• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ELHO_CID: není to tak nápaditý, ale par ujetych momentu ti to rozhodně připomene.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    NAGASAWA: Jak bys to srovnal s DmC od Ninja Theory? Jestli to znáš? To mě docela bavilo, něco podobného bych rád zase zkusil.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NAGASAWA: mám jen PC, asi si dám zase Darksiders a bude
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOOMIX: DMC5 je hra, kterou bych osobně nikomu vyloženě nedoporučoval. Tohle ti buď sedne, anebo absolutně vůbec. Pistoli tady není vůbec nutný pouzit, ale je je tady zase nekonečně loadingu, cutscen a upgradu, který nabouravaji plynuly hrani. Kazdopadne coby vizuální bizar a hack n slash porno to dobry je. Jestli mas PS4, zkus prvně demo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NAGASAWA: Kdysi jsem hrál DMC4 a strašně mě mrdalo to nekonečný střílení z pistole, mám tomu dát ještě šanci?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Devil May Cry 5 - 16 hodin

    copypasta z PS auditka: Mno tak jsem se kousnul a dohral Devil May Cry 5 a musim rict, ze to bylo vlastne moc fajn. Kdyz jsem to dva roky zpatky prvne zapnul, sraly me permanentni loadingy, vydesilo me ovladani, kde kazdej druhej utok rovna se kombinace drzeni R1+L3 dozadu, dopredu a u toho musis mackat rytmicky ctverecek a jeste u toho musis zavesenej na lustru pojidat jahodovej jogurt (neprehanim) a ulozil jsem to k ledu. Stejne tak mi moc nesedl ten nablblej humor Nera, ale... ale ted jsem se do toho poradne pustil a nelituju, protoze design bossu je super, nektery momenty jsou atmosfericky, klasicky japonsky ujety a vlastne to jako celek funguje. Samozrejme je po Dark Souls trochu sok, ze nejdu za kazdym bossem 20x, ale jenom jednou, ale coby rychlovka na vikend ve sleve je to vazne fajn, specialne, kdyz hrajete za "V", kdy je to jeste vetsi blazinec, nez kdyz jste v Nieru ovladali zaroven 2B a Podo, protoze tady ovladate "V" a celou jeho Zoo, takze na jednom gamepadu mate emo rachitika, kterej zaroven diriguje Valkyru od Wagnera, cte knizku a jeste utocite pomoci dvou zvirat a golema. To proste jinde nezazijete a nekdy si to dam rad znovu na Hell and Hell obtiznost.

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    GULAZ: Xbox one S
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    CIVETTA: tyve fakt to vypadalo takhle hnusne nebo to hrajes na 486ce? No offence, jen ze si to pamatuju hezci...
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Assassins Creed Odyssey - 130 hod na všechny oddysey. Ještě tomu chvilku dám, ať dosbírám poslední otázky. Ale teda pecka hra :)

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Far Cry 6, cca 30h, zadarmo to bylo feer, ale za plnou cenu to imho nestoji. Nejak mi vadilo vybalancovani. Od zacatku hry jsem nemel problem kosit kohokoli a nebyla zadna motivace vubec pouzivat jiny zbrane.

    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    iNSCRYPTION
    Meta hry nejde uplne dohrat, ale rozhodne jsem na bode, kdyz se hra sama zavre :)
    cca 30h, Hlavni vyhoda teto hry je i jeji hlavni nevyhodou - gameplay je zabavny a meta hry jsou zavisle na tom ze se nudis a zacnes zkoumat veci co nemas. Porad dobra cena/vykon a je na GOG.

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELECTRICKOTA: nechapu co te stve na chozeni/behani? kdyt to je naprosto skvela real myslenka co vznikla uz pred 20ti lety. nevidel sem jeste nekoho kdo by se u behani dokazal kryt :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CHEWBACCA: me tam dost sral ten otravný beh/chůze systém, úplně zbytečnej a otravnej. A ano udělat aspon o řádku větší inventář by bylo super fajn, ale je to legenda na kterou se nesaha, to respektuju. Ja si pockam na čtyřku jestli se Blizz do ty doby vnitřně totálně nerozloží.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRAGED: chtel si rict charmu :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CHEWBACCA: Ve chvíli, kdy je jeho výsledkem jen Tome plná Town portálu tak ne.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRAGED: ty vole. ten imm k tomu patri :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAP: Ja bych ti to nedopurucil, 20 let starej gamedesign je strasne znat, obzvlast micromanagement inventare je peklo.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TAP: bohuzel asi ne. mam par kamaradu co to "neumi" hrat a nebavi je to protoze v pulce nightmaru chcipou a nemaj poneti o cem ta hra a jeji principy jsou. pokud by si nadtudovali aspon zakladni info o buildech atd. zazili by nekolik desitek hodin prima zabavy a mozna stovky v endgamu. Umet to hrat je vlastne na tom to nejsilnejsi.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Jedi: Fallen order - 23 hodin. Jak už jsem uvedl, ze začátku dost neohrabaný ale postupně se to rozjelo jak herně, tak příběhově. Po dohrání konstatuju, že to bylo fakt dobrý. Pro Star wars fanouška nutnost.

    TAP
    TAP --- ---
    CHEWBACCA: doporučíš to člověku, co ho to tenkrát nějak omylem úplně minulo? ani D3 jsem moc nehrál, jsem takřka nepolíben
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam