• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GEE: Limbo! Jsem docela hrdý, že jsem ho tehdy dal bez hledání nápovědy a skoro v jednom zátahu. Nejdřív jsem začal na PS3, ale nějak mi to nepřišlo jako hra na velkou obrazovku. Tak jsem to zkusil na PS Vita a to bylo ono! Šlo to pak skoro samo :-) Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem se pořádně zaseknul snad jen jednou, ale už si nevybavím kde.

    Klidně doporučím i tuzemskou "kopii" od Attu Games:
    Toby: The Secret Mine on Steam
    https://store.steampowered.com/app/395160/Toby_The_Secret_Mine/
    GEE
    GEE --- ---
    Limbo (3 hodiny, Steamdeck)
    Další z restů odbourán - během těch 12 let, co je hra venku jsem ji mnohokrát odložil dost brzo. Nejsem nejtrpělivější hráč a část hádanek je nadesignovaná tak blbě, že si nedokážu představit, jak je člověk může vyřešit sám. Tady Limbo podle mě zestárlo nejvíc - neučí, nenapovídá, mlčí. Negraduje. Youtube tyhle problémy řeší a díky tomu jsem si hlavně prostřední část (která mi tak nějak přiřozeně šla projít bez záseků) docela užil.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Horizon: Zero Dawn, 96h (PS4/PS5)







    GULAZ
    GULAZ --- ---
    TOOMIX: Mad Max není špatnej. Taky jsem to dal až na 3. pokus (2x jsem to zaříz relativně na začátku), ale pak jsem nelitoval.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Už jsme to tady někde řešili a došli jsme k tomu, že je to čistě věcí vkusu každého soudruha. Někomu to sedne, jinému vůbec.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEFHA: mě to přestalo bavit po půl hodině. Je to fakt dobrý?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jen počkejte, až v týdnu dojedu toho Mad Maxe, to bude zase výlev. Už si ho pomaličku připravuju :-)
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: S reportem je to těžký, tady se vždy vyskytujou tak hezký popisy/zážitky a já to tak barvitě popsat neumím. Rozhodně je to naprosto špičková hra kterou bych předepsal komukoli bez vyjimky. I tu prokletě šílenou true final millenium tower sem jim odpustil když mi Amon řekl že prohraju-li můžu si za to sám a nemám psát shitty recenze na internet :)
    DEEFHA: dik, bylo to peklo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Krásná práce. Kazdopadne kde je report aha? :) Ja vím :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TERZ: Tvl :-) Gratulki!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Yakuza: Like a Dragon (72h)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Carrion ( ~10h, PC Gamepass) :
    Originální koncept a hezký level design. Přiměřená délka. Trochu mi vadilo vraždit ženský (hrozně řvaly). Ale v té pixelove grafice se to bez zvuku dalo. Screenshot se mi nepovedl.
    TAP
    TAP --- ---
    Ruiner / PS5 / 10h

    Topdown cyberpunk masakr od bratrů z Varšavy Reikon Games, s příjemným systémem skill tree, který vás tlačí do častýho respecování a to klidně uprostřed šarvátky, hodně zábavný. Jelikož jsem to jel na hard, měl jsem tam jeden zákys u bosse, ke kterýmu jsem si vygooglil radu "put every skill point in dash and dash like madman" - což se ukázalo jako skvělá volba taktiky po zbytek hry :). Skvělý hutný temný OST by Zamilska a Sidewalks And Skeletons
    #akiravibes #GITSvibes

    Ruiner - Complete Soundtrack - Full Album OST
    https://www.youtube.com/watch?v=jdx6db7PPVs


    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Days Gone (48h) – tohle jsem zas po nějaký době hledal: pěknou mapu s nekonečnym checklistem ve stylu Far Cry 5, ve který můžu utopit desítky hodin. Zábavnej soubojovej systém a dobře napsaný hlavní postavy byly překvapivej, ale vítanej bonus. A nešlo si nezavzpomínat na jinou motorkářskou hru předešlý dekády, GTA IV The Lost and Damned.

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JUNGLER: ale to je mi nahoda :)

    Return to Castle Wolfenstein (PC)
    jeden rest ktery jsem kdysi klasicky ve 3/4 opustil, bez par minut za 7h.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Můj dnešní poslední spam je za mě jedna z nejlepších her ever.
    Hollow knight 56 hodin. Poprvé jsem ho hrál v porodnici na Switchi při narození mojí dcery skoro 3 roky zpátky a teď jsem si to zopáknul v kombinaci Steam deck a PC. Ve finále jsem toho většinu odehrál na obrovským monitoru s velikým rozlišením a 144 fps. Ta hra je prostě krásná a tu maximální kvalitu si fakt zaslouží. Oproti prvnímu průchodu jsem se dostal nad 100% dokončení. Ještě mi chybí pár šílených challangů, které už asi ale vynechám bo bych už opravdu mohl ten gamepad rozflákat o zeď. Takhle mi to stačí a do doby vydání Silksongu kouzelnej broučkovej svět opustím. Maximální doporučení pro každýho kdo to ještě nehrál!!!

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DEEFHA: Nové Wolfesnsteiny jsem už dohrál všechny kdysi na ps4, ale teď jsem se do toho pustil znovu na PC. Každopádně časem projdu i ten Old blood a New colossus znovu.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DEEFHA: Na vysokou obtížnost. Oproti Doom eternal jsem ale nakonec nebyl nucen obtížnost snížit, takže to tak hrozný není :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNGLER: Tak, a teď Old Blood! To mě bavilo snad ještě víc.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNGLER: Mám v backlogu, ale jestli je to fakt tak těžký...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam