• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    pak si člověk samozřejmě dělá i takovéto screenshoty, čistě pro záznam. Už jsem tušil, že bude následovat nějakej scam.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: V pohodě
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Ja takhle bral telefony během jarního lockdownu, když jsem byl sám v kanclu

Kazuma Kiryu answers a telephone
    http://www.youtube.com/watch?v=Vn_GO50AAjE

LEFTY
    LEFTY --- ---
    technická: obrázky ode mne jsou vidět/nejsou moc velký? rozchodil sjem to párování s twitterem, linkuju odtam.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    REFLEX: ale musíš počítat s tím, že v klubu věnovanýmu nějaké hře je vždy dost platonické onanie v kruhu, abych tak řekl :-)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    případně magora Majimu:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: The Great Pants-less adventure. Koukam, ze jedes resty v Zeru, tak to ma být :)

LOPIK
    LOPIK --- ---
    REFLEX: Je to prdel, ma to vzdycky super story, dobrou produkci a jako bonus mne vzdycky bavili mlaticky..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ale místo toho řeším kalhotového banditu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Moshi Moshi
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    samozřejmě bych rád zvedal telefon stejně jako Kiryu-kun
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    REFLEX: hele, to vůbec není o otaku, spíš si to místama z vyhrocený anime/manga kultury dělá srandu.
    Ale: má to skvěle napsanej příběh nad standard běžné produkce, i když to není AAA titul. Je to vysoce hratelný - těžký tak akorát pro casual hráče, a těžký/pracný pro lovce trofejí a 100% completion. Dává to velkou svobodu, hodně mi to přípomínalo GTA: San Andreas, včetně zábavných side questů.
    Japonskej bizár a vyhrocenej styling k tomu je bonus, a místama to člověka fakt příjemně zaskočí.
    Já mám teda Japonsko rád, takže se v tom prostředí cítím dobře, to je asi základní předpoklad - komu to vadí, tak bude trpět.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Sir yes sir!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    REFLEX: Mně maximálně vyhovuje, když mě hra dokáže vykolejit, vytrhnout ze zabehnutych západních myšlenkových schémat, dojmout, rozesmat, pobavit a ještě mi naservirovat několik psychologických vrstev postav s morálním přesahem, včetně permanentní hratelnosti a to všechno Yakuza splňuje. Je to bizarni, zábavný, místy nekorektní, prasteny, stejne jako vážný a melancholický. Že by to byla vyloženě otaku záležitost se rict nedá. Je to proste kondenzovana hratelnost, která poslední roky západní produkci tak nějak chybí.
    TAP
    TAP --- ---
    Nagasawa Japanese culture appreciation post in 3, 2, 1...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co vas vlastne na tom tak bavi? :) otaku zabava ci co?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Otometal MY LIFE je rozhodne Karaoke mejdan na jistotu :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: v jednicce me taha na oicho kabu. ve dvojce na golfovy bingo,kde uz sem nechal asi 2 hodiny cistyho casu. ve trojce ji asi potaham teda no :) videl bych to na zmrzku a jeden Otometal. at si nezvyka,ze furt taham po kapsach miliony yenu! :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve a to sem s ni zrovna tenhle vejkend procoural pulku Tokia! :D
    koukal sem v jednicce sem to asi taky slusne prolit. mam cca 33/76 substories! vtipny je,ze vetsinu musim asi aktivovat takovym tim nahodnym potkanim ci co,pac na mape mam vsehovsudy dva vykricniky a to uz sou naky rozdelany mise :o
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Zítra má Haruka na narozeniny, tak ji koukejte vzít na Karaoke a do Cafe Alps.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam