• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Max Payne 3, 10 hodin.

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Assassins Creed 2: zhruba 30- 40 hodin

    AC2
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BIMBAS: Já o toho asi čekal víc, ale jo, je to slušná adventura. Mš tada trvalo dohrání něco přes 20 hodin, ale to jsem loadoval projitý kapitoly, abych vyžral collectibles a měl 100%.

    DEEFHA: to mě taky moc bavilo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Donut County na Xbox One X, asi 2 hodinky. Potřeboval jsem si dát trochu voraz od Arkhamu a líp jsem si vybrat nemohl :-) Roztomilá indie jednohubka tak akorát na závěr večera; mladá při sledování mého hraní sice nejdřív prohlásila, že to vůbec nechápe, a pak pro jistotu usnula... Ale nás milovníky Katamari jen tak něco nepřekvapí! Tohle prostě nešlo nedohrát, culil jsem se od prvního okamžiku až do úplného konce. A teď dobrou noc :-)



    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    BIMBAS: Rozhodně. Trochu jsem se obával, že hratelnost stojí na stealthu a bude to spíš walking simulator v hodině dějepisu bez přímýho vlivu na okolní dění – omyl. Nenech se odradit ani mym počtem hodin, je to hodně lineární, jen jsem pročesával každou kapitolu kvůli výrobnímu materiálu a sběratelskejm předmětům:)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BIMBAS: Za mě teda ne, toho ukňouranýho spratka jsem nesnášel od první sekundy :-) Hry s dětskýma postavama mě iritujou natolik, že je prostě nemůžu hrát. Proto si nikdy nezahraju třeba posledního GoW. Je mi to moc líto, ale prostě bych na to neměl nervy.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZOMBO: 2x jsem ji nainstaloval a nemam se k tomu ji pustit. Treti intalaci uz mam na disku asi měsíc a jeste jsem to nezapl :D stoji to za to rikas ?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    A Plague Tale: Innocence (17h) – fenomenální hra se silnym příběhem a atmosférou.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DAVESADE: souhlas!! diky
    DR_K
    DR_K --- ---
    tak take konecne ten doom eternal - 23 hodin. zacatek parada, prostredek utrpeni, ke konci jsem se to trochu naucil hrat a uz to zase bylo lepsi. kazdopadne ptakovina hrat to na gamepadu. mam dojem ze doom 2016 sel docela dobre, ale tady to byl doslova boj.

    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Jj, o Future Shocku samozřejmě vím, ale kupodivu jsem ho nikdy nehrál :-D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: původně jsem chtěl úplně původní hru, původní WAD, dosbox atd., ale dal jsem první dva levely a musel jsem to vypnout. Na mě hrozně pomalý a ta absence mouselooku... První hra s plným 3D mouselookem byl až Terminator: Future Shock

    Free look - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Free_look
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Týjo, on vanilla Doom neumí myš? Už si to moc nevybavuju, pár let už to bude :-) Ale vlastně možná fakt ne, první FPS s myškou u mě byl opravdu asi až Duke.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dohral jsem na Switchi Huntdown a byla to skvela jednohubka. Umim si predstavit, ze si to nekdy dam na vyssi obtiznost - cele je to o nauceni se patternu bossu (btw ty patterny nejsou moc originalni) a pak jsou v kazdem levelu jakoby klicova mista, ktere je nutne resit skoro jako puzzle. Takze se to asi da naucit rychle. Skvely pixelart, skvela hudba, roztomile vtipy / narazky na popkulturu 80/90 let. Za tech deset babek to stalo.







    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Doom (1993) 3.5h.

    Použil jsem GZDoom s modem BrutalDoom, kde jsem zapnul zaměřování myší a zvolil Purist mode, abych měl k dispozici jen původní zbraně. Zkoušel jsem i DosBox, ale bylo to na mě hrozně pomalý a těžkopádný, hlavně ta absence zaměřování myší.

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Ja mam platinu taky jenom z Gusty s Usima. Ale zato diky duplikovani achivementu z PS4 do PS5 tak 2x :-]
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Brothers: A Tale of Two Sons (4 hodiny)

    DR_K
    DR_K --- ---
    ma nejhranejsi hra je borderlands 2 - aktualne 834 hodin (hlavne proto, ze jsem ji hral s kamosem, co se odstehoval do zahranici jako nahradu hospody). achievmenty 57/75...dokud to nedokazu tady, jinde se nema cenu snazit :)
    GEE
    GEE --- ---
    DEEFHA: Protože jsem dohrál prakticky všechny Telltale hry,platin mam docela dost.Ale ty bych snad ani nepočítal.Takze za řeč stojí jen Spiderman,kde jsem si to fakt užíval
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já mám jednu jedinou z Bloodbornu, a to ještě proto ze jsme jeli část ve dvou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam