• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

    Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

    Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.


    dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    TAP
    TAP --- ---
    PEDROBEAR: hele taky jsem Personu asi na půlrok v podobným místě dal k ledu. ale chce to svý duševní rozpoložení, odhodlání synchronizovat svůj čas s časem ve hře, dostat to tempo nekolikahodivejch soubojů a podobně dlouhejch příběhovejch momentů pod kůži a ani se nenaděješ a jsi v tom 130 hodin. je to hra specifická, ale to už asi po 3 palácích víš. já si to užil až do konce (poslední jedinej boss fight jsem hrál 2 dny)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    TAP: jsem za palacem mafiana, a nemuzu se uz pul roku rozhoupat to znovu spustit a dohrat. Predtim jsem skoncil o par palacu driv. Stoji to pak za to? Nejak na to nemam posledni dobou tu spravnou naladu asi
    DICK85
    DICK85 --- ---
    Detroit Become Human (cca 12h):Musím se přiznat, že kromě občas úplně stupidní kamery, jsem si to opravdu užil.

    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Soma (8h): Opravdu doporučuju pokud zvládnete trochu hororové atmosféry. Jeden z nejlepších scifi příběhů, co se kdy ve hře objevily. Navíc je to krátké a dá se to považovat za volné pokračování Netflixového hitu "K zemi hleď". Dá se hrát v "safe módu", kdy enemíci-bubáci hráči neublíží a zbyde jen atmosféra a puzzly . Klidně si to tak dejte, oni tam stejně moc nedávají smysl.
    The Town of Light (4h): Urbex walking simulátor opuštěný psychiatrický léčebny. S flashbacky příběhu dívky, která tam pár let strávila. Aneb jak to vypadalo, než vynalezli Thorazin.

    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Dojel jsem za dvě noční (cca +-12h) MEDIUM na XsX. Někdo to tu daval tak jsem se o to zajímal. Pokud máte rádi urbex pak si dejte bod navíc. Kecání akorát, hádanky bez nervů, grafika parádní a lokalizace do krajiny poláků znamená, že máte pocit skoro jako u nás :). Občas mě štval styl kamery, který po stylu starších her má pevně daný pohled na lokaci a musíte dojít do její strany. Ale nic co by vysloveně otravovalo. Někdy to přeskočilo na klasicky koridor. Na konci v jedné z klíčových situací mi ten fixní systém celkem nastval. Musel jsem asi 15x opakovat jasnou scenu, protoze jsem se nemohl trefit postavou do malých dveří. Za mne 8/10
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ZOMBO: taky se mi hodně líbilo! Těším se na dvojku.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Hellblade: Senua's Sacrifice (9h) – nezapomenutelnej zážitek. Od čistýho zvuku i vizuálu, přes zajímavě zpracovaný hádanky a překvapivě zábavný souboje, po způsob vyprávění příběhu, co se zakousne od úvodních titulků a nepovolí až do konce.

    HONZAL
    HONZAL --- ---
    The Legend of Zelda: Link's Awakening (Switch)
    cca 30h. Zajimavy navrat na pocatek 90s. Dungeony napadite, daly mi chvilema zabrat, ale celkove to odsypalo - ze zacatku sem si musel zvykat jak se to ma hrat. Sice jsem pouzil jen vzacne, ale bez manualu bych to asi hral radove dele. A alespon sem si uvedomil, ktery herni prvky a napady v BOTW vlastne nebyly nove, ale objevuji se ve starsich Zelda hrach. A je toho celkem dost. A jakkoliv na dnesek nejde o rozsahlou hru, tak dostat tohle na Game Boy klobouk dolu - koukal sem na to a je to fakt kopie puvodni hry (s novou grafikou)

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    A ještě Far: Lone sails, krásná jednohubka. Asi tři hodiny. Už se těším na druhý díl :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    GRIS (4h) – přes svátky jsem přesně potřeboval takovou jednohubku, která se dá hrát na ovladači, něco jako Ori vloni. Díky za tip, PSY_CHAOTIC a THESTOUPA!

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    DEEFHA: mas pravdu, mam to blbe, samozrejme to ma byt loser. Jestli ten klub vznikne, tak to prejmenuju...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GULAZ: Jako zahlasoval jsem, ale fakt by mě zajímalo, proč u nás tolik zakořenilo psát loser jako looser, ehm... Vidím to na každým kroku.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Spam: Hlasujte prosim: [nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    Je to paralelni klub k tomuto... imho bz to mohla bzt sranda, popr. treba i nekdo poradi a tak.

    Dikz.
    PS: nevim jak dat odkaz primo na svuj prispevek, ale to najdete...
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Silence - krásná adventura, 5,5 hodiny, Switch

    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY: jo to ma byt dukaz, ze jsem dohral :)
    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Borderlands 1. 30 hodin. Zábava od začátku až do konce :)

    DWAY
    DWAY --- ---
    Zajimavy system, ale proc ne :)

    Uncharted: The Nathan Drake Collection_20211223174806
    https://youtu.be/KlYyh0It44o
    DR_K
    DR_K --- ---
    ELECTRICKOTA: nejdu, ale jen proto, ze jsem ji dohral pred chvili :) a souhlasim, ze pres vsechna vylepseni me jednicka bavi o neco vic. kazdopadne ted jdeme z more do vesmiru na no mans sky ;)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DR_K: jdes si dát i Bellow zero? Ja to hral behem bety, takze spousta casti pribehu tam byla nedotazena nebo chybela uplne, ale ti co si to nezkazili betou rikaj ze prej dobry, byt jednicka je porad lepsi.
    DR_K
    DR_K --- ---
    Subnautica, druhy pruchod (tentokrat ps5), 36h, platina.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam