• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: :)
    But if you rescue her than maybe you can sing more karaoke with Haruka!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi tak! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    neni moje!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle bylo supr! :DD

BOBESH
    BOBESH --- ---
    v petce je air hockey! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mala ochutnavka ze ctyrky. jde hrat pingpong. v zavislosti na tom,jak souperku drtite, uvolnuje se ji kimono! wtf?! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    prijde mi ze to s tema dilama graduje. ta ctyrka bude mozna este lepci a pak ta petka, sestka! ufff! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw to sekani technik do parezu! nechci to tu moc propalovat. on to neni zadnej spoiler. jedna se o ty Revelations, s kterejma prisli poprve ve trojce. akorat,ze v tom ctvrtem dile jsou 4 hratelny postavy a kazda si je "memoruje" jinak,co sem tak zatim zahlidnul. jedna klasicky pres tel., druha vysekava do parezu, treti zapisuje do notysku, ctvrta nevim zatim :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: :))) bez do toho!

Kitano - 6
    sekani technik do parezu - 4
    Majima everywhere - 1

imho! :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    No když to vidím, tak si asi pořídím Kiwami 2 - chtěl jsem si dát chvilku oddech, ale to se nedá..
    Já mám s tou serií největší problém v tom, že jsem nějaký hrál i na PS3 a už vůbec nevím který, tak se bojím, abych si něco nepořídil znovu.

Co si blbě pamatuju co jsem hrál - tam jak byl Takeshi Kitano (asi šestka?)
    Pak nějakou kde byli čtyři hratelný postavy a jeden z těch řízků si sekal do pařezu nový bojový techniky - to bylo boží :-)
    Ta s tím Majima Everywhere, to je jednička nebo zero?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ten Majima je stejne nejvetsi rizek! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: jo! presne tak! hlavni hrdina me vubec neurazil. fighty supr prehnany. viz pak ty kamaradsky vypomoci atd. ale ty minihry a vomacka vokolo..trochu jak kdyby to udelali ze zbytku,co se jim do yakuzy 6 uz neveslo. ale nic proti!! naopak! me to tvy doporuceni o prazdninach nakoplo to vzit a zahrat.jenomze pak sem si pokecal tady s anikim nagasawou a presel sem :) nicmene jakejkoliv spinoff vitam! a pozdejs dam i ten fist of northstar! ale my by sme chteli hlavne ten Ishin!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BOBESH: Možná že protože tam nejsou tak dobrý postavy - ten hlavní hrdina je sympaťák, ale Kyryu to není, navíc i ty minihry nedrží nic moc vyjímečnýho. To lítání s dronama mi přijde nuda, není tam bohužel ani žádná aréna nebo tak něco, přitom ten bojovej systém je udělanej dobře..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: oukej jak dojedu 3-4-5-6-7 a Judgment, jdu do toho.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajo aniki, prehlidnul jsem to v praci
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: ten Judgment je pecka,ale prijde mi to jako takovej "derivat"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Jo to jsem byl já už předtím.. Jo a Judgment je ze 100% další díl Yakuzy, tam už se vším všudy - taky škoda minout.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam