• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Bulletstorm: Full Clip Edition / PS5 / 10h / #dohrano
    You fungal rimjobs!
    Tohle jsem si užil naprosto nečekaně. Měl jsem náladu na nějakou FPS, kouknul jsem do knihovny a tohle tam bylo z pluska. Moc jsem nečekal, ale smál jsem se, bavil se. Jako bych koukal na Snake Plisskena, nebo něco podobnýho - nebere se to vážně, ale není to přepinděná parodie - příběh jaz devadesátkovýho béčka, drsný hlášky, skillshoty mě postrkovaly, abych byl v zabíjení trochu kreativnější, a v důsledku jsem si to díky tomu o dost víc užil.
    Jako relax je to paráda.

TOFI
    TOFI --- ---
    Hexed Time / PC / 1,3h / #dohrano

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Pardon, omylem jsem tam dal dvakrát stejný screenshot. Chtěl jsem spíš ukázat tohle.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    The Sinking City / 18h / xbox / #dohrano
    Do potápějícíco se města jsem se vlastně ponořil až na podruhé. Když před pár týdny vyšel ten remaster, tak jsem se zastyděl, že ještě nemám dohranou původní verzi. A taky na webu TrueAchievements byla výzva "crazy random achievement bash", kde se po mě chtělo, abych v té hře o kousek pokročil.
    Hra rozvíjí systém detektivní hry, který použili ve svých hrách o Sherlocku Holmesovi, ale zasazuje ho do otevřené mapy města. Hlavní hrdina je opět soukromý detektiv, ale jmenuje se Reed a je to bývalý armádní potapěč. Čili ve hře je několik krátkých podvodních misí.
    Město zaměřené mořem je krásně vymodelované a je radost ho prozkoumávat, i když ta původní verze hry v UE4 má občas hodně divné světelné artefakty. Doufám že až si dám remasterovanou verzi v UE5, tak bude práce se světelnými zdroji a odrazy opravená. I tak je atmosféra pěkně Lovecraftovská a stvůry a kultisti správně hnusní.
    Boj ve hře není nic moc, navíc podobně jako v Metro sérii místní obyvatelé používají náboje jako platidlo, takže střeliva jsem nikdy neměl přebytek. Ve hře se dá střelivo, zápalné lahve a improvizované granáty craftit, ale opět střelný prach je vzácný. Slabší stvůry tak je třeba mlátit lopatkou.
    Oceňuji, že většinu případů je možné řešit několika různými způsoby, přičemž každé řešení je úspěch. Z vraždy je tak možné obvinit nevinného, pokud se hodí, že pak tato nepohodlná osoba zmizí na popravišti.
    Hra dokonce dává achievementy za to, že hráč zabije nebo zradí nevinné NPC. A na konci hry to dokonce začne jistým zvráceným způsobem dávat smysl, takže za mě palec nahoru za odvahu mít morálně zkaženého hrdinu.
    S odstupem času si rád dám ten remaster, je to sice hra se spoustou nedostatků, ale tak nějak je všechny dokážu odpustit a nechat se pohltit atmosférou vlhkého rozkladu a čvachtajících chapadel.

PUNKREASS
    PUNKREASS --- ---
    PRAASHEK: jo, to bylo priserny, ale reseni existuje: https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1173

Prislo by mi skoda, si tuhle gamesku nedohrat jenom kvuli tomuhle.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Fuj, takéto rúhanie na adresu najlepšej hry všetkých čias. Hanbite sa.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALVATOR: Jj, že stejnýho důvodu jsem dvojku taky nehrál (ale byl jsem prakticky celou dobu u toho, když ji hrála mladá). Jedničku jo, protože je kratší a taky jsem chtěl vidět, jak vypadá ve zpětný kompatibilitě. Úplně mě to nechytlo, dokončil jsem main story a udělal pár sidequestů. Ale to DLC se zombíkama, to bylo něco jinýho! :-D To mě bavilo moc, protože se to nebralo tak vážně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PRAASHEK: To už si ani nevybavuju. Mě prostě asi nevtáh příběh a setting. Westerny mě nikdy moc nebraly. Dám tomu šanci, ale když se znova nezadaří, tak prostě uznám, že to není pro mě.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALVATOR: mě sralo že ten týpek chodil asi tak rychle, jak kdyby měl nasráno v kalhotech. Taky odloženo.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Hexed Time / PC / 2,1h / #dohrano

Příjemná hříčka. Je to jednoduché a krátké (školní projekt jedné autorky), má to trochu fíling devadesátkové flashovky, ale možnost tří různých řešení a konců potěšíla.

Reálně je to na hodinku max.

hexed4
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DEEFHA: To si zatím myslím o KCD2, tak to sem teda zvědavej :⁠-⁠). Ale možná si teď od open world RPG dám chvilku pauzu. Škoda, že eště není venku Transport Fever 3.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SALVATOR: Doufám, že se ti CP2077 bude líbit. Je to jen nejlepší hra, jaká kdy vznikla :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CLAVEN: RDR2 sem zkoušel už před časem a po nějaký době sem to odložil. Nějak mi to nesedlo a doteď vlastně nevím proč a čím. Ale už sem uvažoval, že bych tomu zase dal šanci.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALVATOR: odporúčam Cyberpunk a RDR2, to sú asi jediné dve hry na podobnej úrovni. RDR2 má aj veľmi podobné mechanizmy realizmu ako KCD2.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se omlouvam za ot
    THESTOUPA: huste pekne 300! :O skoda, ze si se nerozepsal! .) to me upe "deprimuje"! ja v tom mam 2x 60 hodin v rozmezi ja nevim 6 let! napodruhy sem to zkousel ted nekdy v kvetnu? a vic jak tech 60 sem tomu zase! nedal :(( cekam ted, ze snad na podzim to povoli! :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kingdom Come: Deliverance 2 / PC / 170h / #dohrano

No, to byla jízda. Od začátku až do konce. Trochu se bojim toho, co mi KCD1 a 2 udělaly. Jestli mě eště někdy nějaký jiný RPG bude takhle bavit. Zkusím zanedlouho konečně Cyberpunk a uvidím.
    A docela by mě zajímalo, jestli ten husitskej chorál na konci před titulkama může něco naznačovat o KCD3, nebo to jen naráží na reálnej historickej vývoj. A sem rád, že se historie konečně dozvěděla, jak Žižka přišel o první voko.

_
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition/300 hodin/#dohrano

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    JUNGLER: takze tohle znamena ten palec?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Teda vy mi dáváte :-) Ale co, venku je stejně hezky, tak co bych tam chodil... :-D Uvidíme, jak budu mít o víkendu čas.
    GEE
    GEE --- ---
    Me by teda spis zajimala nejdohravanejsi hra roku, i kdyz chapu, ze parsovat to nebude prdel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam