivalent? :-D Jak jste na tom vy?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: no tak to ovsem gratz! To bylo zaslouzeny ,)
    TAP
    TAP --- ---
    Bloodborne - 60h
    z tohohle asi bude každoroční tradice, ta hra je prostě dokonalá. druhé jetí, dojížděl jsem trofeje na platinu. poslední týden se jen brodil dungeonama, kde je pár posledních zbraní do sbírky a několik bossů (je jich tam asi 20, ale těch pár kousků na konci mi způsobilo záseky třeba na 3-4 hodiny). fear the old blood!

    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    The World Ends with You: Final Remix (45 hodin)

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SITH: to znamená že je méně nudný když je delší :-)
    SITH
    SITH --- ---
    ZOMBO: delší a stále stejně nudný
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZOMBO: taky hraju a je to uzasnej "remake".
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Black Mesa (16h) – od toho se nešlo odtrhnout, přestože znám Half-Life nazpaměť, teda až na Xen, kterej je tu třikrát xkrát delší.

    DR_K
    DR_K --- ---
    Super Mario Galaxy (dolphin emu upscaled 1080p, hrano normalne s wiimoty) - tezko rict, jak dlouho, dolphin netrackuje, ale hrali jsme to s mou triletou pomocnici po jedne max dvou misich tak zhruba 3/4 roku a byla to velika parada, v 1080p je to pastva pro oci a gameplay tak dynamicka a napadita, ze ani po takove dobe neomrzi :)

    ENDER
    ENDER --- ---
    Total war warhammer 2 za barrow legion na mortal empires, very hard s grimhammerem.. Jedna z lehcich kampani..
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Titan Quest + Immortal Throne + Ragnarok + Atlantis. Cca 50 hodin. Konečně jsem se dokopal k dohrání i týhle klasiky, super diablovka.

    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Mass Effect: Andromeda Deluxe Edition (76h) – po remasterovaný trilogii jsem byl ještě hladovej po dalších misích ze světa ME a tenhle díl mě překvapivě rychle chytnul, už jen tím objevováním novejch planet v Maku (Nomadu).

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DWAY: Tak pak dej vědět, kolik ovladačů jsi prohodil televizí. Já to neudělal jen kvůli tomu, že PS5. Hrát to na PS4, tak to letí z okna všechno :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    DEEFHA: ja to prave dohral nejaky ten patek zpatky a nedavno sem to rozjel znova na NG+ a vypada to ze bych se mohl vyhecovat i k tomu abych dokoncil ty hadanky tentokrat :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DWAY: Jo, to jsem si všiml. Včera jsem NewGame+ omylem spustil a po znovuabsolvování intra (proč to nejde přeskočit??) jsem se mrknul do mapy a zajásal - žádná z těch dementních hádanek tam nebyla! :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    DEEFHA: tam je strasna vyhoda new game+ protoze se ti prevedou vyresene hadanky z puvodni hry, takze najednou v prubehu gameplay nemusis resit 100% trophies, ale treba jen 50 a nebo 30%. Zalezi jak aktivni si byl pri prvnim pruchodu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam