• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    TAP
    TAP --- ---
    Dark Souls Remastered / PS / 62h

    chiaroscuro od začátku do konce. přechod z BB a Sekira byla nejprv trochu bolestivá cesta časem, ale boy oh boy, stálo to za to.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Medium (10h): Zatím asi nejlepší hra Bloober teamu. Krásná grafika inspirovaná Beksinskim, dobré herecké výkony, výborný příběh, který je kompaktnější než se z počátku zdá a zajímavé herní mechaniky. Ze začátku mi vadila tak "fixní" kamera, ale má smysl, protože zaprvé ukazuje hezké kompozice a vypadá to líp a zadruhé pomáhá orientaci a napovídá.

    YETTY
    YETTY --- ---
    Přes ty svátky jsem taky něco dohrál :))

    CyberPunk 2077 (41h) - Jako adventuru bych to asi doporučil každému. Příběh jsem si užil a v side questech jsem snad našel i masterpiece :D Čekal jsem odvaz jak blázen plný kyberpunku, za to jsem dostal příběh o týpkovi který chce všechny okrást a stát se králem v nedaleké budoucnosti. Užil jsem si stealth akci s používáním různých hacků. To jo. Sbírání předmětů jsem nepochopil a celou dobu nosil co mi seklo. Neměl jsem potřebu nic vyrábět. Nic schovávat na pak. Neměl sem prachy na to tunit tělo super ultra "gorilími pažemi" a ani nevim k čemu by to bylo. Neviděl jsem nikde veřejnou bezpečnost a možná jsem ani nechtěl. Každopádně práce na tom vidět nějaká je, občas jsem se i pokochal výhledy na město pod mrakem. Prošel jsem se v depresivním dešti temnými ulicemi. Projel slunečné pouště za domorodci. DIalogy s pánem aKa "stříbrná ruka" mě bavili. Je tam asi spousty toho co vytknout, ale i dost věcí které by se dali vypíchnout. Ať si každý sám zkusí :)


    Batman: Arkham Asylum (11h) - Chtěl jsem si poslední dobou zahrát ňákou sérii. Načnul jsem tedy Arkham Knighta a musím říct že jsem se trefil. Super akce, souboje jsem si dost užil. Příběh v blázinci na otevřeném ostrově paráda. Nepřátelé potěšili. Jako fanda DC universa jsem byl mile překvapen a divím se, že jsem to nerozehrál dříve. Těším se na další díl. Nemám co dodat.


    Unravel Two (6h) - Dohráli jsme doma. Bavilo nás to dost. Zajímavá hříčka. Určitě doporučím.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Halo 3 - PC

    Bylo to prekvapive tezke i na normal.

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Watchdogs: Legion (28h) - 6/10. Gameplay celkem fajn, i kdyz na standartni obtiznost dost lehky. Z operativcu jsem pouzival max 3 (hacker, tank a drone lady), prachy uplne k hovnu, a hlavne tak stupidni dialogy, ze by to nenapsalo ani dite z druhyho stupne zakladky. Jedinej Bagley to trosku zachranoval. Az to bude v 75% sleve, tak to za to stoji, ale jinak... meh.

    DWAY
    DWAY --- ---
    DR_K: yop. Dohral sem to a zjistil sem ze miles to obsahuje v remasteru *facepalm* oh well.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Dishonored 2 (33h) - Na rozdíl od jedničky jsem se to pokusil hrát víc stealth přístupem s minimem obětí. To mi teda hlavně ze začátku dělalo velkej problém, než jsem si na to zvyknul, získal víc schopností a naučil se je používat, takže ze začátku bylo těch obětí víc. Jinak až na závěr jsem to dohrál bez větší pauzy, což se mi poslední dobou u her moc nestává a fakt to stálo za to! :)


    DR_K
    DR_K --- ---
    tematicky k DWAY: Marvel's Spider-Man: Miles Morales (PS5) - 12h, vyborna vanocni jednohubka, gameplay i vzhled jeste lepsi, nez puvodni spider-man.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DAVESADE: Btw ma to peknej bonus na 100% trofejí s řekneme alternativním koncem.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Konecne jsem dohral Inside na Switchi. Nevim, kolik to bylo hodin, kratoucke mi to prislo. Ale moc hezke, uzil jsem si to a i ten konec byl prima. Organicky gameplay, jakysi uklon Another World a podobnym hram. Vedel jsem, ze je to dobry, takze mne to vlastne moc neprekvapilo, ale i tak si tu hru budu pamatovat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Dalsi vánoční darek.
    Spiderman. Rozjeto na stedry den dohrano dnes s pauzama na guardiany :) dobre to bylo. Ted hura na DLC

    Marvel's Spider-Man_20220101191407
    https://youtu.be/_zh-_ryOoBA
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Little Acre (<2h): Roztomilá kreslená klikací adventura, po novém roce zmizí z Gamepass, tak se na ni taky koukněte.
    Agatha Knife (4h): Opět kreslená point & click adventura, není nikde zadarmo, ale řekl bych, že je lepší. O holčičce, která ráda zabíjí zvířátka na maso.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    KeyWe. Cca 6 hodin. Další co-op pecka odehraná s přítelkyní (už se začíná lepšit :D ).

    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    Frostpunk. Něco kolem 12 hodin. Dohrál jsem to na druhej pokus během asi tří nocí. Byl jsem totálně pohlcenej a spát jsem chodil kolem 4 ráno:D

    DWAY
    DWAY --- ---
    Guardians of The Galaxy: XBOX
    Pecka. Musim rict, ze si fakt spravili reputaci po Avengerech

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Baobabs Mausoleum - 5 hodin, Switch. Něco tak praštěné a barevné jsem asi nikdy nehrála. Čupr hra :)

    TAP
    TAP --- ---
    PEDROBEAR: hele taky jsem Personu asi na půlrok v podobným místě dal k ledu. ale chce to svý duševní rozpoložení, odhodlání synchronizovat svůj čas s časem ve hře, dostat to tempo nekolikahodivejch soubojů a podobně dlouhejch příběhovejch momentů pod kůži a ani se nenaděješ a jsi v tom 130 hodin. je to hra specifická, ale to už asi po 3 palácích víš. já si to užil až do konce (poslední jedinej boss fight jsem hrál 2 dny)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    TAP: jsem za palacem mafiana, a nemuzu se uz pul roku rozhoupat to znovu spustit a dohrat. Predtim jsem skoncil o par palacu driv. Stoji to pak za to? Nejak na to nemam posledni dobou tu spravnou naladu asi
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Detroit Become Human (cca 12h):Musím se přiznat, že kromě občas úplně stupidní kamery, jsem si to opravdu užil.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Soma (8h): Opravdu doporučuju pokud zvládnete trochu hororové atmosféry. Jeden z nejlepších scifi příběhů, co se kdy ve hře objevily. Navíc je to krátké a dá se to považovat za volné pokračování Netflixového hitu "K zemi hleď". Dá se hrát v "safe módu", kdy enemíci-bubáci hráči neublíží a zbyde jen atmosféra a puzzly . Klidně si to tak dejte, oni tam stejně moc nedávají smysl.
    The Town of Light (4h): Urbex walking simulátor opuštěný psychiatrický léčebny. S flashbacky příběhu dívky, která tam pár let strávila. Aneb jak to vypadalo, než vynalezli Thorazin.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam