• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj Emmett Brown! :) ale tenhle se menuje Minamida a objevuje se v 3,4,5. dile.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no tyvole ten vypadal jako z Navratu do budoucnosti. Nene nepotkal - jenom toho klasickyho.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a doktora uzs potkal!? ;))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak Ayako to byla oujeee.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to mas cerstvejsi! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak pokud nekdo sejmul Epsteina, tak tahle banda
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Taichi, Koji, Mitsuo, Shiro, Izumi?, Haruka, ... nevim a Riona?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ale nasel sem z 6.dilu jak vyrosltly :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ty ve mi to napadlo u toho! tak jedem zprava jo! Taichi...a nevim! :D izumi?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak schvalne, das jmena vsech deti bez napovedy?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D jo! ted mas jinou rodinu!! ;)))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: no pockej jak budes doma rikat detem, at te nerusi, protoze se musis starat o deti v sirotcinci ,)
    GEE
    GEE --- ---
    Ale jinak jsem vcera jen zbil aniki Aniki a musel si uzit par hodin spanku. Predvanocni srumec v praci a deti nedovoluji sahodlouhou parbu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: jo ta je tam furt. ja jednu chvili behal z baraku na ten spot a nabiral po jedny do toho inventary boxu v domu. az pozdeji me napadlo,ze by mohly bejt i jiny navnady nez zizala ;))
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Byl, nasel jsem zizalu....a pak utrhl vlasec. Ale vratim se!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: snad to prekousnes! my taky trpeli. ja se i nejdriv rozhodl,ze to probehnu jen po hlavni lince. nastesti sem se este vratil. uzs byl na tech rybach? .))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jj ta absence pauzy je zatracene neprakticka a parkrat jsem ji protrpel.
    GEE
    GEE --- ---
    Technologiecky me hlavne velice mrzi a boli to, ze nejsou pauzovat videa. Kazdopadne jak rikas - at je to hranaty nebo ne, hraje se to porad dobre :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Yakuza - Okinawa Locations
    http://www.youtube.com/watch?v=kr_uAnOG0Mw

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GEE: jak jsem psal, po 3-4 hodinach to vubec nebudes vnimat. Ja byl prvni hodinu v soku z menu, hranatyho Kiryu, prostredi, ale pak na to zapomenes a bude to vyborny. Hlavne vedlejsaky jsou streleny podobne jako v Zeru, tak je doporucuju nevynechavat. Figthy nejsou nijak extra variabilni, ale to mi taky prestalo vadit. Akorat se mi tam pravidelne stavalo to, ze mi mizela minimapa, myslel jsem, ze je to bug, ale pak mi Bobesh poslal echo, ze si ji nejspis vypinam promacknutim L3 a mel pravdu. Tak se na Okinawe bav ,)
    GEE
    GEE --- ---
    V krátkosti - Yakuza 3 běží pěkně i na bílé věžičce s bílým gamepadem. Já vím, že jste mě varovali, ale proti Kiwami je to brutální vizuální skok zpět :-) Nevadí! Hra to bude určitě pořád stejně dobrá a jakmile přijde karaoke, vše bude zapomenuto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam