Devil May Cry 5 - 16 hodin
copypasta z PS auditka: Mno tak jsem se kousnul a dohral Devil May Cry 5 a musim rict, ze to bylo vlastne moc fajn. Kdyz jsem to dva roky zpatky prvne zapnul, sraly me permanentni loadingy, vydesilo me ovladani, kde kazdej druhej utok rovna se kombinace drzeni R1+L3 dozadu, dopredu a u toho musis mackat rytmicky ctverecek a jeste u toho musis zavesenej na lustru pojidat jahodovej jogurt (neprehanim) a ulozil jsem to k ledu. Stejne tak mi moc nesedl ten nablblej humor Nera, ale... ale ted jsem se do toho poradne pustil a nelituju, protoze design bossu je super, nektery momenty jsou atmosfericky, klasicky japonsky ujety a vlastne to jako celek funguje. Samozrejme je po Dark Souls trochu sok, ze nejdu za kazdym bossem 20x, ale jenom jednou, ale coby rychlovka na vikend ve sleve je to vazne fajn, specialne, kdyz hrajete za "V", kdy je to jeste vetsi blazinec, nez kdyz jste v Nieru ovladali zaroven 2B a Podo, protoze tady ovladate "V" a celou jeho Zoo, takze na jednom gamepadu mate emo rachitika, kterej zaroven diriguje Valkyru od Wagnera, cte knizku a jeste utocite pomoci dvou zvirat a golema. To proste jinde nezazijete a nekdy si to dam rad znovu na Hell and Hell obtiznost.