• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NAGASAWAYakuza | Kultovní herní série | Tipy, meme, spin-off a popkultura | Platinový masochismus
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ten je solidni. Kazdopadne ted si kolega Gee uzije s okinawskymi Shisa

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: !
    a Kirin! je znam z Monster Hunter. jinak taky:
    Qilin - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Qilin
    "The qilin ([tɕʰǐ.lǐn]; Chinese: 麒麟), or kirin in Japanese, is a mythical hooved chimerical creature known in Chinese and other East Asian cultures, said to appear with the imminent arrival or passing of a sage or illustrious ruler.[1] Qilin is a specific type of the lin mythological family of one-horned beasts. "
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já 11 DQ po pár dnech taky vzdal - ani nevím proč... Poslední velký DQ ještě z PS2 - DQ8 mi přijde jako dokonalá hra, ta jedenáctka je vlastně skoro úplně to samý, ale nějak mi o nesepnulo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GEE: copa to? nebavily souboje? stylizace? pribeh? ja jiny dily nehral,ale prislo mi to jako pekna pohadka. jen pak na me prisel trochu vetsi grajnd a do toho se mi moc nechtelo :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOPIK: imho tobe se bude sedmicka zvlast libit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: ja si prave rikal, proc ma na sobe Ichiban v soubojich v traileru stredoveky brneni :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAGASAWA: Ne vůbec - na to počkám až na mi jednou někdy přijde PS5. Tohle jsem četl někde na netu a dělám chytrýho
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak k sedmicce mam v planu vzit ke hrani symbolicky v Shinfoodu sixpack

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: takze ty si ted jedes regulerne Ichiban?
    GEE
    GEE --- ---
    BOBESH: Respect. Me to slo ze Switche asi po 15 hodinach, kdy jsem zjistil, ze nemam vubec chut se k tomu vracet. Snad jen kvuli hudbe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    este ze sem stihnul minulej rok tu jedenactku! ikdyz ne do konce :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jinak ta sedmička teď je vtipná sama o sobě v tom, že hlavní hrdina je obrovský fanoušek v Dragon Quest - i pro to tam jsou ty bitvy udělaný jak v RPG, a ani bych se nedivil záměru, že ten název se dá dost dobře chápat i jako Yakuza: like a Dragon Quest,,
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: Slusna nahrada za Cyberpunk :) Beru. Jinak diky Lopikovi za tip na Fist of the Northstar. Zatim jsem se vyblbnul v demu, kde jsou dva mody. Explorace a Fight. Kazdopadne si to necham az na zaver cely serie, at si nenabouram Tokyo feeling.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOPIK: no já se k ní asi dostanu až za dlouho, tak to možná mezitím bude v PSN zadarmo :-D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEFTY: Tak to šlo tentokrát ještě rychleji, než jsem čekal. Výborně!
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Like a Dragon o 20%-30% levnější, podle edice.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BOBESH: ahaaa, Fortune teller ze zera "You will be father to eight children"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj Emmett Brown! :) ale tenhle se menuje Minamida a objevuje se v 3,4,5. dile.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no tyvole ten vypadal jako z Navratu do budoucnosti. Nene nepotkal - jenom toho klasickyho.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: a doktora uzs potkal!? ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam