A Plague Tale: Innocence (11:30h) - je to vec, kterou jsem mel asi 3x nainstalovanou a pak smazanou bez pusteni, ze na to nemam chut. Kamarad to na me nedavno vytahl, ze je to fajn a na par hodin. To me zaujalo, protoze uz jsem asi vyrostl z vecí na XY hodin. Mel pravdu jednoduchý gameplay v drsných kulisách. Přiběh, který zaujme a s hlavni pointou jsem se v zadne hre jeste nesetkal. Herni doba byla akorat na dva a kousek vecera. Nápln se trosku recykluje, ale tak akorat abych nebyl otraveny. Pomahali hodne kulisy. Kolikrat jsem se pristihl ze si prohlizim okolí, zdi, tapiserie atp.. Mohli vsak zapracovat aspon na vicero druhu stráží - myšleno vizuálu postav. Místy to bylo zbytečně směšné, když kolem sebe chodily stejné postavy. Aspon ze jim dali různé věci do rukou, ktery vyžadovaly mechaniky hry. Hra je v podstate lehká logická hádanka, která vás vrhá do instancí, ze kterých se máte pomocí dovedností dostat dál. Jestli to bude stealth nebo frontalni utok je uz na vas a vasich zdrojích. Ve hře jsou lehké rpg prvky upravování výbavy. Doporučuji si přečíst co který bod dělá. Při průchodu jsem je neměl všechny koupené, ale ničemu to nevadilo. Za mne pěkných 7/10